Blogger Widgets




27 Οκτωβρίου 2013

Ο ευαγγελιστής Steve Hill καλεί τους Χριστιανούς να σηκωθούν και να πολεμήσουν

Ζούμε σε επικίνδυνους καιρούς και είμαι ταγμένος να εκθέσω τα σχέδια του Σατανά και στη συνέχεια να εκπαιδεύσω τους Χριστιανούς για το τι πρέπει να κάνουμε γι' αυτό.

Διαπιστώνουμε ότι πολλές εκκλησίες έχουν γίνει το ιερό του Σατανά. Ο Σατανάς μπορεί να καθίσει και να απολαύσει ένα μαλακό κήρυγμα. Οι  βολεμένοι προφήτες πίσω από τον ιερό άμβωνα δεν θα τολμήσουν να κηρύξουν εναντίον του. Αντίθετα, μας προσφέρουν αλμυρά σνακ που παράγουν αναιμικούς, υποσιτισμένους Χριστιανούς, των οποίων οι ζωές είναι κενές από τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος.

Φοβάμαι ότι μεγαλώνουμε μια γενιά από αδύναμους, δειλούς, νέους ανθρώπους. Δεν ξέρουν πώς να εκβάλλουν δαιμόνια. Πολλοί δεν έχουν ποτέ  πληρωθεί με το Πνεύμα Του και δεν έχουν βιώσει την ένδοξη εκδήλωση των γλωσσών. Δεν ξέρουν πώς να προσεύχονται. Δεν ξέρουν πώς να εκζητήσουν τον Θεό. Θέλουν να κάθονται κάτω από κάποιο δάσκαλο που θα γαργαλάει τα αυτιά τους και να τους κάνει ευτυχισμένους..

Πρόσφατα, κάποιος με ρώτησε αν ήθελα να γίνω προπονητής ζωής σε μια μεγάλη εκκλησία. Αυτό είναι μεγάλο πράγμα στις Ο Steve Hill καλεί τους Χριστιανούς να σηκωθούνμέρες μας, ο προπονητής ζωής. Ήταν μια τεράστια εκκλησία. Τους είπα: "Λυπάμαι." Δεν θα το έκανα γιατί θα πυροβολούσα και θα ήταν πολύ ευθέως για αυτούς. Θα τους ρωτούσα: "Είσαι πότης; Πηγαίνεις σε πάρτι; Όταν ταξιδεύεις, πηδάς στον σάκο με τις πόρνες; " Δεν θα έλεγα: "Ο Θεός σας αγαπά και είστε υπέροχοι και όλα είναι ωραία και θαυμάσια." Όχι! Δεν έχει σημασία αν είναι εκατομμυριούχοι.

Θα κηρύξω σε ανθρώπους που αξίζουν δισεκατομμύρια δολάρια το ίδιο μήνυμα που θα κήρυττα σε κάποιον από τον δρόμο. Τους αγαπώ όλους.

Αλλά θέλω να σας πω ότι ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε και να πούμε την αλήθεια. Πολλοί που αποκαλούν τους εαυτούς τους ποιμένες φταίνε που έχουν ρίξει το επίπεδο του ευαγγελίου. Ως αποτέλεσμα οι πιστοί δεν έχουν την απλή αλήθεια του πνευματικού πολέμου. Γιατί έρχονται σε μένα για να εκβάλλω τα δαιμόνια; Γιατί δεν μπορούν αυτοί να εκβάλλουν δαιμόνια; Γιατί έρχονται σε μένα και μου ζητούν να θέσω χέρια σε κάποιο άτομο; Όλοι οι Χριστιανοί έπρεπε να θέτουν χέρια πάνω σε αρρώστους. Όλοι οι Χριστιανοί υποτίθεται ότι είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν μια δαιμονική επίθεση. Αλλά

όταν δέχονται πνευματική επίθεση, πολλοί από αυτούς τους αδύναμους Χριστιανούς σηκώνουν σκουριασμένα σπαθιά και τα στριφογυρίζουν με την ελπίδα κάποιου είδους νίκης.

Ήρθε η ώρα να σηκωθούμε, να βγούμε έξω και να κάνουμε τη μετάβαση.

Ήρθε η ώρα για τους Χριστιανούς να εγκαταλείψουν το στρατόπεδο και να μπούμε στη μάχη. Η μόνη απάντηση στο σημερινό πολιτικό δίλημμά μας είναι η πνευματική δύναμη. Η μόνη απάντηση στο σημερινό πολιτικό δίλημμά μας είναι οι Χριστιανοί να ξεσηκωθούν και να χρησιμοποιήσουν το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου να υψώσουν τη φωνή τους σαν σάλπιγγα. Δείξε την ανδρεία σου μπαίνοντας σ’ αυτόν τον πόλεμο, μην ελπίζοντας για νίκη, αλλά περιμένοντας τη συνολική νίκη. Μερικοί μπαίνουν στη μάχη ελπίζοντας να κερδίσουν. Εγώ μπαίνω στη μάχη γνωρίζοντας πως θα κερδίσω.

Σαν Χριστιανός δεν πρέπει να έχω την ταμπέλα του δειλού, αλλά μάλλον ενός μαχητή της δικαιοσύνης. Σαν Χριστιανός, μην τρέχεις μακριά από τις δύσκολες καταστάσεις, τρέξε προς το μέρος τους. Κοιτάζω τους σημερινούς πολιτικούς, οι οποίοι θα σηκωθούν και θα ουρλιάζουν για τα πιστεύω τους στην τηλεόραση ή το ραδιόφωνο και λέω, "Πού είναι οι πιστοί που θα ουρλιάξουν γι’ αυτά που πιστεύουν στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το Internet ή στη συνέλευση του τοπικό δημοτικού συμβουλίου;" Αυτό Steve Hillείναι που πασχίζουμε να κάνουμε. Αυτό είναι ό,τι ο κάθε πιστός έχει την ελευθερία να κάνει.

Ο Steve Hill είναι ο ιδρυτής της Εκκλησίας Heartland Church στοLas Colinas, Τέξας. Ίσως είναι πιο γνωστός ως ευαγγελιστής από την αναζωπύρωση στο Brownsville της Pensacola, Florida.
πηγη. e-jesus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη