Blogger Widgets




13 Νοεμβρίου 2011

Ιατρική απόδειξη για το φαινόμενο της Γλωσσολαλιάς (βίντεο)

Δείτε και Ιατρικά τι συμβαίνει σ`εκείνους που μιλούν σε άγνωστες Γλώσσες
Ερευνητές από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια, διαπίστωσαν μειωμένη δραστηριότητα στους μετωπιαίους λοβούς ατόμων που γλωσσολαλούσαν, μια περιοχή του εγκεφάλου που σχετίζεται με τον έλεγχο και την αυτοσυνείδηση. Αυτή η πρωτοποριακή έρευνα, που κάνει χρήση τεχνικών λειτουργικής μαγνητικής τομογραφίας,  δημοσιεύεται στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού «Psychiatry Research: Neuroimaging»
(Ψυχιατρική Έρευνα: Νευροαπεικόνιση), την επίσημη έκδοση της Διεθνούς Εταιρείας για τις εφαρμογές της Νευροαπεικόνισης στην Ψυχιατρική (International Society for Neuroimaging in
Psychiatry).
Οι ακτινολόγοι ερευνητές μελέτησαν την εγκεφαλική δραστηριότητα – μετρώντας την τοπική αιματική ροή με τη χρήση της απεικόνισης SPECT (Single Photon Emission Computed
Tomography) – κατά τη διάρκεια που οι εξεταζόμενοι μιλούσαν σε ξένες γλώσσες. Κατόπιν, σύγκριναν τις απεικονίσεις με τις αντίστοιχες των ίδιων ατόμων όταν αυτοί έψελναν χριστιανικούς ύμνους. «Παρατηρήσαμε μια σειρά από αλλαγές που συνέβησαν στη λειτουργία του εγκεφάλου», αναφέρει ο υπεύθυνος για την έρευνα, Andrew Newberg, MD, αναπληρωτής καθηγητής Ραδιολογίας, Ψυχιατρικής και Θρησκευτικών Μελετών και διευθυντής του Κέντρου για την Πνευματικότητα και το Νου στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια.
«Το εύρημα της μειωμένης δραστηριότητας στους μετωπιαίους λοβούς κατά τη διάρκεια που ο εξεταζόμενος μιλάει σε ξένες γλώσσες είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον καθώς οι ίδιοι πραγματικά πιστεύουν ότι το Πνεύμα Του Θεού κινείται μέσα από αυτούς και ελέγχει τα λεγόμενά τους.

Ας δούμε το παρακάτω βίντεο με Ελληνικούς υπότιτλους
Μετάφραση υποτιτλων  απο την Μ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη