Blogger Widgets




30 Οκτωβρίου 2014

Kινέζοι πνευματιστές αυτο-ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ σε φεστιβάλ στο Πουκέτ! ΠΡΟΣΟΧΗ πολύ ΣΚΛΗΡΕΣ εικόνες

basanistiria pouket

Κάθε χρόνο, χιλιάδες άνθρωποι ταξιδεύουν στο Πουκέτ, για να παρακολουθήσουν το παράξενο φεστιβάλ από χορτοφάγους που πραγματοποιείτε από την εθνική κινεζική κοινότητα του νησιού κατά τη διάρκεια του ένατου σεληνιακού μήνα του ημερολογίου της πατρίδας τους.
ΚολάζΣτο eirinika.gr διαβάσαμε ότι οι συμμετέχοντες είναι εθελοντές κινέζοι του νησιού οι οποίοι πιστεύουν ότι με το τελετουργικό αυτό θα εκδιώξουν το κακό. Πιστεύουν επίσης ότι οι τρύπες στα μάγουλα τους θα τους βοηθήσουν να εξαγνιστούν, αλλά θα πρέπει ακόμα να αρνηθούν το κρέας και το σεξ, το αλκοόλ και άλλες κακίες, αναφέρει η dailymail.co.ukbasanistiria pouket1Μπορούν επίσης να περπατήσουν πάνω σε αναμμένα κάρβουνα, να ανέβουν σκάλες με λεπίδες και να κάνουν λουτρά σε καυτό λάδι.
Ελπίζουν ότι με αυτό τον τρόπο αντλούν το κακό από την κοινότητα γύρω τους και φέρνουν θετική τύχη σε φίλους και το χωριό τους.Κολάζ1Για όσους δεν θέλουν να ακρωτηριάσουν τα πρόσωπά τους, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να τρομάξουν τις σκοτεινές δυνάμεις. Τα πυροτεχνήματα που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ – συμπεριλαμβανομένου του δυνατότερο και μεγαλύτερου, θεωρείται επίσης ότι θα αποκρούσει τα κακά πνεύματα μέσω της καθαρής ισχύος του θορύβου.
Η προέλευση του φεστιβάλ αυτο-καθαρισμού δέκα ημερών είναι πολύ περίεργο κι ασυνήθιστη για τις τελετουργίες της, και χρονολογείται από το 1825.makeleio.gΚολάζ2makeleio.gr
Oι άνθρωποι αυτοί είναι κυριευμένοι από δαίμονες, και έχουν άμεση ανάγκη από ελευθερία.
Μόνο ο Ιησούς Χριστός μπορεί να τους ελευθερώσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη