Blogger Widgets
26 Μαρτίου 2010

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


ΗΣΑ. ΞΑ. 1

Πνεύμα Κυρίου του Θεού είναι επ' εμέ· διότι ο Κύριος με έχρισε διά να ευαγγελίζωμαι εις τους πτωχούς· με απέστειλε διά να ιατρεύσω τους συντετριμμένους την καρδίαν, να κηρύξω ελευθερίαν εις τους αιχμαλώτους και άνοιξιν δεσμωτηρίου εις τους δεσμίους·Ελευθερία!

Η ωραιότερη λέξη σε κάθε γλώσσα!

Οι λαοί ξεσηκώνονται για να την αποκτήσουν.

Πολεμούν για να την υπερασπισθούν.

Οι μεγαλύτερες θυσίες της αξίζουν.

Η καρδιά του ανθρώπου σκιρτά κάθε φορά που ακούη τη λέξη αυτή.

Ελευθερία!

Σήμερα ίσως δεν υπάρχει η δουλεία όπως παλιά, όμως αν τα πόδια, και τα χέρια, των ανθρώπων λύθηκαν απο τα δεσμά, η ψυχή τους παραμένη δέσμια.

Ο άνθρωπος παραμένει δούλος των παθών του, της αμαρτίας, του θανάτου, άσχετα με την καταγωγή του, η την κοινωνική του θέση, χωρίς να μπορεί να ελευθερωθεί.Αγαπητοί, απ`αυτή τη δουλεία ήρθε ο Χριστός να ελευθερώσει!!

Στον σταυρό νίκησε τον διάβολο, και πήρε απ`τα χέρια του το όπλο του θανάτου, με το οποίο κρατούσε όλους τους ανθρώπους, κάτω από φόβο, και δουλεία.

ΕΒΡ. Β. 14 -15

Αφού, λοιπόν, «τα παιδιά» ήταν άνθρωποι με σάρκα και αίμα, έτσι κι αυτός, για να βρεθεί πλάι πλάι μ' αυτούς, πήρε σάρκα και αίμα σαν κι αυτούς, ώστε με το θάνατό του να καταργήσει τον κυρίαρχο του θανάτου, δηλαδή το διάβολο,

και να ελευθερώσει αυτούς που για όλη τη ζωή τους ήταν καταδικασμένοι να ζουν στη σκλαβιά εξαιτίας του φόβου του θανάτου.Με το αίμα Του πλήρωσε τα λύτρα της αμαρτίας μας, και άνοιξε την πνευματική φυλακή μας.

Τώρα μπορούμε να ζούμε ελεύθεροι.

Ο Ιησούς ο Νικητής κατέκτησε την ελευθερία και για σένα, και σου την προσφέρει δωρεάν.

Το μόνο πράγμα που ζητάει από σένα είναι να του δώσεις την καρδιά σου, τον εαυτό σου, να τόν εξουσιάσει εκείνος, για να έχει όλο το δικαίωμα στη ζωή σου, ώστε να ζεις μέσα σ`αυτή την ελευθερία, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείς και πάλι αιχμάλωτος μέσα στα πάθη σου, την απιστία, την αμφιβολία, το φόβο, το θάνατο, εάν δεν βάλεις τον Κύριο προπορευόμενο μέσα στη ζωή σου.

Η Αγία Γραφή αναφέρει πολλά γεγονότα ανθρώπων, που ενώ ήταν ελεύθεροι, βρέθηκαν πάλι κάτω από την ίδια αιχμαλωσία.Ο Απόστολος Παύλος προτρέπει τούς Γαλάτες οι οποίοι ήταν ελεύθεροι αλλά εκείνοι έπεσαν πάλι στην αιχμαλωσία.

ΓΑΛ. Γ. 1-4

Ω ανόητοι Γαλάται, τις σας εβάσκανεν, ώστε να μη πείθησθε εις την αλήθειαν σεις, έμπροσθεν εις τους οφθαλμούς των οποίων ο Ιησούς Χριστός, διεγράφη εσταυρωμένος μεταξύ σας;

2 Τούτο μόνον θέλω να μάθω από σάς· Εξ έργων νόμου ελάβετε το Πνεύμα, ή εξ ακοής της πίστεως;

3 τόσον ανόητοι είσθε; αφού ηρχίσατε με το Πνεύμα, τώρα τελειόνετε με την σάρκα;

4 εις μάτην επάθετε τόσα; αν μόνον εις μάτην.


Ας κρατήσουμε την ελευθερία λοιπόν που μας έδωσε ο Κύριος.


Αν υπάρχει κάποιος ο οποίος ζει αιχμάλωτος, και νιώθει ότι χρειάζεται ελευθερία στη ζωή του, η λύση είναι μία, Ο Χριστός.

Ζήτησέ τον ΤΩΡΑ!

Και πες Του, Κύριε Ιησού Χριστέ χρειάζομαι ελευθερία, έλα και στη δική μου τη ζωή, θέλω να ζήσω ελεύθερος.


Ελεύθερος από τα πάθη μου, ελεύθερος από το άγχος μου, ελεύθερος από την αρρώστια μου, ελεύθερος από κάθε τι που με βασανίζει.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!


Αν νιώθεις ότι χρειάζεσαι βοήθεια, ότι χρειάζεσαι προσευχή, για κάτι, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας, αφήνοντας το αίτημα σου και το όνομα σου αν θέλεις, παρακάτω στα αιτήματα προσευχής, στέλνοντάς μας email.

Να ενώσουμε την προσευχή μας, και την πίστη μας, και ο Κύριος Ιησούς Χριστός είναι εκείνος ο οποίος θεραπεύει, και ελευθερώνει.


Και τότε μπορείς να πείς είμαι ελεύθερος, είμαι αληθινά ελεύθερος όταν το χέρι Του Κυρίου σε αγγίξει.


Άλλωστε ο Ίδιος Ο Ιησούς είπε:


Ιωαν. Η 32

και θέλετε γνωρίσει την αλήθειαν, και η αλήθεια θέλει σας ελευθερώσει.Ιωαν. η. 36

Εάν λοιπόν ο Υιός σας ελευθερώση, όντως ελεύθεροι θέλετε είσθαι.Δημοσίευση σχολίου
Η δύναμη Του Αγίου Πνεύματος μέσα στην ιστορία
Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη

Ξύπνα εκκλησία και αγρύπνησε στην προσευχή!