Blogger Widgets




6 Οκτωβρίου 2010

Ο ξυπόλητος Ιησούς και οι...«αντιπρόσωποί» Του!

Το πρωτότυπο αριστερά, και τα αντίγραφα δεξιά.
Οποιαδήποτε σχέση και να υπάρχει, είναι μόνο... συμ-πτωμα-τική!!!
Μη σας ξεγελά ο ισχυρισμός του ιερατείου, ότι οι στολές τους μοιάζουν με του Χριστού -έτσι όπως Τον απεικονίζουν με... άμφια-, διότι αντιθέτως, κατάφεραν και κάνανε τον Χριστό να μοιάζει... μ' αυτούς!!!
Ο Ιησούς (παραστατικά), με το "στέμμα" Του φτιαγμένο από αγκάθια, που οι Ρωμαίοι στρατιώτες του φόρεσαν, για να τον ειρωνευτούν, και δεξιά ο νομιζόμενος "αντιπρόσωπος' Του, με το δικό του βασιλικό στέμμα, που η αξία του θρέφει πολλά φτωχά παιδιά, και για πολλά χρόνια.

Και όλα αυτά εις βάρος του αφελή και αμαθή λαού. ΓΙΑΤΙ;


Ο Κύριος μας και Θεός μας (Ιωάννης: κ΄28) που οι Ρωμαίοι στρατιώτες με χλευασμό και εμπαιγμό, του έδωσαν το καλάμι σαν σκήπτρο παρουσιάζοντας Τον βασιλιά των Ιουδαίων, και δεξιά ο νομιζόμενος "αντιπρόσωπος" Του, με πραγματικό βασιλικό σκήπτρο παριστάνοντας τον βασιλέα, που τόσο βάναυσα ορέχτηκαν οι όμοιοι του από την εποχή του Βυζαντίου δίχως να κατακτήσουν την βασιλική εξουσία. Έτσι τώρα, μιμούνται τους βασιλείς και δεσπόζουν ενάντια στον Θεό και σε κάθε εθελοτυφλούντα.

Και όλα αυτά εις βάρος του αφελή και αμαθή λαού. ΓΙΑΤΙ;


Ο Κύριος για χάρη όλων μας θυσιάστηκε δίνοντας την ζωή Του, και με την ταπεινωτική στολή που του φόρεσαν παρίσταται μπροστά στον Πιλάτο για να δικαστεί. Οι εκ δεξιών με τις σκανδαλώδεις Βυζαντινές στολές τους "Εν χωρώ", είναι οι Πιλάτοι του σήμερα, και δικάζουν ως αιρετικό κάθε έναν που δεν συμφωνεί με το κατεστημένο τους.

Και όλα αυτά εις βάρος του αφελή και αμαθή λαού. ΓΙΑΤΙ;

Βυζαντινοί Βασιλείς και ιερατείο
Σόι πάει το... βασίλειο
Πρέπει να σημειώσουμε ότι, και η Ρωμαιοκαθολική παπική στολή έχει το πορφυρό χρώμα, και το χρώμα αυτό είχαν τα ενδύματα των Ρωμαίων Αυτοκρατόρων. Και εκτός τούτου, τα λεγόμενα ιερατικά άμφια (που σημαίνουν βασιλικά ενδύματα), προέρχονται από το Ιουδαϊκό ιερατείο της Παλαιάς Διαθήκης το οποίο καταργήθηκε με τον ερχομό του Ιησού Χριστού, αφού Αυτός έγινε ο ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ και όλοι οι πιστοί Του ονομάζονται ιερείς, που προσφέρουν Πνευματικές θυσίες μπροστά στον Θεό (Α΄ Πέτρου: β’ 9). Διάβασε και την Προς Εβραίους επιστολή του Αποστόλου Παύλου και θα μάθεις όλη την αλήθεια για το ιερατείο. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝΕ «ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ». Τους πιστεύεις τώρα σε ότι σου λένε, η προτιμάς την έρευνα της Βίβλου; Σε συμφέρει το δεύτερο.

πηγη. φλογα κυριου

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ολα καλα αδελφε εχω ωμος μια απορια συμφονο απολυτα με αυτα που γραφης το τονιζω.ο ιησους λεει οτι μας εκανε βασειλης και ιερεις μπροστα στον θεο ετσει δεν ειναι? ας τονισουμαι οτι αυτο ειναι ετσει η φορεσια τους δεν ειναι αυτη που πρεπει να μας πειραζη αλλα η απιστια τους στον ιησου που τον τιμανε με το στομα και οχι με την καρδια οπως ζητα ο κυριος. τον αφηνουν και τιμανε ολους τους ηπολοιπους αγιους που δεν μας εχουν προσφερη τιποτα προσοπικα με την καρδια εκτος τον αρχοντα τις ζωης. αυτον τον τιμουν μονο μια φορα τον χρονο η δυο.ευχαριστω

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη