Blogger Widgets




22 Φεβρουαρίου 2010

Πάνω από 100 οι νεκροί Μάρτυρες του Ιεχωβά στην Αϊτή


Ως γνωστόν αυτές τις ημέρες το πολύπαθο και πιο φτωχό κράτος στον κόσμο η Αϊτή, δοκιμάστηκε από ένα φονικότατο σεισμό που άφησε πίσω του χιλιάδες νεκρούς. Ιδιαίτερα δοκιμάστηκε η πρωτεύουσα Πορτ – ω – Πρενς, στην οποία ισοπεδώθηκαν τα πάντα.
Επειδή πολλοί αναγνώστες μας, Μάρτυρες του Ιεχωβά ή μη, έδειξαν ενδιαφέρον για την τύχη των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αϊτή και μας ρώτησαν αν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των νεκρών Μαρτύρων, δημοσιεύουμε ανακοίνωση από την επίσημη σελίδα της Οργάνωσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά «World Good News for Happy People», όπου υπάρχει ανταπόκριση από το τμήμα του παραρτήματος των Μαρτύρων του Ιεχωβά της Αϊτής και μεταξύ άλλων αναφέρεται και στο εν λόγω θέμα. Σύμφωνα λοιπόν με την ανταπόκριση αυτή ο αριθμός των νεκρών Μαρτύρων του Ιεχωβά ξεπερνάει τους 100 και υπάρχει φόβος να αυξηθούν και άλλο.

1 σχόλιο :

GEORGE LIKOPANTIS είπε...

TI ΦΟΒΕΡΟ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟ.
ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΛΥΠΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ Μ.Τ.Ι.
ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΘΟΥΝ.

ΕΙΘΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ.

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη