Blogger Widgets




28 Οκτωβρίου 2014

Παιχνίδι ΤΡΟΜΟΥ…. με ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ στην πιο ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ έπαυλη του κόσμου! 24.000 άνθρωποι ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ στην ΟΥΡΑ για να πάρουν μέρος! (video-φωτο)

αηδιαστικηγκομενα
Kαλά, οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει εντελώς...

`Εχουν ανοίξη μεγάλο τόπο στον διάβολο, και τους δαίμονες.....

Εδώ ταιριάζει το γνωστό λαικό άσμα : ΑΝΤΕ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ να κάνεις! Περιμένουν με αγωνία να έρθει η σειρά τους για να πάρουν μέρος, να δοκιμάσουν τις αντοχές τους, στον τρόμο…. Μέχρι τώρα δεν τα κατάφερε κανείς. Και οι πιο γενναίοι άντρες έκλαιγαν σαν… κοριτσάκια στο αρχοντικό McKamey, το πιο ανατριχιαστικό σπίτι του κόσμου!
aimata
Είναι βγαλμένο από τους χειρότερούς σας εφιάλτες. Εκεί μέσα το αίμα ρέει άφθονο και οι πιο θαρραλέοι καταλήγουν να βγαίνουν… σηκωτοί, με κλάματα.
Σίγουρα ένα μικρό προβληματάκι ύπαρξης το έχουν δεν μπορεί. Αφού η έπαυλη McKamey, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας, έχει χαρακτηριστεί ως το πιο τρομακτικό στοιχειωμένο σπίτι του πλανήτη, όπου κανένας δεν έχει καταφέρει να παραμείνει και στις οκτώ ώρες της… εφιαλτικής ξενάγησης.
φρικιαστικοσπιτι
Τους λούζουν με ψεύτικο αίμα. Τους πετούν εμετούς και υγρά αηδιαστικά , τους ρίχνουν σάπια αυγά τους δένουν, τους βάζουν σε κελιά γεμάτα φίδια και τους αναγκάζουν να φάνε εντομα!
φρικημπανιερα
Οι εικόνες τρόμου αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
γκομεναφρικη
Ακόμη και πεζοναύτες απέτυχαν να ολοκληρώσουν την ξενάγηση, κατά την διάρκεια της οποίας δεκάδες άνδρες ξέσπασαν σε κλάμματα.
πεζοναυτεσ
Εχει περιγραφεί ως ένα πραγματικό θρίλερ, με την όλη διαδικασία να κινηματογραφείται, ούτως ώστε οι επισκέπτες να… ξαναζούν τον τρόμο. Τον οποίο κάθε άλλο παρά ευχαριστιούνται…
αρχείο λήψης (4)
Μάλιστα, υπάρχει και η δυνατότητα… online παρακολούθησης του ταξιδιού στην ανατριχίλα, το οποίο διαρκεί από τέσσερις έως οκτώ ώρες, ενώ εξαιτίας της κινηματογραφικής φύσης του αρχοντικού, κανένας επισκέπτης δεν βιώνει ακριβώς την ίδια εμπειριά, όπως εξηγεί ο 55χρονος ιδρυτής Russ McKamey και η σύντροφός του, Carol Schultz.
διαδεςτρομος
Το θέμα αλλάζει κάθε χρόνο! Οι συμμετέχοντες μπαίνουν ανά δυάδες στο συγκεκριμένο αρχοντικό, με τον Russ McKamey να δηλώνει πως είχε την ιδέα 14 χρόνια πριν!
αιδιαφιλε
Ο διοργανωτής λέει μάλιστα ότι ξόδεψε περισσότερα από 500.000 δολάρια για να κατασκευάσει την “πιο τρομακτική εμπειρία του πλανήτη”.
κλουβιτρομος
Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 21 ετών, να μην πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, αλλά και να υπογράψουν ένα έγγραφο πριν μπουν, με το οποίο συναινούν σε ό, τι… έπεται.
αρχείο λήψης (10)
πηγη makeleio.gr.
Στάλθηκε απο Δημήτρη Παύλου για τα xristianikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη