Blogger Widgets




14 Απριλίου 2010

Η Αγάπη του Θεού για σένα


Οι περισσότεροι άνθρωποι γεννιούνται και μεγαλώνουν μέσα σε ένα κλίμα αγάπης. Η οικογένειά τους τους υποδέχεται με χαρά και αγάπη σε αυτόν τον κόσμο και καταβάλει κάθε προσπάθεια για να μη λείψει τίποτα στο νεογέννητο μωρό καθώς αυτό αρχίζει και μεγαλώνει. Κάποιοι άλλοι δεν υπήρξαν τόσο τυχεροί. Ακούμε γύρω μας για μωρά που έχουν εγκαταλειφθεί από γονείς και για πολλά άλλα άσχημα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο.
Όση αγάπη όμως κι αν έχεις δεχθεί στη ζωή σου, ποτέ δεν σταματάς να ζητάς ακόμα περισσότερη. Είναι μια από τις πιο βαθιές ανάγκες του ανθρώπους, εξίσου βασική με το φαγητό και το νερό. Ίσως γιατί την τοποθέτησε βαθιά μέσα στην ψυχή του ανθρώπου ο ίδιος ο Δημιουργός του.
Βλέπετε, ο Θεός που δημιούργησε τον καθένα μας και μας γνωρίζει καλύτερα από όλους, μας δημιούργησε για να είμαστε σαν και Αυτόν. Η Αγία Γραφή μας λέει ότι ο Θεός είναι αγάπη. Όχι μόνο μας αγαπάει αλλά θέλει και να έχει μια επικοινωνία αγάπης μαζί μας. Όσο κι αν μας φαίνεται παράξενο, ο Δημιουργός των πάντων και Βασιλιάς του Σύμπαντος λαχταράει να έχει επικοινωνία μαζί μας.
Δυστυχώς, αν και ο Θεός δημιούργησε τα πάντα πολύ όμορφα και ευλογημένα, η αμαρτία του ανθρώπου έφερε χωρισμό στη σχέση του με το Θεό και καταστροφή σε όλη τη φύση γύρω μας. Έτσι, επειδή ο Θεός μας αγαπάει τόσο πολύ, έπρεπε να βρεθεί κάποιος τρόπος για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε κοντά του.
Ο ίδιος ο Θεός βρήκε αυτόν τον τρόπο. Ο Ιησούς Χριστός, ο μονογενής Υιός του Θεού, ήρθε στον κόσμο αυτό για να πεθάνει επάνω στο σταυρό του Γολγοθά. Ενώ εμείς αμαρτήσαμε, και θα έπρεπε ως τιμωρία για την αμαρτία μας να πεθάνουμε, ο Χριστός έγινε ο αντικαταστάτης μας. Πήρε τη δική μας αμαρτία επάνω του και υπέμεινε δική μας τιμωρία έτσι ώστε να μπορούμε εμείς να συγχωρεθούμε.
Τώρα πια, ο Θεός καλεί τον κάθε άνθρωπο να δει αυτή τη μεγάλη αγάπη του Χριστού και να μετανοήσει για τις αμαρτίες του. Τον καλεί να επιστρέψει στο Θεό, να επικαλεστεί το έλεος του Θεού και έτσι να πάρει από το Θεό συγχώρεση για τις αμαρτίες του. Τον καλεί να ζήσει σε μια νέα ζωή μαζί με το Θεό, μια ζωή ειρήνης, επικοινωνίας, ευλογίας και αιώνιας ζωής.
Ο Θεός καλεί και εσένα σήμερα. Θέλεις να γνωρίσεις αυτή την αγάπη που ο Θεός έχει για σένα; Θέλεις αυτή η απέραντη αγάπη του Θεού να γεμίσει τη ζωή σου; Πώς θα ανταποκριθείς στη θυσία της αγάπης του Χριστού για σένα;
Προσευχήσου αυτή τη στιγμή στο Θεό και ζήτησέ Του να έρθει στη ζωή σου, να σε καθαρίσει και να σε γεμίσει από τον εαυτό Του και την αγάπη Του. Μίλησέ Του με απλά λόγια μέσα από την καρδιά σου και θα σε ακούσει.
Ολόκληρη η ζωή σου θα ομορφύνει καθώς θα γνωρίσεις τη μεγάλη αγάπη του Θεού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη