Blogger Widgets




16 Μαρτίου 2010

ΠΕΝΤΕ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΞΟΔΕΨΑΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΣΕ ΜΕΝΤΙΟΥΜ
Μπορεί η Ιταλία να βιώνει τη χειρότερη οικονομική κρίση από την εποχή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, όπως και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά αυτό δεν απέτρεψε μεγάλη μερίδα των Ιταλών από το να ξοδέψει μέσα στο 2009 σχεδόν πέντε δισ. ευρώ… σε αστρολόγους και μέντιουμ.

Οι προκαταλήψεις είναι πολύ διαδεδομένες στην Ιταλία, και ριζωμένες στην ιστορία της χώρας.
Είναι παράδοξο, ωστόσο, σε περίοδο που τα ποσοστά ανεργί ας χτυπούν κόκκινο , οι Ιταλοί να προτιμούν να καταβάλλουν μεγάλα χρηματικά ποσά σε μελλοντολόγους, σύμφωνα με έρευνα του
Ευρωπαϊκού Οργανισμού Καταναλωτών.

Υπολογίζεται ότι σχεδόν 30.000 άνθρωποι πλήρωσαν έν αν «μάντη» από 20 έως 600 ευρώ, για να μάθουν πώς θα βγουν από το οικονομικό αδιέξοδο.

Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται κυρίως στη Νότια Ιταλία, αλλά τα μεγαλύτερα χρηματικά ποσά καταβάλλονται στην κεντρική και βόρεια χώρα.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ <<ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ>> ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΗΡΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΖΗΤΩΝΤΑΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΥΛΟΓΙΑ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ: (Ωσηέ 4:6) Ο λαός μου ηφανίσθη δι' έλλειψιν γνώσεως• … Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΣΑΙΑ: (Ησαΐας 8:19) Και όταν σας είπωσιν, Ερωτήσατε τους έχοντας πνεύμα μαντείας και τους νεκρομάντεις, τ ους μορμυρίζοντας και ψιθυρίζοντας, αποκρίθητε, Ο λαός δεν θέλει ερωτήσει τον Θεόν αυτού; θέλει προστρέξει εις τους νεκρούς περί των ζώντων;

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΜΑΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΜΑΝΤΕΙΑΣ = ΔΑΙΜΟΝΕΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗ ΣΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΠΟΡΟΥΝ.

ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ: (Λευιτικόν 19:31) Δεν θέλετε ακολουθεί τους έχοντας πνεύμα μαντείας ουδέ θέλετε προσκολληθή εις επαοιδούς, ώστε να μιαίνησθε δι' αυτών. Εγώ είμαι Κύριος ο Θεός σας.

Ο Κ. ΙΗΣΟΥΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ: (Ιωάννης 14:14) Εάν ζητήσητέ τι εν τω ονόματί μου, εγώ θέλω κάμει αυτό. (Ματθαίος 11:28) Έλθετε προς με, πάντες οι κοπιώντες και πεφορτισμένοι, και εγώ θέλω σας αναπαύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη