Blogger Widgets




10 Σεπτεμβρίου 2013

Μπορούμε να πιστέψουμε στη Γραφή;


Οι περίφημοι στασιαστές που βύθισαν το βρετανικό πλοίο Μπάουντυ, τελικά εγκαταστάθηκαν με τις ντόπιες συζύγους τους στο ερημικό νησί Πίτκερν. 

Την ομάδα αποτελούσαν εννέα Βρετανοί ναυτικοί, έξι Ταϊτινοί άνδρες, δέκα Ταϊτινές γυναίκες και ένα δεκαπεντάχρονο κορίτσι. Ένας από τους άνδρες ανακάλυψε πώς να κάνει απόσταξη οινοπνεύματος, και γρήγορα η μέθη διέφθειρε τη νησιώτικη αποικία. Οι διαμάχες μεταξύ ανδρών και γυναικών κατέληξαν να είναι βίαιες.
Τελικά, επέζησε μόνον ένας από τους πρώτους άνδρες που είχαν φθάσει στο νησί. 
 Και αυτός ο άνδρας, ο Αλέξανδρος Σμιθ,
ανακάλυψε μια Αγία Γραφή σε μια από τις κασέλες που είχε πάρει από το πλοίο. Άρχισε να τη διαβάζει και να μεταδίδει στους άλλους τα διδάγματά της. Έτσι, άλλαξε η δική του ζωή και τελικά η ζωή όλων των νησιωτών.
Αυτοί οι νησιώτες ήταν τελείως αποκομμένοι από τον έξω κόσμο, μέχρι που έφθασε το πλοίο Τοπάζ το 1808, από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πλήρωμά του βρήκε στο νησί μια ευδόκιμη και ευημερούσα κοινωνία χωρίς οινοπνευματώδη, φυλακές και εγκλήματα. Η Γραφή είχε αλλάξει το νησί από επίγεια κόλαση σε ένα υπόδειγμα που ο Θεός θα ήθελε να είναι όλος ο κόσμος.
Και εξακολουθεί να είναι μέχρι σήμερα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Φωνή της Ελπίδας είναι σε επαφή με το νησί μέσα από το ράδιο στα βραχέα κύματα. Ο Θωμάς Κρίστιαν, απόγονος του επαναστάτη στο Μπάουντυ, Φλέτσερ Κρίστιαν έχει έναν ερασιτεχνικό σταθμό και επικοινωνεί μαζί μας κάθε εβδομάδα.
Εξακολουθεί ο Θεός να μιλάει στους ανθρώπους μέσα από τις σελίδες της Αγίας Γραφής; Φυσικά μιλάει. Να, τι έγραψε κάποιος που παρακολούθησε μια παλαιότερη σειρά μαθημάτων: «Είμαι μελλοθάνατος στις φυλακές Γιούτα των Η.Π.Α. Πριν αρχίσω τα βιβλικά μαθήματα ήμουν χαμένος, αλλά τώρα έχω κάτι στο οποίο προσβλέπω και βρήκα μια νέα αγάπη.»
Η Γραφή έχει μέσα της μια δύναμη που μπορεί να μεταβάλει τη ζωή των ανθρώπων. Οπουδήποτε οι άνθρωποι ξεκινούν να μελετούν τη Γραφή, η ζωή τους αλλάζει εκ βάθρων.                    revelationofjesus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη