Blogger Widgets




21 Αυγούστου 2010

Δικαιοσύνη και Iσλάμ

Oφθαλμός αντί οφθαλμού στο Ιράν





<span class=Image Hosted by ImageShack.us" border="0">

Ιράν Σε ποινή τύφλωσης καταδίκασε σήμερα, το ανώτατο ισλαμικό δικαστήριο του Ιράν έναν 27χρονο άνδρα επειδή στέρησε την όραση από μία γυναίκα που αρνήθηκε να τον παντρευτεί, ρίχνοντάς της στο πρόσωπο καυστικό υγρό, επικυρώνοντας την πρωτόδικη απόφαση. Να σημειωθεί, ότι η πρωτόδικη απόφαση είχε βγει τον περασμένο Νοέμβριο οπότε και το ισλαμικό δικαστήριο είχε καταδικάσει τον νεαρό άνδρα σε τύφλωση με την έγχυση δέκα σταγόνων θειικού οξέος στο κάθε μάτι.

Το ανώτατο δικαστήριο απέρριψε την έφεση του καταδικασμένου και αποφάσισε ότι η πρωτόδικη απόφαση είναι νόμιμη και επομένως η ποινή μπορεί να εκτελεστεί, στηριζόμενη στο γράμμα του ισλαμικού νόμου «Σαρία», σύμφωνα με τον οποίο οι δράστες επιθέσεων εκ προθέσεως τιμωρούνται με το ίδιο νόμισμα.


Θέλω να κάνω μια παρέμβαση εδώ.

Στο ισλάμ υπάρχει αυτός ο Νόμος ο οποίος και εκτελείτε. Όμως υπάρχουν πάρα πολλοί χριστιανοί οι οποίοι και κάνουν το ίδιο, άσχετα αν ο Λόγος του Θεού λέει να συγχωρούμε τούς άλλους.


Μόλις θιχτεί ο εαυτός μας, αντί να δούμε τα πράγματα με την καρδιά του Θεού, να συγχωρέσουμε τον άλλον, ως (Χριστιανοί) που είμαστε, μένουμε και εμείς στο Οφθαλμός αντί οφθαλμού, και (εις εμάς ανήκει η εκδίκησης......)

πηγη. Τα σημεία των καιρών

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη