Blogger Widgets




14 Ιανουαρίου 2011

MARILYN MANSON "Antichrist Superstar"

Ο διάσημος «ροκ σταρ» Marilyn Manson, στις συναυλίες του έχει την συνήθεια να σκίζει και να καίει την Βίβλο, (φωτο) μπροστά σε ένα πλήθος που παραληρεί.
Ο Manson, ( το πραγματικό του όνομα είναι Brian Warner, το Μάνσον το «εμπνεύστηκε» από  τον Τσάρλς Μανσον, τον ηθικό αυτουργό για την σφαγή της ηθοποιού Σάρον Τέητ), είναι ιερέας της εκκλησίας του Σατανά, του Anton LaVey, (στην φωτο μαζί) και έχει δηλώσει ότι θέλει να τον θυμούνται όλοι, "ως το πρόσωπο εκείνο που τέλειωσε τον χριστιανισμό" (Spin, August 1996, p. 34). Έχει βγάλει CD με τον τίτλο «AntiChrist Superstar» και άλλο με τον τίλτο "Holy Wood", όπου γελοιοποιεί τον Εσταυρωμένο Χριστό. Προτρέπει το ακροατήριο του να λατρεύσουν τον Σατανά, καίει σταυρούς επί σκηνής ή ουρεί επάνω τους. Έχει κάνει και άλλα, αλλά δεν θα συνεχίσω. Και πολλά έγραψα.
Μόνο αυτό. Στις 20 Απριλίου 1999, έλαβε χώρα η σφαγή στο λύκειο Κολουμπάιν στο Κολοράντο των ΗΠΑ, όπου δύο έφηβοι μαθητές, ο Eric Harris και ο Dylan Klebold, εισέβαλαν στο σχολείο τους πυροβολώντας και σκοτώνοντας δώδεκα συμμαθητές τους και έναν δάσκαλο, πριν αυτοκτονήσουν. Εντελώς συμπτωματικά και δύο ανήκαν στην λεγόμενη «Trenchcoat Mafia», ένα fan club του Manson.
(Αν αντέχεις, δες λεπτομερή αναφορά για τα "έργα" του Manson στην αμερικάνικη χριστιανική ιστοσελίδα του Johnny Lee Clary).
Όποιος τολμήσει να διαμαρτυρηθεί στον δυτικό ωραίο κόσμο μας, για αυτά που κάνει ο Μάνσον, είναι το λιγότερο, «συντηρητικός», «ακραίος» και «φονταμενταλιστής»... Τα γνωστά.

Τι ακριβώς θα γινόταν άραγε, αν ο Μάνσον , επιχειρούσε να σκίσει ή να κάψει, δημόσια, το Κοράνι. (σιγά μην το έκανε). Και να το δείχνει και το youtube!!
Τι θα γινόταν εάν τολμούσε να ουρήσει επάνω στο Κοράνι; Ή επάνω σε θρησκευτικά σύμβολα άλλων θρησκειών. Ας πούμε, των Ιουδαίων. Να επιχειρούσε άραγε, να τα κάνει αυτά επάνω στην επτάφωτη Λυχνία ή στο αστέρι του Δαβίδ.
....Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει.


Κοιτάξτε σ`αυτό το βίντεο ο Marilyn Manson σχίζει τη βίβλο


Σ`αυτό την καίει

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

o Manson ine kai gamo

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη