Blogger Widgets




2 Μαρτίου 2016

Δυνατοί!!

Δυνατοί είναι αυτοί που ΕΠΙΠΟΘΟΥΝ να γίνουν ΟΜΟΙΟΙ του ΥΨΙΣΤΟΥ!! Που διψούν για καθαρότητα και αγαπούν τον αγιασμό περισσότερο από το χρυσίον.
Είναι αυτοί που αγωνίζονται και προσέχουν την ζωή τους κάθε μέρα. Ζητούν συνεχώς το φως Του μέσα τους κράζουν για μετάνοια και είναι πρόθυμοι για συντριβή προκειμένου να αφαιρέσουν το σκοτάδι της αμαρτίας γιατί γνωρίζουν ότι αυτά τους απομακρύνουν από τον ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥΣ.
Είναι αυτοί που εμπειρικά γνωρίζουν την ΘΕΣΗ του ΣΤΑΥΡΟΥ και μένουν εκεί, σταυρωμένοι δέχοντας τον ονειδισμό και τον χλευασμό, αυτών που είναι εναντίον τους αρνιώντας να ασκήσουν
εκδίκηση γιατί η εκδίκηση ανήκει στον ΘΕΟ.
Δυνατοί, είναι αυτοί που με το θέλω τους δίνουν το δικαίωμα στον Θεό να φτιάξει ένα μήνυμα μέσα τους και για να το φτιάξει θα χρησιμοποιήσει πόνους, θλίψεις, απογοήτευση για να δοθεί μορφή, σχήμα σ'αυτό το μήνυμα.
Είναι αυτοί που από την κατεργασία της σωτηρίας που ο Θεός κάνει μέσα τους έχουν περίσευμα αγάπης για αυτούς που τους μισούν και ουράνια δύναμη να προσευχηθούν για έλεος όταν ο Θεός τους πει.
Δυνατοί είναι οι δίκαιοι, οι ασυμβίβαστοι που στέκονται στην αλήθεια ότι και να κοστίσει σ'αυτούς. Αυτοί που αγαπούν τον έλεγχο, αγαπούν να συγχωρούν γιατί γεύτηκαν το έλεος του Θεού και την συγχώρεση Του την ζωή τους.
Αυτοί που δεν κρύβονται από τον Θεό, αλλά κάνουν τα πάντα γνωστά σ'Αυτόν γιατί γνωρίζουν την χάρη Του και έχουν παρησία μπρος στο Πρόσωπο Του.
Δυνατοί είναι αυτοί που όταν κράζουν στον Θεό, ενώ για κάποιο λόγο Εκείνος σιωπά, αυτοί συνεχίζουν να Τον πιστεύουν συνεχίζουν να διακυρήτουν τα έργα Του ως έργα Θαυμαστά!!
Δυνατοί είναι αυτοί που και αν πεινάσουν Τον ευλογούν, στέκονται και προχωρούν με πίστη ότι όλα μπορούν στο ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ να αλλάξουν. Είναι αυτοί που όταν ο εχθρός έρχεται να χτυπήσει, έχουν θάρρος να σταθουν μπροστά και να υπερασπίσουν να πολεμήσουν να σηκώσουν βάρος, το βάρος των αδυνάτων και να τους τραβήξουν.
ΤΕΛΟΣ...ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ...ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ
ΖΩΗ. ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ....ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ!

Angelica Sifonioy Oikonomaki
                                     `Αλλα άρθρα από: Αγγελική Σ. Οικονομάκη
                                                  Κάνε κλικ στην φωτογραφία

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη