Blogger Widgets
25 Ιανουαρίου 2010

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Η ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ;
ΣΑΒΒΑΤΟ - 16 / 01 / 2010 ΕΓΙΝΕ Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΕΞΗΣ: << ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΡΧΙΣΕ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΚΑΙ ΚΗΡΥΞΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ.
ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΙ ΕΝΑ LASER SHOW, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2010. >>

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΝΥΞΗ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ; ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ...

ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΧΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ! Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΔΙΟΝΥΣΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ–ΤΗΣ ΜΕΘΗΣ – ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ.

Η ΓΙΟΡΤΗ ΑΥΤΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΕΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑΣ. ΕΚΕΙ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΕΙΣ. ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΥΡ, ΣΤΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ Ο ΝΕΒΡΩΔ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΙΟΡΤΗ. ΟΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΩΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΔΙΟΝΥΣΟ.

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ Η ΔΙΟΝΥΣΟΣ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΙΚΩΝ ΠΑΘΩΝ ΕΒΓΑΖΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΑΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ.

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΙΝΑΙ : ΙΑΚΧΟΣ – Η -ΒΑΚΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΒΑΑΛ – (ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑ – ΒΑ - ΛΙ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΑΑΛ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ) – ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ : ΚΥΡΙΟΣ – ΔΕΣΠΟΤΗΣ – ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ. Ο ΒΑΑΛ ΛΑΤΡΕΥΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΝΑΝΑΙΟΥΣ ΣΑΝ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΩΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ - ΚΑΙ ΩΣ ΘΕΟΣ ΗΛΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ. ΟΙ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΒΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΗΛΟ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ:
Β’ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Σ’ – 15 - 18 : (15)Τίνα δε συμφωνίαν ο Χριστός με τον
Βελίαλ; ή τίνα μερίδα ο πιστός με τον άπιστον; (16) Τίνα δε συμβίβασιν ο ναός του Θεού με τα είδωλα; διότι σεις είσθε ναός Θεού ζώντος, καθώς είπεν ο Θεός ότι θέλω κατοικεί εν αυτοίς και περιπατεί, και θέλω είσθαι Θεός αυτών, και αυτοί θέλουσιν είσθαι λαός μου. (17) Διά τούτο. Εξέλθετε εκ μέσου αυτών και αποχωρίσθητε, λέγει Κύριος, και μη εγγίσητε ακάθαρτον, και εγώ θέλω σας δεχθή, (18) και θέλω είσθαι Πατήρ σας, και σεις θέλετε είσθαι υιοί μου και θυγατέρες, λέγει Κύριος παντοκράτωρ
.

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΤΙΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ « CARRUS NAVALIS » ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΜΑΞΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΡΟΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΛΙΖΑΝ ΜΕ ΑΝΘΗ ΚΑΙ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΓΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ.

ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΟΙΝΟΠΟΣΙΑ – ΕΥΘΥΜΙΑ – ΑΚΡΑΤΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ – ΚΥΜΒΑΛΑ – ΤΥΜΠΑΝΑ – ΘΙΑΣΟΥΣ –ΠΟΜΠΕΣ –ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΩΜΟΥΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥ) – ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΛΛΟΦΟΡΙΕΣ.

ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ Η ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΔΙΝΟΤΑΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΣΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Η ΓΙΟΡΤΗ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΚΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΑΣΤΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΕΣ Η ΚΩΜΑΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΖΑΝΕ ΕΜΠΑΙΧΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΧΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ: «ΣΚΩΜΜΑΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ» ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΛΑΜΒΑΝΑΝΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΣΥΜΠΟΣΙΑ - ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΔΕΣ (ΜΑΣΚΕΣ) ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΩΣ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΣΑΡΚΟΣ ΤΙΣ «ΜΕΘΑΙΣ» ΚΑΙ ΤΙΣ «ΚΩΜΑΙΣ», ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΩΜΑΙ ;

Ο ΚΩΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: ΕΥΘΥΜΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ - ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΘΟΡΥΒΩΔΗ ΠΟΜΠΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣΚΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΑΝ. ΚΩΜΟ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΜΠΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

ΚΩΜΟΙ (ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ) ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΣΕΛΓΗ ΚΑΙ ΠΟΡΝΙΚΑ ΑΣΜΑΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΩΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟΥ (ΒΑΚΧΙΚΟΥ) ΧΟΡΟΥ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ ΠΡΑΤΟΝΤΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΣΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ :

ΓΑΛΑΤΑΣ Ε’ – 19 – 21 : (19) Φανερά δε είναι τα έργα της σαρκός, τα οποία είναι μοιχεία, πορνεία, ακαθαρσία, ασέλγεια, (20) ειδωλολατρεία, φαρμακεία, έχθραι, έριδες, ζηλοτυπίαι, θυμοί, μάχαι, διχοστασίαι, αιρέσεις, (21) φθόνοι, φόνοι, μέθαι, κώμοι, και τα όμοια τούτων, περί των οποίων σας προλέγω, καθώς και προείπον, ότι οι τα τοιαύτα πράττοντες βασιλείαν Θεού δεν θέλουσι κληρονομήσει.

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΓΙΟΡΤΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ - ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ - ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ - ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΗΡΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ (ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ) ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΑΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΑΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑ, ΝΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ, ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ,ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΘΑΝΑΤΟ.

Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ:
Β’ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Σ’ – 17 - 18 : (17) Διά τούτο. Εξέλθετε εκ μέσου αυτών και αποχωρίσθητε, λέγει Κύριος, και μη εγγίσητε ακάθαρτον, και εγώ θέλω σας δεχθή, (18) και θέλω είσθαι Πατήρ σας, και σεις θέλετε είσθαι υιοί μου και θυγατέρες, λέγει Κύριος παντοκράτωρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη