Blogger Widgets




9 Αυγούστου 2017

''Ακόμα και τα media Λατρεύουν τη «Μαμά του Πακιστάν» που κηρύττει με τόλμη το Ευαγγέλιο στην ποιο επικίνδυνη ζώνη''



Το Άγιο Πνεύμα κάνει ένα μοναδικο έργο μέσω της 86χρονης Marilyn Hickey. Γνωστή ως η «μαμά του Πακιστάν», η Hickey πηγαίνει στη μουσουλμανική αυτή χώρα και κηρυττει με τολμη το ευαγγέλιο.
Ακόμα και τα κοσμικά μέσα λαμβάνουν γνώση του καταπληκτικού in-road Hickey που δόθηκε στη μουσουλμανική κοινότητα. Πρόσφατα, ένα πλήρωμα ειδήσεων CBS προσχώρησε στην Hickey,  καθώς πραγματοποίησε το έργο του ευαγγελίου στο Πακιστάν και θα εκθέσει την ιστορία για την δουλειά και την εργασία της στις 7 Αυγούστου, 2017
Σύμφωνα με το Charisma News , η Hickey αισθάνθηκε ότι ο Κύριος την κάλεσε να υπηρέτησε στο Πακιστάν το 1995. Ταξίδεψε στη Λαχόρη, πρωτεύουσα της επαρχίας Punjab του Πακιστάν, και αμέσως άρχισε να προσελκύει πλήθη.
«Ήταν απολύτως ένας χρόνος θαυμαστός», δήλωσε η Hickey το 2016. «Έτσι λοιπόν, πήγα, την πρώτη νύχτα, θυμάμαι ότι είχαμε 4.000 ανθρώπους, μέχρι την τέταρτη νύχτα, είχαμε πάνω από 20.000 ανθρώπους που σώθηκαν. Οι άνθρωποι [ήταν] γεμάτοι πνεύμα, παραδομένοι.
Είναι τώρα στο Πακιστάν, κηρύττει το Λόγο του Θεού και υπηρετεί τον πακιστανικό λαό.
Σημείωση του συντάκτη: Η Marilyn Hickey θεωρείται ευρέως ως η "μαμά του Πακιστάν". H Hickey έχει αποκτήσει απίστευτη ευχαρίστηση στην μουσουλμανική κοινότητα, ειδικά στο Πακιστάν, και πολλοί ιμάμηδες την θεωρούν ως έναν από τους πλησιέστερους εμπιστευτικούς της.
Οι τρομοκράτες, λέει, πιστεύουν ότι είναι «μια ηλίθια γριά», έτσι την αφήνουν σε μεγάλο βαθμό μόνη της και την αφήνουν να κηρύξει το ευαγγέλιο.
Το χρίσμα της είναι τόσο ισχυρό, ακόμα και τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης έλαβαν γνώση.
Αν και είναι 86 ετών, δεν έχει σχέδια να σταματήσει σύντομα. Προσεύχεται για περισσότερες ευκαιρίες να συναντηθεί με ιμάμηδες σε άλλες χώρες.
Η Marilyn Hickey κήρυξε πάνω από 1 εκατομμύριο ανθρώπους στο Καράτσι, τη μεγαλύτερη πόλη στο Πακιστάν, νωρίτερα αυτό το μήνα. Η σημαντική συνάντηση ήρθε κατά τη διάρκεια οκτώ ημερών ταξίδι αποστολής στο Πακιστάν. Αλλά αυτό το ταξίδι και τα εκατομμύρια που έφθασαν για τον Χριστό ήταν οι καρποί των σπόρων που φυτεύτηκαν χρόνια πριν.
Το 1995,  η Hickey είπε ότι αισθάνθηκε να την καλεί ο Κύριος να υπηρετήσει σε μουσουλμανικές χώρες, ειδικά στο Πακιστάν. Πραγματοποίησε συνεδρίες θεραπείας στη Λαχόρη, πρωτεύουσα της επαρχίας Πουντζάμπ, και προσέλκυσε χιλιάδες άτομα.
«Ήταν απολύτως χρόνος πεπρωμένου», είπε η Hickey. "Πρώτη νύχτα, θυμάμαι ότι είχαμε 4.000 ανθρώπους, από την τέταρτη νύχτα είχαμε πάνω από 20.000 ανθρώπους που σώθηκαν, πολλοί άνθρωποι ήταν γεμάτοι πνεύμα, απελευθερώθηκαν, θεραπεύτηκαν. Αυτό το χρονικό διάστημα, ένας άνθρωπος σώθηκε με τον τίτλο Anwar Fazal. "


Ο Fazal έγινε πάστορας και ξεκίνησε την Isaac TV, ένα χριστιανικό τηλεοπτικό δίκτυο που φτάνει σε κάθε σπίτι στο Πακιστάν. Πάνω από το 96% των Πακιστανών είναι μουσουλμάνοι και η Isaac TV έχει τεράστιο αντίκτυπο στην εξάπλωση του ευαγγελίου.
Όταν η Hickey σχεδίασε το έβδομο ταξίδι της στο Πακιστάν πέρυσι, έφτασε στο Fazal και μοιράστηκε το όραμά της για το ταξίδι. Ήθελε να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο ανθρώπους. Χωρίς δισταγμό, ο Φάζαλ είπε: "Αυτό είναι αδύνατο."
Η  Hickey και ο  Fazal συνεργάστηκαν και η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί στο Καράτσι για τις 12 Νοεμβρίου. Η υπεύθηνοι στη διακονία  εξασφάλισαν χώρο 50 στρεμμάτων για την συνάντηση στο Καράτσι και κάλυπταν ολόκληρη την περιοχή με χαλιά. Η Isaac TV προώθησε την εκδήλωση και η φήμη της Marilyn Hickey στη χώρα βοήθησε να προσελκύσει πλήθος. Οι πιστοί πετούσαν από όλη τη χώρα. Αλλά κανείς δεν ήξερε αν θα γεμίσουν ολόκληρο το χώρο.
Όταν άρχισε η συγκέντρωση,  η Hickey λέει ότι τα 50 στρέμματα θα μπορούσαν να χωρέσουν μόλις σε όλους τους ανθρώπους.
«Οι άνθρωποι έρχονταν και κάθονταν σχεδόν σαν σαρδέλες στο έδαφος, είπε η Hickey. "Έτσι, για 50 στρέμματα, είχαμε ανθρώπους, είναι πολύ ανοιχτοί, θα φανταστώ ότι το ένα τρίτο του κόσμου ίσως ήταν ισλαμικό και οι υπόλοιποι ήταν χριστιανοί."
Δίδαξε τα θαύματα του Χριστού και συζήτησε τι σημαίνει να θεραπεύεται από τον Λόγο. Τότε λέει ότι χρησιμοποίησε λέξεις της γνώσης για να καλέσει τις θεραπείες στο πλήθος, και τα θαύματα έλαβαν χώρα ανάλογα. Τέλος, εξήγησε το ευαγγέλιο - τη ζωή του Ιησού, το θάνατο και την ανάσταση - πριν οδηγήσουν τους ανθρώπους να δεχτούν τον Χριστό.
Κατά τη διάρκεια του οκταήμερου ταξιδιού, η Hickey έφερε το ίδιο μήνυμα σε άλλους χώρους, όπως μια συνέντευξη με τον κυβερνήτη και ένα κήρυγμα στην εκκλησία του Φάζαλ. Σε μια συνάντηση στη Λαχόρη, η Hickey λέει ότι είδε πολλούς ανθρώπους να θεραπεύονται από κώφωση, καρκίνο και άλλα  προβλήματα.
Δόξα στο όνομα του Ιησού χριστού!


Αν έχεις απορίες, η οτιδήποτε άλλο θέλεις να μάθεις, η αν ακόμα θέλεις να έρθεις να ακούσεις ένα κήρυγμα μέσα από την Αγία Γραφή, επικοινώνησε μαζί μας στο τηλ. 6949750957 η με email κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα. 

 Ο Κύριος Ιησούς να σας ευλογεί.
                                                                
Κύριε που είμαστε εμείς? η μάλλον εγώ....
Σε δοξάζω για ότι βλέπω να κάνεις.....
Σε παρακαλώ η χώρα μας σε χρειάζεται!
Κάνε το έργο σου ΕΣΥ!
Γκρέμισε τα ανθρώπινα, και φέρε τα ουράνια....

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη