Blogger Widgets




15 Ιανουαρίου 2011

Σχετικά με το περίφημο 2012

Οι περισσότερες πληροφορίες είναι από το: astro. pblogs.gr
Η φιλολογία, που έχει αναπτυχθεί γύρω από το έτος 2012 έχει αρχίσει να ανησυχεί τους ανθρώπους και οφείλεται στο βιβλίο και στα κείμενα στο διαδίκτυο, τους δίσκους CD από τον κ. Τζένκινς (John Major Jenkins - φώτο)
που ισχυρίζεται μαζί με άλλους, ότι σύμφωνα με το ημερολόγιο των Ινδιάνων Μάγιας (Long Count), αυτήν την ημερομηνία ο ήλιος θα βρίσκεται στο κέντρο του γαλαξία μας και όλοι οι πλανήτες θα είναι σε συζυγία στον ουρανό.
Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, ισχυρίζεται, μεγάλα φαινόμενα στον ουρανό και στη γη με αποτέλεσμα την καταστροφή του κόσμου, το τέλος του κόσμου, The End of the World.
Τα ίδια περί συντέλειας του κόσμου, σε λιγότερο από 4 χρόνια, ισχυρίζονται και άλλοι όπως ο Λόρενς Ε. Τζόζεφ, Αμερικανός φυσικός και συγγραφέας του βιβλίου Apocalypse 2012.
Και αυτή η πεποίθηση βασίζεται στις γραφές του ημερολόγιου των Μάγια, του μυστηριώδους προκολομβιανού λαού που άκμασε στην Κεντρική Αμερική από το 1800 π.Χ. ως το 1450 μ.Χ.
Σύμφωνα με αυτές στις 20 Δεκεμβρίου 2012 ολοκληρώνεται ο κύκλος της Μεγάλης Μέτρησης.
Επιπλέον, την επόμενη ημέρα από αυτή την ημερομηνία είναι το χειμερινό ηλιοστάσιο και ο Ήλιος θα είναι ευθυγραμμισμένος με το κέντρο του Γαλαξία για πρώτη φορά μετά από 26.000 χρόνια...
Το 1950, σύμφωνα με αυτές τι θεωρίες, έκλεισε ένας κύκλος και άρχισε ο Μεγάλος Κύκλος, που τελειώνει τον Δεκέμβριο του 2012.
Για την Ελλάδα, η ώρα της κρίσης θα είναι η μεσημβρινή ώρα 13 και 13, πρώτα λεπτά.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ?
Tί κρίμα! 
Πόσο θέλουν οι άνθρωποι να πλανώνται?
Δείτε τι μας λέει ο αψευδής λόγος Του Θεού.
Ματθ. 22:29 
Και ο Ιησούς, απαντώντας, τους είπε: Πλανιέστε, επειδή δεν γνωρίζετε τις γραφές ούτε τη δύναμη του Θεού.

Επίσης μας λέει ότι οι άνθρωποι αγάπησαν να πλανώνται:
Ιερ. 14:10
Έτσι λέει ο Κύριος σ' αυτό τον λαό: Επειδή αγάπησαν να πλανιούνται, και δεν κράτησαν τα πόδια τους, γι' αυτό ο Κύριος δεν ευδόκησε σ' αυτούς· τώρα θα θυμηθεί την ανομία τους, και θα επισκεφθεί τις αμαρτίες τους.
 Συνεχίζει λοιπόν η Αγία Γραφή να μας λέει ότι κανένας δεν γνωρίζει τη μέρα και την ώρα, μόνο ο Θεός, πώς έρχονται όλοι αυτοί οι άνθρωποι να μας δώσουν  ημερομηνίες για το τέλος του κόσμου?
Ας προσέξουμε αγαπητοί να μην πλανηθούμε.
Ματθ. 24:36
Για την ημέρα εκείνη, όμως, και την ώρα, δεν γνωρίζει κανένας, ούτε οι άγγελοι των ουρανών, παρά ο Πατέρας μου, μόνος.
Πολύ καθαρά μας κατατοπίζει Ο Λόγος Του Θεού, και μας καθησυχάζει λέγοντας μας.
2Θεσ. 2:2 
να μην κλονίζεστε τόσο γρήγορα από το σωστό φρόνημα κι ούτε να θορυβηθείτε, πιστεύοντας πως έχει φτάσει τάχα η ημέρα του ερχομού του Κυρίου, ούτε εξαιτίας κάποιας διδαχής ούτε εξαιτίας κάποιου κηρύγματος ούτε εξαιτίας κάποιας επιστολής, που δήθεν προέρχεται από μας! 
Ο Κύριος μέσα στο Λόγο Του, δεν μας έχει δώσει ημερομηνίες.
Αλλά μας δίνει σημεία των καιρών.
Ματθ. 24:3 Και ενώ καθόταν επάνω στο βουνό των ελαιών, ήρθαν κοντά του, κατ' ιδίαν, οι μαθητές, λέγοντας: Πες μας, πότε θα γίνουν αυτά; Και ποιο θα είναι το σημείο τής παρουσίας σου, και της συντέλειας του αιώνα;
Ματθ. 24:4 Και απαντώντας ο Ιησούς, τους είπε: Βλέπετε μήπως κάποιος σάς πλανήσει·
Ματθ. 24:5 επειδή, θάρθουν πολλοί στο όνομά μου, λέγοντας: Εγώ είμαι ο Χριστός· και θα πλανήσουν πολλούς.
Ματθ. 24:6 Και θα ακούσετε πολέμους και φήμες πολέμων· προσέχετε, μη ταραχτείτε· επειδή, όλα αυτά πρέπει να γίνουν· αλλά, δεν είναι ακόμα το τέλος.
Ματθ. 24:7 Επειδή, θα εγερθεί έθνος ενάντια σε έθνος, και βασιλεία ενάντια σε βασιλεία· και θα γίνουν πείνες και μεταδοτικές αρρώστιες, και σεισμοί κατά τόπους.
Ματθ. 24:8 Όλα αυτά είναι αρχή ωδίνων. 

Μέσα λοιπόν από τα σημεία καταλαβαίνουμε ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά, χωρίς όμως να ξέρουμε ακριβώς την ώρα, και την ημέρα, και αυτό το έκανε έτσι ο Θεός, για να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα.
Ματθ. 24:42 Αγρυπνείτε, λοιπόν, επειδή δεν ξέρετε ποια ώρα έρχεται ο Κύριός σας.
Ματθ. 24:43 Να γνωρίζετε, όμως, τούτο, ότι, αν ο οικοδεσπότης ήξερε σε ποια φυλακή τής νύχτας έρχεται ο κλέφτης, θα αγρυπνούσε, και δεν θα άφηνε να διαρρηχτεί το σπίτι του.
Ματθ. 24:44 Γι' αυτό, κι εσείς γίνεστε έτοιμοι· επειδή, κατά την ώρα που δεν στοχάζεστε, έρχεται ο Υιός τού ανθρώπου.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Αδ. γιωργο πολυ σωστα ολα αθτα οντοσ τα εδαφια ειναι η απαντηση προσ ολουσ αυτουσ τουσ ανθρωπουσ, αλλα εχω μια απορεια για αλλο θεμα για τους αστερισμους το πρωι ειχαμε μια συζητηση με το κυριακο οσω αφορα τα αστερια και το τι λενε οι ανθρωποι για αυτό και το τι αστερισμοι υπαρχουν τελικα αλλά ειναι κατι διαφορετικο απο αυτο που πιστευουν???? GOD BLESS U

Unknown είπε...

ΜΠΕΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
Αποκρυφισμός - Μαγία- Δισειδαιμονίες
ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΝ ΘΕΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη