Blogger Widgets




24 Ιανουαρίου 2010

ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ


Ο Jose Luis de Jesus Miranda ή αλλιώς Jesucristo Hombre (στα αγγλικά: the man Christ Jesus που σημαίνει «ο άνθρωπος Χριστός Ιησούς», γεννήθηκε το 1946, στο ΠόρτοΡίκο.kai ισχυρίζεται, οτι «φωτίστηκε» και κατάλαβε ότι είναι η «δεύτερη ενσάρκωση του Χριστού».

Έχει δηλώσει ότι είναι πολύ ανώτερος από τον Ιησού Χριστό. Ένας λόγος είναι ότι ο Ιησούς δίδασκε με παραβολές ενώ αυτός διδάσκει κατευθείαν «την αλήθεια».

Το πρωτότυπο για τον de Jesus, είναι ότι ισχυρίζεται ότι ταυτόχρονα είναι και ο… Αντίχριστος!

Μάλιστα, έχει κάνει και τατουάζ με το 666 στο μπράτσο του(!) κάτι που - όπως είναι φυσικό- προκάλεσε συναγερμό στις τάξεις των «παραδοσιακών» χριστιανών στις ΗΠΑ.

Ο ισχυρισμός του είναι, ότι ο Αντίχριστος «δεν είναι κακός», όπως νομίζουν οι πολλοί, αλλά είναι ο «2ος Χριστός»...

Ένας άλλος λόγος που προβάλει το 666, (οι οπαδοί του κάνουν κι αυτοί τατουάζ με το 666), είναι για να απορρίψουν επιτέλους οι άνθρωποι τον Ιησού το Ναζωραίο και να δεχθούν εκείνον…

Διδάσκει επίσης ότι δεν υπάρχει πλέον αμαρτία, ούτε διάβολος.

Το μότο της ομάδας είναι SSS (που μοιάζει με six six six, 666) “Salvo Sempre Salvo” το οποίο σημαίνει «σώθηκα - για πάντα - σώθηκα».

Η εκκλησία που ίδρυσε, η “Creciendo en Gracia», που σημαίνει «αυξάνοντας στην χάρη», έχει οπαδούς κυρίως από χώρες της Νοτίου Αμερκής. Λέγεται ότι υπάρχουν περισσότερες από 300 εκκλησίες του De Jesus σε 30 χώρες.

Αν και οι περισσότεροι οπαδοί του είναι φτωχοί, εκείνος ζει μέσα στον πλούτο, φορώντας πανάκριβα ROLEX, λέγοντάς τους ότι ο Θεός αγαπάει αυτόν που δίνει λεφτα.

Επικοινωνεί με τις ομάδες μέσω Ιντερνετ και προβάλλεται συνεχώς τελευταία από περίπου 287 ραδιοφωνικά προγράμματα αλλά και από την τηλεόραση, ενώ έχει και ο ίδιος δικό του ισπανόφωνο κανάλι.

Ο de Jesus πιστεύει ότι μία ημέρα θα γίνει ο Πρόεδρος όλου του κόσμου, ενώ οι οπαδοί του τον φωνάζουν «Πατέρα»…

Τέλος, ισχυρίζεται ότι τα παιδάκια των οπαδών του θα αποτελέσουν την «υπέρ – φυλή» (super razza), ενώ φέρεται να έχει και αντισημιτικές θέσεις.

Πολλοί από τους οπαδούς του θεωρούν ότι οι δικαστικές αντιξοότητες του διαζυγίου του de Jesus είναι περαιτέρω απόδειξη ότι εκπληρώνει τη δεύτερη έλευση του Ιησού, αναφέροντας τις Βιβλικές προφητείες των διωγμών, όπως Λουκάς 17:25, που λέει «Πρώτον όμως πρέπει αυτός να πάθη πολλά και να καταφρονηθή από της γενεάς ταύτης»

Αυτά τα γεγονότα της ζωής του είναι περαιτέρω αποδείξεις ότι ο Jose Luis De Jesus είναι η μετενσάρκωση του ίδιου «πνεύματος» που κατοίκησε στον Ιησού από τη Ναζαρέτ" είπε το μέλος και εκπρόσωπος της εκκλησίας, Axel Poessy".

Έχουμε το προνόμιο να ζούμε στις ημέρες του Υιού του Ανθρώπου, που είναι η τελευταία φανέρωση του Θεού στη γη ο οποίος θα βασιλέψει επάνω σε όλα τα έθνη."


Η 44χρονη ξανθιά Κολομβιανή Torres, η οποία υπήρξε τιβι περσόνα στην χώρα της, ήταν φανατικός οπαδός του de Jesus όταν άρχισε το ζευγάρι τη σχέση τους το 1999. Η Torres συχνά του έπλενε τα πόδια και του έκοβε τα νύχια, σαν εκδήλωση αφοσίωσης, ενώ δήλωσε ότι είχε την αίσθηση ότι "ο Θεός ο ίδιος είχε έρθει να με αγαπήσει." « Ήταν ο απόστολός μου, ο κύριος τέλειος, ο ο πρίγκηπάς μου, ο ίδιος ο Θεός» είπε η Torres, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Ένιωθα καλύτερα από την Παρθένο Μαρία»!


Το διαζύγιο τους έφερε μακριά από εκείνο το ρομαντικό ξεκίνημα, μέσα σε έναν φαύλο κύκλο κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών της Torres περί σωματικής κακοποίησης και των περιγραφών της από μέλη της εκκλησίας ως «λεσ......χρυσοθήρα» που θέλησε μόνο να τον χρησιμοποιήσει για να αποκτήσει τη φήμη και τον πλούτο.

Η απόφαση του Δεκεμβρίου έδωσε στην Torres συνολικά $642.000 σε ακίνητη περιουσία, καθώς επίσης και στο δικαίωμα να διεκδικήσει ακίνητα συμπεριλαμβανομένου του διαμερίσματος στο βόρειο Miami Beach όπου ζει ο πατέρας του de Jesus, της συνιδιοκτησίας του Πουέρτο Ρίκο όπου η πρώτη σύζυγός του κατοικεί, και του τωρινού σπιτιού του de Jesus στο Χιούστον, εάν ο ιεροκήρυκας δεν πληρώσει τα υπόλοιπα $2.2 εκατομμύρια.

Εξηγώντας την απόφασή του να αντιμετωπίσει ενιαία τους οικονομικούς πόρους του de Jesus και της εκκλησίας, ο δικαστής έγραψε ότι ο de Jesus «εξουσιάζει την διακονία σαν να είναι Θεός», ενώ κατέληξε: "Σε ποια άλλη εταιρία το διοικητικό συμβούλιο κυριολεκτικά λατρεύει τον Πρόεδρο;"

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ.
Ο ΙΔΙΟΣ Ο Jose Luis de Jesus Miranda
ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ
ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ
Ο ΙΔΙΟΣ
Jose Luis de Jesus Miranda
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟΣ
ΜΙΚΡΟΣ ΟΠΑΔΟΣ
ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΑΖ
ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
ΟΠΑΔΟΣ




– Απογοητευμένα είναι τα μέλη λατρείας στο Νέο Μεξικό, τα οποία διερωτούνται τώρα τι θα απογίνουν, αφού η πρόβλεψη της σέκτας στην οποία ανήκουν, ότι η μέρα της κρίσεως θα ερχόταν το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Νοεμβρίου 2008, δεν βγήκε αληθινή.

Μέλη της οργάνωσης «Lord Our Righteousness», πίστευαν ότι θα εγκατέλειπαν τα εγκόσμια και θα ανέρχονταν στα ουράνια από την Παρασκευή το βράδυ.

Ο ενεργός ιστοχώρος τους σταμάτησε και αντιπρόσωπος της λατρείας απέστειλε σε εφημερίδα ηλεκτρονικό μήνυμα (email) ότι η επικοινωνία με τα μέσα ενημέρωσης τερματίζεται.

Τα μεσάνυκτα ήρθαν και έφυγαν…

«Έψαχναν την απελευθέρωση από το Θεό», δήλωσε η Sarah Montoya, εξουσιοδοτημένη από τον ηγέτη της κίνησης Wayne Bent. Έχουν απογοητευθεί πρόσθεσε, αλλά η ζωή προχωρά!!!




Ο αυτόκλητος «προφήτης» Pyotr Kuznetsov έχει τοποθετήσει τη Δευτέρα Παρουσία στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου.

Υπέδειξε στους πιστούς του να «μπουν στη Γη», αλλά όταν ένα τμήμα του σπηλαίου κατέρρευσε από διάβρωση κάποιοι από αυτούς το εξέλαβαν ως «θεϊκό σημάδι» και βγήκαν στην επιφάνεια, σωματικά ράκη.




Χτες το βράδυ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο More4 News, ο κ. Shayler προέβη στην αξιοσημείωτη δήλωση ότι είχε επισκεφτεί έναν πνευματιστή ο οποίος επικοινώνησε με το πνεύμα της Μαρίας Μαγδαληνής που τον έχρισε Μεσσία.

Ο ίδιος είπε στην εκπομπή «Ξαφνικά όλη μου η ζωή απέκτησε νόημα. Ένοιωσα ειρήνη και αναλογίστηκα γιατί έγινε ο,τι έγινε και γιατί το σύμπαν μου συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο, τη στιγμή που εγώ προσπαθώ να πω την αλήθεια για όλα.»

Ο 41-χρονος ισχυρίστηκε ότι υπάρχει αναγραμματισμός του "David Shayler, Righteous King" ("David Shayler, Δίκαιος Βασιλιάς") στην ράβδο του Ααρών, την οποία έφερε πάντοτε μαζί του ο αδελφός του Μωυσή στην Παλαιά Διαθήκη. Είπε, «το κοίταξα αλλά η λέξη Βασιλιάς στα Εβραϊκά ήταν "chav". Έτσι, εκείνη τη στιγμή αναλογίστηκα ότι γράφει David S, H, A... βλέπω το όνομά μου και σκέφτομαι οτι κάποιος προσπαθεί να μου πει, επειδή αυτό είναι το ανείπωτο όνομα του Θεού, κάποιος προσπαθεί να σου πει ότι είσαι ο Θεός: David Shayler


Maitreya, τον Father Divine (δηλαδή Θεϊκός πατήρ!), τον «μαθητή» του, Jim Jones, (γνωστό για την ομαδική αυτοκτονία 908 οπαδών, το 1978 στην Γουιάνα), μέχρι και το διαφημιζόμενο από τους θεοσοφιστές της Besant, ως «νέο Χριστό», Κρισναμούρτι.
Μετά από όλα αυτά κάθομαι και σκέπτομαι, πόσο δίκιο είχε, τελικά, ο Ιησούς Χριστός (ο μόνος και αληθινός...), όταν πριν 2.000 χρόνια, μιλώντας για τα σημεία των εσχάτων ημερών, είχε πει, προφητικά, στους δικούς του:
«Και τότε, αν κάποιος σας πει: Να! εδώ είναι ο Χριστός, ή: Να! εκεί, να μη πιστέψετε». (Μάρκος 13:21)
«Και… ο Ιησούς, τους είπε: Βλέπετε μήπως κάποιος σάς πλανήσει· επειδή, θάρθουν πολλοί στο όνομά μου, λέγοντας: Εγώ είμαι ο Χριστός· και θα πλανήσουν πολλούς». (Ματθαίος 24:5)
O Νοτιοκορεάτης Sun Myung Moon, (87 ετών), (ο πιο γνωστός, πάμπλουτος και με μεγάλη δραστηριότητα), είναι ο ιδρυτής της «Ενωτικής Εκκλησίας» (Unification Church). Έχει γράψει το βιβλίο «Θεία Αρχή» (Divine Principle), που θεωρείται από τους οπαδούς του (γνωστούς ως Moonies) η ολοκληρωμένη Διαθήκη. Αυτοαποκαλείται «ο Σωτήρας της ανθρωπότητας», «ο Μεσσίας», «ο Ερχόμενος Κύριος» και «ο Αληθινός Γονέας». Στις 23 Μαρτίου 2004, έλαβε χώρα μία τελετή στο Dirksen Senate Office Building, (κτίριο της αμερικάνικης Γερουσίας), όπου ο Danny K. Davis, μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου, (και βαπτιστής κατά το θρήσκευμα!), φορώντας λευκά γάντια, μετέφερε ένα μαξιλάρι, όπου υπήρχε ένα πανάκριβο στέμμα το οποίο τοποθετήθηκε στο κεφάλι του Moon…Ο Moon στον λόγο του είπε: «Απεστάλην στη Γη για να σώσω τα 6 δισεκατομμύρια κατοίκους της... Αυτοκράτορες, βασιλιάδες και πρόεδροι έχουν δηλώσει ενώπιον Ουρανού και γης ότι ο αιδεσιμότατος Sun Myung Moon δεν είναι άλλος παρά ο Σωτήρας της ανθρωπότητας, ο Μεσσίας, ο Ερχόμενος Κύριος, και ο Αληθινός γονέας». Συνδέεται με πολλά σημαίνοντα πρόσωπα της αμερικάνικης πολιτικής σκηνής και ιδιαίτερα με την οικογένεια Μπους. Ο πατέρας Bush δήλωσε πρόσφατα ότι ο Moon είναι «ένας άνθρωπος με όραση»…
Ο Φιλιππινέζος Pastor Apollo C. Quiboloy, (57 ετών), (που είναι και ο… πιο πρόσφατος), είναι ο ηγέτης της ομάδας «Η Βασιλεία του Ιησού Χριστού», δηλώνει ότι είναι ο «Υιός του Θεού», «η οδός η αλήθεια και η ζωή» (!!!). Όταν γεννιόταν η μητέρα του είδε τον Θεό να της γελάει και να της λέει «αυτός είναι ο Υιός μου»! Επί των ημερών του έχει αρχίσει "η Ημέρα του Κυρίου"!
Ο Ρώσσος Vissarion (45 ετών).Ιδρυτής της σέκτας "Εκκλησία της Τελευταίας Διαθήκης". Έδρα της είναι το Minusinsk της Σιβηρίας, όπου έχει κτισθεί μία πόλη οικολογικής μορφής, η λεγόμενη «ιερή πόλη του ήλιου». Οι οπαδοί εκεί ζούνε σε συνθήκες του προ-προηγούμενου αιώνα, ενώ απαγορεύεται το κρέας. Ο σκοπός της κίνησης είναι η ενότητα όλων των θρησκειών. Ο γεννημένος ως Sergey Torop, το 1991, «φωτίστηκε», άλλαξε το όνομά του και έγινε ο «Βησσαρίων», ο Ιησούς Χριστός που επέστρεψε Κατά το πιστεύω του, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι Θεός αλλά ότι είναι ο Λόγος του Θεού..

Ο Αμερικάνος Michael Travesser, (66 ετών),διδάσκει ότι ο Υιός του Θεού είναι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, που πρώτα εμφανίστηκε ως Ιησούς Χριστός, κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση. Στην δεύτερη του εμφάνιση ήρθε σαν Travesser...Οι οπαδοί του, που ζούνε σε κοινόβιο στο Νέο Μεξικό (ΗΠΑ),τον αποκαλούν «Υιό του Θεού» και «Μεσσία». Το 2000, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ο Θεός του είπε «είσαι ο Μεσσίας» και ότι ακόμα, του είπε "Θα λες πάντα την αλήθεια".. .

1 σχόλιο :

Unknown είπε...

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΠΕ
Ματθαίος 24:23-26 (Βάμβας)
(Τότε εάν τις είπη προς υμάς· Ιδού εδώ είναι ο Χριστός ή εδώ, μη πιστεύσητε·)(διότι θέλουσιν εγερθή ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήται και θέλουσι δείξει σημεία μεγάλα και τέρατα, ώστε να πλανήσωσιν, ει δυνατόν, και τους εκλεκτούς.)(Ιδού, προείπα προς υμάς.)(Εάν λοιπόν είπωσι προς υμάς, Ιδού, εν τη ερήμω είναι, μη εξέλθητε, Ιδού, εν τοις ταμείοις, μη πιστεύσητε·

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη