Blogger Widgets




5 Μαΐου 2010

ΛΕΝΕ:ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ




Μετα το Λονδίνο οι άθεοι ''χτυπούν'' και στην Ισπανία. Εχει αρχίσει απ΄ότι φαίνεται μια παγκόσμια εκστρατεία εναντίων του Χριστιανισμού. Βαρκελώνη και Μαδρίτη αυτή τη φορά , μόνο που εκεί υπάρχει ευτυχώς και η άλλη άποψη. Οι άθεοι λένε ότι υπάρχει πιθανότητα να μην υπάρχει θεός σταμάτησε να ανησυχείς και απόλαυσε την ζωή σου και από την άλλη αυτοί που πιστεύουν ότι υπάρχει θεός να θυμίζουν στον κόσμο ότι όταν σε εγκαταλείπουν όλοι, αυτός είναι μαζί σου και ο χριστός υπάρχει απόλαυσε την ζωή κοντά του.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ



Σταμάτησε να ανησυχείς και απόλαυσε την ζωή σου. Αυτό το μήνυμα προσπαθούν να περάσουν στο ΛΟΝΔΙΝΟ και ήδη άρχισαν να το διαφημίζουν πάνω στα μέσα μαζικής μεταφοράς , με κοπέλες που φορούν μπλουζάκια με την εν λόγο διαφήμιση και με φυλλάδια που μοιράζονται στους περαστικούς

Απαγορεύουν να αναφέρεσαι στον θεό και να ζητάς την βοήθεια του;


ΑΜΕΡΙΚΗ . Στα δικαστήρια οι άθεοι. Κάνουν αγωγές και λένε ότι δεν είναι σκόπιμο στο τέλος της ορκωμοσίας και στις τελετές να λες την φράση, "να με βοηθήσει ο θεός". Δημοσιεύτηκε αντίγραφο της αγωγή αυτής. Το επιχείρημα αυτό το είχαν ξαναπροσπαθήσει το 2001-2005. Η νέα αγωγή εν μέρει αναφέρει:το να ζητάς την βοήθεια του θεού εκτός από το να προωθεί την "ΑΠΟΨΗ" ότι υπάρχει θεός δεν χρησιμεύει σε τίποτα άλλο. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στον ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ και είπαν ότι πρέπει να δείξει σεβασμό σ΄αυτή την μειονότητα που δεν πιστεύει στο θεό. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ "ΣΕΒΑΣΜΟ" ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.


Αθεϊστική καμπάνια: ανταλλάξτε την Βίβλο με πορνοπεριοδικά


Αθεϊστικό φοιτητικό γκρουπ του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Σαν Αντόνιο (UTSA), θέλοντας να προξενήσει εντύπωση και να τραβήξει την προσοχή, ξεκινάει μία καμπάνια ‘ιερά βιβλία αντί για πορνοπεριοδικά’.

Για τρεις ημέρες, τα μέλη της αυτοαποκαλούμενης ‘Αθεϊστικής Ατζέντας’ (Atheist Agenda) θα δίνουν στους φοιτητές πορνογραφικά περιοδικά σε αντάλλαγμα οποιουδήποτε θρησκευτικού βιβλίου, ως μέρος της ετήσιας ‘εκστρατείας’ τους με τον τίτλο “Smut for Smut(“Smut” είναι λέξη αργκό και το νόημά της, σε ελεύθερη μετάφραση, είναι το ‘βρώμικο’ ή το ‘άρρωστο’).

Οι ηγέτες της ομάδας αυτής των αθεϊστών υποστηρίζουν ότι τα θρησκευτικά βιβλία περιέχουν βία, προωθούν τους θρησκευτικούς πολέμους, συνηγορούν για την κακομεταχείριση των γυναικών και ως εκ τούτου δεν είναι καλύτερα από την πορνογραφία.

«Είναι ένα δικαίωμα που πηγάζει από την Πρώτη Τροποποίηση του (Αμερικανικού) Συντάγματος (“First Amendment” που απαγορεύει το κράτος να υποστηρίζει κάποια θρησκεία)», είπε ο Bradley Lewis, 18 ετών, ο οποίος σχεδιάζει να ενταχθεί στην Αθεϊστική Ατζέντα. "Αν οι θρησκευτικές ομάδες μπορούν να βγάζουν έξω τους ιεραποστόλους τους και να μου χτυπούν την πόρτα και να με ξυπνάνε στις 7 το πρωί του Σαββάτου, μπορώ να βάλω κι εγώ έναν τραπέζι (με αθεϊστικό υλικό) έξω από το Πανεπιστήμιο."

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δράση της ομάδας έχει προσβάλει τους θρησκευόμενους φοιτητές. Μια ομάδα χριστιανών συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την εκδήλωση και το απόγευμα ένας χριστιανός φοιτητής είχε μία δημόσια συζήτηση με τον πρόεδρο της Ατζέντας, Carlos Morales.

Η εκδήλωση προσέλκυσε εκατοντάδες φοιτητές στον κεντρικό χώρο του Πανεπιστημίου. Μερικοί από τους φοιτητές εμφανίσθηκαν με κάποια συνθήματα που έγραφαν "Ο Ιησούς Σώζει" και "Ο Ιησούς αγαπά την Αθεϊστική Ατζέντα», ενώ άλλοι τραγουδούσαν ύμνους, σύμφωνα με την εφημερίδα των φοιτητών ‘The Paisano’.

Ο Robin Lorkovic, 18 ετών, ο οποίος κρατούσε μία ταμπέλα που έγραφε "ο Θεός σ’ αγαπάει! Κρατήστε την Βίβλο σου και να μάθε από αυτήν! ", είπε," Δεν νομίζω ότι είναι ωραίο αυτό" είπε.

"Είμαι Χριστιανός, πιστεύω στην αγάπη του Θεού και είμαι εδώ για να υψώσω το ανάστημά μου και να δηλώσω αυτό που πιστεύω."

Η διεύθυνση του Πανεπιστημίου παραδέχονται ότι η αθεϊστική εκδήλωση είναι αμφιλεγόμενη και η πλειοψηφία των φοιτητών δεν συμφωνούν με αυτήν. Αλλά είπε επίσης ότι η εκδήλωση είναι νόμιμη και οι φοιτητές έχουν το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης και του συνέρχεσθαι.

"Οι ίδιοι (Atheist Agenda) παραδέχθηκαν ότι το κάνουν για να προκαλέσουν δημοσιότητα", δήλωσε ο Michelle Brossart, φοιτητής στο UTSA ο οποίος νιώθει προσβεβλημένος από την εκδήλωση. "Θέλουν να δημιουργήσουν τρελά συναισθήματα στους ανθρώπους, μόνο και μόνο επειδή θέλουν να κάνουν γνωστή την ατζέντα τους."

"Αλλά μόνο πολύ, πολύ λίγοι άνθρωποι κερδίζουν στην πραγματικότητα κάτι από αυτό», είπε.

Η ‘Αθεϊστική Ατζέντα’ ξεκίνησε την εκστρατεία “Smut for Smut” το 2005. Η πρώτη ‘εκστρατεία’ τράβηξε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης σε ολόκληρη την χώρα. Οι επόμενες εκδηλώσεις κι αυτές γνώρισαν δημοσιότητα, αλλά σε μικρότερο βαθμό.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: http://www.christianpost.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη