Blogger Widgets




6 Νοεμβρίου 2016

Νέο είδος ναρκωτικού που κυριολεκτικά… «τρώει» την ανθρώπινη σάρκα!!! Θέλεις να ελευθερωθείς?



Μέρα με τη μέρα τα ναρκωτικά όλο και αυξάνονται.. Κοκαΐνη, ηρωίνη και άλλα πολλά είδη ναρκωτικών « μεταλλάσσονται» λόγω της ακριβής τιμής τους και τη θέση τους κατακτούν άλλα ναρκωτικά , πιο φθηνά αλλά συνάμα και πιο ύπουλα και καταστρεπτικά. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο στην Ελλάδα εμφανίζονται 49 είδη ναρκωτικών μέσα σε ένα χρόνο. Τα κυριότερα είδη ναρκωτικών, μάλλον τα πιο ύπουλα ναρκωτικά είναι το λεγόμενο «shisha» και το  ναρκωτικό « κροκόδειλος».   Το « shisha»  σύμφωνα και με το άρθρο ονομάζεται ως η κοκαΐνη των φτωχών, ναρκωτική ουσία η οποία σε σκοτώνει μέσα σε διάστημα 6 μηνών και μπορείς να την προμηθευτείς μόνο με 2, 3 ευρώ αναλόγως καικυκλοφορεί « ελεύθερα» στα στέκια της Αθήνας. Εκτός από το « shisha» την λεγόμενη κοκαΐνη των φτωχών, εισέρχεται ένα νέο είδος το ναρκωτικό κροκόδειλος, krokodil. Το συγκεκριμένο ναρκωτικό σύμφωνακαι με το άρθρο έχει εισαχθεί από τη Ρωσία και κάνει την εμφάνιση του στις ΗΠΑ. Είναι ένα νέο είδος ναρκωτικού που τρώει κυριολεκτικά τις σάρκες. Σύμφωνα με το άρθρο το όνομά του δεν είναι τυχαίο και αφορά στις επιπτώσεις της χρήσης του στον ανθρώπινο οργανισμό – στην εξωτερική εμφάνιση-.  Όπως τονίζεται, προκαλεί «τρύπες» στο δέρμα, με αποτέλεσμα η όψη του χρήστη να μοιάζει με ερπετό. Σε αντίθεση ένα άλλο άρθρο ως ορισμό γιατονομάζεται ως ναρκωτικό κροκόδειλος, αναφέρει ότι «το όνομα του ναρκωτικού βγαίνει από το αποτέλεσμα που προκαλεί στο δέρμα όταν γίνεται η ένεση. Σ’ αυτά τα σημεία το δέρμα γίνεται πρασινωπό και φολιδωτό όπως του κροκόδειλου, επειδή τα αιμοφόρα αγγεία σπάνε και ο ιστός γύρω τους πεθαίνει. Το αποτέλεσμα για τους χρήστες συχνά είναι γάγγραινα και ακρωτηριασμός.»Συνεχίζοντας, στο άρθρο αναφέρεται ότι το συγκεκριμένο είδος ναρκωτικού μοιάζει με τη μορφίνη, και οι χρήστες του krokodil δεν ζουν περισσότερο από 3 χρόνια , και αυτοί που θα καταφέρουν να το σταματήσουν μένουν μόνιμα παραμορφωμένοι.Συνεχίζοντας, ένα άλλο άρθρο που αναφέρεται στο krokodil, αναφέρει ότι το συγκεκριμένο ναρκωτικό είναι 3 φορές φθηνότερο από την ηρωίνη, έχει παρόμοια δράση με αυτή και επιπλέον είναι πολύ εύκολο  γιατί  μπορεί να «μαγειρευτεί» στο σπίτι. Παράγεται από την ανάμειξη κωδεΐνης με βενζίνη και κάποιο έλαιο. Στο μείγμα υπάρχει, επίσης, αραιωτικό μπογιάς και κόκκινος φώσφορος από τριμμένη κορυφή σπίρτου. Κατόπιν, φιλτράρεται, και ο χρήστης το παίρνει με σύριγγα.
Μερικές από τις  συνέπειες του krokodil:
ca338e3c9262ffb7fda1ab099ab32cf1_XL
download (4)
download (2)
download (3)
krokodil1
Krokodil-2-ΝΑΙ
krokodil4
krokodil-08
Τι να πω, δεν έχω λόγια.
Δεν μπορώ να καταλάβω.
Γιατί θέλετε να πεθάνετε? 
Πες μου εσύ που βλέπεις αυτές τις εικόνες, σ`αρέσουν?
Μην λες δεν είμαι εγώ, και αυτοί έτσι έλεγαν.
Αν είσαι χρήστης ναρκωτικών, κτυπά το καμπανάκι και για σένα.
`Όμως γιατί? Δεν λυπάσαι τον εαυτό σου, τους δικούς σου, τα παιδιά σου?
Η ζωή είναι ωραία, είναι δώρο από το Θεό, και στην δίνει για να τη ζήσεις σε όλο της το μεγαλείο, κάτω από τη χάρη του και το έλεος Του.
Γιατί τρέχεις πίσω από το θάνατο?
Φίλε μου, Ο Θεός θέλει να ζήσεις.
Ψάχνεις να βρεις στηρίγματα, και παρηγοριά στη ζωή σου, όμως σε λάθος στέκια, σε λάθος πρόσωπα, σε λάθος παρέες.
Και το αποτέλεσμα είναι να φτάσεις στην εξαθλίωση, και στο θάνατο.
Άκουσε με σε παρακαλώ αυτή την στιγμή. ένα πρόσωπο πρέπει να ζητήσεις μόνο.
Το μόνο πρόσωπο που θα σε οδηγήσει στην αληθινή ζωή, 
Τον Ιησού χριστό.
Είναι Αυτός που μπορεί να σε ελευθερώσει από τις παγίδες που σε έχει μπλέξει ο σατανάς.
Είναι αυτός που όταν Τον ζητήσεις, και επικαλεστείς να έρθει στη ζωή σου, θα το κάνει αμέσως, γιατί Τον ενδιαφέρει η ψυχή σου.
Θέλει να σε ελευθερώσει από αυτή τη μάστιγα των ναρκωτικών.
Είναι στο χέρι σου να γίνει.
Θέλεις να σε ελευθερώσει?
Ζήτησε Τον ΤΩΡΑ!
Δες το παρακάτω άρθρο

Κάνε κλίκ εδώ :  Μητέρα 3 παιδιών πέθανε τη μέρα των γενεθλίων της ...

Δείτε το παρακάτω βίντεο. `Εχει σκληρές εικόνες. Αν δεν αντέχεις μην το δεις.


Αν έχεις απορίες, η οτιδήποτε άλλο θέλεις να μάθεις επικοινώνησε μαζί μας στ0 6949750957 η με email κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη