Blogger Widgets




5 Φεβρουαρίου 2010

BAΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Γκάο Ζισένγκ δικηγόρου ανθρωπίνων δικαιωμάτων, VIDEO


H Φωνή των Μαρτύρων

Ο δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Γκάο Ζισένγκ, τώρα λείπει 50 μέρες, και η ανησυχία για τη ζωή του ολοένα και αυξάνεται. Τον είδαν για τελευταία φορά στις 4 Φεβρουαρίου όταν πάνω από 12 αστυνομικοί τον έσερναν από το σπίτι του. Σύμφωνα με αναφορές από την Κίνα, υφίσταται κτηνώδη βασανιστήρια.

Η κατάσταση είναι κρίσιμη, και με κάθε μέρα που περνάει η μοίρα του Γκάο γίνεται πιο αβέβαιη.

Ο Γκάο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υπεράσπιση Χριστιανών κατ’ οίκον εκκλησιών και άλλων που διώχνονται, και η κυβέρνηση της Κίνας θέλει να τον κάμει να σιωπήσει. Ο Πρόεδρος της ChristianAid, Μπομπ Φου, χαρακτηρίζει τα βασανιστήρια του Γκάο σαν «το χειρότερο διωγμό στην ιστορία της σύγχρονης Κίνας». Η γυναίκα και τα παιδιά του Γκάο, που επίσης έχουν κακοποιηθεί από την αστυνομία, δραπέτευσαν πριν δυο βδομάδες στις ΗΠΑ. Η οικογένειά του φοβάται μήπως οι Αρχές, εξοργισμένες για τη φυγή της, πάρουν εκδίκηση από το Γκάο.

Η ChristianAid και η Φωνή των Μαρτύρων, μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του Γκάο Ζισένγκ καλούν όλους τους Χριστιανούς και εκείνους που εκτιμούν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη δικαιοσύνη να υπογράψουν μια αίτηση για την απελευθέρωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη