Blogger Widgets




27 Ιανουαρίου 2018

Oι άνθρωποι είναι εξοργισμένοι γιατί ως Αρχική σελίδα η Google Προσδιορίζει τον Βούδα, τον Μωάμεθ και τον Σατανά αλλά όχι τον Ιησού Χριστό

 

Η τεχνολογία έξυπνου ήχου, όπως το Google Home και η Alexa του Amazon, έχει γίνει γρήγορα η κυρίαρχη πηγή πληροφοριών για αυτή τη γενιά, αλλά ορισμένοι καταναλωτές μιλούν τώρα για το γεγονός ότι οι οικιακές συσκευές της Google αρνούνται να μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με τον Ιησού Χριστό.
Το Google Home είναι ένα νέο αυτοανακηρυγμένο "ισχυρό" ηχείο και βοηθός φωνής. Η συσκευή μπορεί να αναπαράγει τη μουσική σας, να καλέσει τους φίλους σας και να απαντήσει σχεδόν σε κάθε ερώτηση που υπάρχει στον ιστό. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε ποιος είναι ο Ιησούς, ο Ιησούς Χριστός ή ο Θεός ο έξυπνος ομιλητής λέει ότι δεν γνωρίζει την απάντηση.
"Συγνώμη, δεν είμαι σίγουρος για το πώς να βοηθήσω" ή "Συγγνώμη που δεν καταλαβαίνω".
Αν ρωτήσετε τη συσκευή ποια άλλα θρησκευτικά πρόσωπα είναι όπως ο Μωάμεθ, ο Βούδας και ακόμη και ο Σατανάς, η συσκευή δίνει μια πλήρη κατανομή σχετικά με αυτό που έχει βρει στον Ιστό.
"Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος οδηγός που κάνει αυτές τις αποφάσεις ή αν είναι κάποιο είδος εποπτείας". "Ό, τι κι αν είναι, πρέπει να το αντιμετωπίσουν αμέσως".
Σύμφωνα με την NPR και την Edison Research , ένας στους έξι ενήλικες στην Αμερική (ή περίπου 39 εκατομμύρια άτομα) κατέχουν σήμερα ένα έξυπνο ομιλητή που ενεργοποιεί τη φωνή.


Όπως αναφέρθηκε στο The Christian Post πέρυσι, ο βοηθός Echo του Αmazon, που ονομάστηκε Alexa, πήρε φωτιά για την απάντηση που έδωσε  στο ερώτημα "ποιος είναι ο Ιησούς Χριστός" απαντώντας ότι "είναι φανταστικό πρόσωπο".
"Υπάρχουν πολλά tweets και βίντεο από ανθρώπους που το ζήτησαν και πήραν την ίδια ακριβώς απάντηση", δήλωσε ο Crowder στο πρόγραμμά του.
Θέλουν να μην υπάρχει τίποτα, ότι έχει σχέση με τον Ιησού! Φοβούνται την αλήθεια, γιατί ο Ιησούς χριστός είναι η μόνη αλήθεια!
 πηγη. christianpost
Αν έχεις απορίες ή οτιδήποτε άλλο θέλεις να μάθεις και αν ακόμα θέλεις να έρθεις να ακούσεις ένα κήρυγμα μέσα από την Αγία Γραφή, επικοινώνησε μαζί μας στο τηλ. 6949750957 η με email κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα.
 Ο Κύριος Ιησούς να σας ευλογεί.
                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη