Blogger Widgets




26 Ιουνίου 2016

Η Christina Grimmie δολοφονήθηκε – αλλά συνεχίζει να τραγουδά: «In Christ Alone!»



Στις 10/6/2016, ήρθε η τραγική είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας Christina Grimmie .
Η Χριστίνα ήταν μια συνειδητή Χριστιανή.
Την Παρασκευή το βράδυ, μετά από μια συναυλία στο Ορλάντο, ένας 27χρονος άνδρας την πυροβόλησε θανάσιμα.
Το κίνητρο του δράστη, που στη συνέχεια πυροβόλησε τον εαυτό του, μετά την αξιολόγηση των δεδομένων του κινητού και του υπολογιστή του, φαίνεται ότι η Grimmie  δολοφονήθηκε επειδή ήταν Χριστιανή.
Οι δικοί της άνθρωποι, η εκκλησία της και η κοινότητα του Ορλάντο δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η ζωή της τέλειωσε τόσο γρήγορα…
Η κηδεία της έγινε από την εκκλησία που πήγαινε από μικρό παιδί. Η τελετή άρχισε με έναν από τους πιο αγαπημένους ύμνους της, «In Christ Alone». Τον είχε μάλιστα ανεβάσει και στο YouTube και μέχρι στιγμής τον έχουν δει πάνω από τρία εκατομμύρια άνθρωποι. Ο ύμνος αυτός μιλά για την δυνατή πίστη στον εσταυρωμένο και αναστημένο Ιησού Χριστό.

«Είναι τρομερό αυτό που συνέβη. Αλλά είμαστε άνθρωποι πίστεως, και επομένως γνωρίζουμε ότι η Χριστίνα είναι τώρα δίπλα στο Χριστό. Αυτό μάς φέρνει ειρήνη στις καρδιές μας…», είπε ένα απλό μέλος από την εκκλησία της.

Ο ποιμένας της εκκλησίας, κ. Berglund, πρόσθεσε: « Η Χριστίνα ερχόταν στην εκκλησία μας, από τότε που ήταν μικρό παιδί – τραγουδούσε στην ομάδα λατρείας.»

Η ίδια έγραψε μια φορά: «Μερικές φορές ο Θεός επιτρέπει να συμβούν τρομερά άσχημα πράγματα στη ζωή σου και δεν καταλαβαίνεις το γιατί. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις να εμπιστεύεσαι τον Θεό!»
Μπορείς να ακούσεις τον αγαπημένο της ύμνο: «In Christ Alone»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη