Blogger Widgets




15 Δεκεμβρίου 2010

Μπερδεμένη ταυτότητα

Ματθ. 5:16
Έτσι να λάμψει το φως σας μπροστά στους ανθρώπους, ώστε να δουν τα καλά σας έργα και να δοξάσουν τον ουράνιο Πατέρα σας».
1Πέτ. 2:12 
Και να φροντίζετε να είναι καλή η συμπεριφορά σας ανάμεσα στους εθνικούς, ώστε, ενώ σας κατηγορούν για δήθεν κακοποιούς, όταν δουν τα καλά σας έργα να δοξάσουν το Θεό την Ημέρα της παρουσίας του Κυρίου.

 
Το κίτρινο φως άναψε ακριβώς μπροστά του κι εκείνος έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε. Σταμάτησε εμπρός στη διάβαση των πεζών, παρ’ όλο που θα μπορούσε να περάσει τη διασταύρωση αν επιτάχυνε λίγο περισσότερο.


Η γυναίκα οδηγός που ερχόταν ακριβώς πίσω του εξαγριωμένη πάτησε την κόρνα του αυτοκινήτου της και έβαλε τις φωνές επειδή δεν μπόρεσε να περάσει ενώ το κινητό της τηλέφωνο έπεσε στο πάτωμα.
Καθώς ήταν ακόμα τόσο εκνευρισμένη, άκουσε ένα κτύπημα στο παράθυρό της και είδε το πρόσωπο ενός πολύ σοβαρού αστυνομικού που την διέταξε να βγει από το αυτοκίνητό με τα χέρια ψηλά.
Ύστερα την οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα όπου τις έκαναν ερωτήσεις, πήραν δακτυλικά αποτυπώματα, την φωτογράφησαν και την έβαλαν σε ένα κελί κράτησης.
Μετά από κάποια ώρα, ένας αστυνομικός πλησίασε το κελί και άνοιξε την πόρτα. Την συνόδεψε πίσω στο γραφείο του αξιωματικού όπου ο αστυνομικός που την συνέλαβε περίμενε με τα αποτελέσματα της έρευνας και της είπε:
«Συγνώμη για το λάθος. Όμως, βλέποντας από τη μια τη συμπεριφορά σας καθώς πατούσατε την κόρνα και μιλούσατε άσχημα στον οδηγό του εμπρός αυτοκινήτου, και από την άλλη τα αυτοκόλλητα που ήταν κολλημένα στο παρμπρίζ που έγραφαν: «Τι θα έκανε ο Ιησούς;» Και εκείνο το μεταλλικό χριστιανικό έμβλημα με τον ΙΧΘΥ… σκέφτηκα ότι το αυτοκίνητο θα ήταν κλεμμένο»...
Αυτά παθαίνει όποιος άλλα λέει και άλλα κάνει.
Η Αγία Γραφή μας λέει:
2Κορ. 3:2 Η δική μας επιστολή είστε εσείς, γραμμένη μέσα στις καρδιές μας, η οποία αναγνωρίζεται και διαβάζεται απ' όλους τους ανθρώπους,....................
  
Φιλ. 2:15 
διά να γίνησθε άμεμπτοι και ακέραιοι, τέκνα Θεού αμώμητα εν μέσω γενεάς σκολιάς και διεστραμμένης, μεταξύ των οποίων λάμπετε ως φωστήρες εν τω κόσμω,

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη