Blogger Widgets




4 Δεκεμβρίου 2010

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ρωμ. 8:35
Τις θέλει μας χωρίσει από της αγάπης του Χριστού; θλίψις ή στενοχωρία ή διωγμός ή πείνα ή γυμνότης ή κίνδυνος ή μάχαιρα;                            
 Η απάντηση είναι: "Τίποτα".
Η ζωή μας είναι συνεχώς στο βωμό της θυσίας του Ιησού Χριστού, γι’ αυτό είμαστε ως πρόβατα σφαγής.
Ναι!  η αδιαμφισβήτητη αλήθεια είναι ότι Ο Κύριος είναι  πάντοτε μαζί μας...
1Χρ. 28:20
Και είπεν ο Δαβίδ προς Σολομώντα τον υιόν αυτού, Ενδυναμού και ανδρίζου και εκτέλει μη φοβού μηδέ πτοηθής· διότι Κύριος ο Θεός, ο Θεός μου, θέλει είσθαι μετά σού· δεν θέλει σε αφήσει ουδέ σε εγκαταλείψει, εωσού τελειώσης άπαν το έργον της υπηρεσίας του οίκου του Κυρίου.Αγαπητοί μου, ακόμα και όταν συναντούμε δυσκολίες, ας μην μας διαφεύγουν οι υποσχέσεις Του,  αλλά να μένουμε πιστοί σ`αυτές, γιατί πιστός είναι ο υποσχεθείς.
Όταν πραγματικά εμπιστευθούμε Το Θεό, και τις υποσχέσεις  που έδωσε σ`εμάς, τότε τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει από την αγάπη Του.
Συναισθήματα όπως αγωνία, ανησυχία, φόβοι, τα χρησιμοποιεί ο εχθρός των ψυχών μας, για να κλέψει την ειρήνη μας, και να βάλει σε δοκιμασία την πίστη μας.

Τα παιδιά Του Θεού όμως είναι σωστό να αντιμετωπίζουν όλα αυτά με πίστη, και προσευχή προς Τον Θεό, στο όνομα Του Σωτήρα μας Ιησού Χριστού.
Φιλ. 4:6 
Μη μεριμνάτε περί μηδενός, αλλ' εν παντί πράγματι ας γνωρίζωνται τα ζητήματά σας προς τον Θεόν μετ' ευχαριστίας διά της προσευχής και της δεήσεως.

Δεν μπορούμε πολλές φορές να σηκώσουμε μεγάλα φορτία επάνω μας, γι`αυτό ας τα παραδώσουμε στον Κύριό μας.
Ο Λόγος Του μας λέει:
Ψαλ. 55:22
Επίρριψον επί τον Κύριον το φορτίον σου, και αυτός θέλει σε ανακουφίσει· δεν θέλει ποτέ συγχωρήσει να σαλευθή ο δίκαιος.

Μέσα λοιπόν από την Προσευχή μας, σαν στρατιώτες Χριστού, (β` τιμ. β. 3) διαθέτουμε την πνευματική ασπίδα της πίστεως, την οποία πρέπει να χρησιμοποιούμε γιατί μ` αυτή θα μπορέσουμε να σβήσουμε όλα τα πυρωμένα βέλη του πονηρού.
Εφεσ. 6:16
επί πάσι δε αναλάβετε την ασπίδα της πίστεως, διά της οποίας θέλετε δυνηθή να σβέσητε πάντα τα βέλη του πονηρού τα πεπυρωμένα·
Εάν μένουμε πιστοί, και περπατάμε στη ζωή κρατημένοι από το χέρι Του, θα απολαμβάνουμε τις θαυμαστές υποσχέσεις Του.

<<ΑΣ ΜΗΝ ΤΑΡΆΖΕΤΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΕΙΛΙΆΖΕΙ.>>

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη