Blogger Widgets
21 Αυγούστου 2011

ΦΡΙΚΗ! Λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου 13χρονο κορίτσι στη Σομαλία! (Το άρθρο αυτό είναι για άνω των 18)


«ΜΗ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ, μη με σκοτώσετε», έλεγε το κορίτσι λίγο πριν οι 50 και πλέον άνδρες που ήταν συγκεντρωμένοι γύρω του αρχίσουν να το λιθοβολούν. Ο λιθοβολισμός έλαβε χώρα στη Σομαλία και η Διεθνής Αμνηστία ανακοίνωσε χθες πως το θύμα ήταν 13 χρόνων και είχε πέσει θύμα βιασμού.
Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι επρόκειτο για μια 23χρονη γυναίκα, η οποία είχε δηλώσει ένοχη για μοιχεία ενώπιον ενός ισλαμικού δικαστηρίου.
Ένας αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τη σκηνή στο ΒΒC, με την προϋπόθεση να μην κατονομαστεί. Έριξαν, είπε, το κορίτσι μέσα σε μια τρύπα, την οποία γέμισαν με χώμα ώς τον λαιμό του και μετά άρχισαν να του πετούν πέτρες μέχρι που άφησε την τελευταία του πνοή, μπροστά σε 1.000 και πλέον ανθρώπους.


Δεν υπήρχαν κάμερες στον δημόσιο λιθοβολισμό, όμως δημοσιογράφοι εντύπων και του ραδιοφώνου, στους οποίους επετράπη να παρακολουθήσουν την εκτέλεση, είπαν πως το θύμα, η Αϊσά Ιμπραήμ Νταχάλοου ήταν 23 χρόνων. Όμως η Διεθνής Αμνηστία ανακοίνωσε πως πληροφορήθηκε ότι ήταν μόλις 13 χρόνων και πως ο πατέρας της είχε πει πως τη βίασαν τρεις άνδρες.

Όταν η οικογένεια προσπάθησε να καταγγείλει τον βιασμό, το κορίτσι κατηγορήθηκε για μοιχεία και συνελήφθη, σύμφωνα πάντα με τη Διεθνή Αμνηστία. Η καταδίκη ενός 13χρονου κοριτσιού για μοιχεία θα ήταν παράνομη, σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο.
Στο γήπεδο

Οι αξιωματούχοι του δικαστηρίου είχαν ανακοινώσει πως η γυναίκα ήρθε σ΄ αυτούς παραδεχόμενη την ενοχή της. Είπαν πως της ζήτησαν αρκετές φορές να αναθεωρήσει την ομολογία της, αλλά εκείνη υπογράμμισε πως ήθελε να τιμωρηθεί σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο και πως άξιζε την τιμωρία αυτή. Όμως ο αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στην εκπομπή «Τoday» του ΒΒC είπε πως έκλαιγε και πως την έβαλαν διά της βίας μέσα στην τρύπα πριν από τον λιθοβολισμό, που έγινε σ΄ ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. «Περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι έφτασαν εκεί», αφηγήθηκε.
«Έπειτα από δύο ώρες, η ισλαμική διοίκηση του Κισμάγιο έφερε την κυρία, η οποία είπε: “Τι θέλετε από μένα;”. Εκείνοι της είπαν: “Θα κάνουμε το θέλημα του Αλλάχ΄. Εκείνη τους είπε: “Όχι, όχι. Μη με σκοτώσετε, μη με σκοτώσετε”. Λίγα λεπτά αργότερα, περισσότεροι από 50 άνδρες τη λιθοβολούσαν».
Πηγή:Τα Νέα
Σχόλιο: Βρήκαμε το παρακάτω ΚΤΗΝΩΔΕΣ βίντεο να το κατεβάσετε και να το δείτε. Μόνο για όσους έχουν ατσάλινα νεύρα!

Κλίκ εδώ το video

 ΠΡΟΣΟΧΗ ακολουθούν ιδιαίτερα σκληρές φωτογραφίες.
Παρακαλούμε ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ όσοι πιστεύετε ότι δεν θα το αντέξετε.

Ράβδισμα

Μαστίγωμα

Μαστίγωμα

Λιθοβολισμός

Λιθοβολισμός

Λιθοβολισμός

Λιθοβολισμός

Κρεμάλα

Κρεμάλα

Κρεμάλα

Κρεμάλα

Κρεμάλα

...

...

...

...

...

...


 πηγη. εφιάλτης
Αυτός είναι ο φανατισμός!
`Ελεος κύριε, Κάνε έλεος σε παρακαλώ!  
Τι απάνθρωπα πράγματα συμβαίνουν?
Με τι καρδιά οι άνθρωποι αυτοί τα κάνουν?
Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο 
Ποιά η γνώμη σας γι`αυτό?
Σχολιάστε ποιό κάτω.
Θέλουμε το σχόλιο σας.....
Δημοσίευση σχολίου
Η δύναμη Του Αγίου Πνεύματος μέσα στην ιστορία
Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη

Ξύπνα εκκλησία και αγρύπνησε στην προσευχή!