Blogger Widgets




2 Απριλίου 2016

Πως δείχνουμε την αληθινή αγάπη



ΡΩΜΑΙΟΥΣ/Ε:8 "Άλλ' ό Θεός δεικνύει την έαυτού άγάπην είς ήμάς, διότι, ένώ ήμείς ήμέθα έτι αμαρτωλοί, ο Χριστός απέθανεν ύπέρ ήμών."
Ενώ ήμασταν αμαρτωλοί, ο Χριστός πέθανε για μας!! 
Αυτή είναι η φανέρωση της αγάπης του Θεού προς εμάς. 
Ενώ σ'εμάς τους ανθρώπους γίνεται το αντίθετο.
 Όταν κάποιος είναι κακός μαζί μας, ή μας πειράξει δείχνουμε(δεικνύουμαι) την απόρριψη ή την εκδίκηση με διαφορετικές μορφές, ή διαγράφουμε τον άνθρωπο αυτόν πάλι με διαφορετικές μορφές, από την ζωή μας.
Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ όμως είναι μια ΔΥΝΑΜΗ, και είναι ανάγκη να την γνωρίσουμε. 
Κρύβετε μια ΙΣΧΥΡΗ δύναμη μέσα σε αυτήν, που μπορεί να νικήσει κάθε μορφή κακού μέσα μας, και γύρω μας. 
Είναι η ΔΥΝΑΜΗ που σε ανέστησε από τους νεκρούς, όταν την άκουσες να σε καλεί στην αναγέννηση. 
Αυτή όμως είναι η αρχή της δύναμης του Θεού. 
Η συνέχεια της είναι να σε μεταμορφώσει και τα τέλη της είναι να σε χρησιμοποιήσει για να γίνεις ΘΥΣΙΑ για τις χαμένες ψυχές, για αυτές τις ψυχές για τις οποίες πρώτος Αυτός θυσιάστηκε για να σώσει. Γιατί πρώτος Αυτός αγάπησε πολύ!!
Η ΟΜΟΙΩΣΗ είναι αυτή που σε φέρνει κοντά σ'αυτήν την αγάπη. Όσο πιο ΣΥΜΜΟΡΦΟΣ γίνεσαι, τόσο πιο πολύ την γνωρίζεις μέσα σου.
 Όσο και να υπηρετείς, όσα έργα και αν κάνεις, η αγάπη αυτή δεν έρχεται παρά μόνο όταν πάρεις την απόφαση του θανάτου ως προς τον εαυτό σου. 
Πρέπει να περνάς καθημερινά μέσα απ' το μονοπάτι του ΣΤΑΥΡΟΥ γίνοντας σύμμορφος της ζωής Του, και των παθημάτων Του.
Όταν αφήνεις αυτή την αγάπη να διαπερνά την καρδιά σου, εργάζεται μέσα σου ως μια δύναμη που σε κάνει εσύ ο ίδιος να ΜΗΝ επιτρέπεις ούτε μια φορά στη ζωή σου να πας στα γόνατα και να μην νιώσεις, ή να βρεις ΑΥΤΟΝ εκεί τον ΙΗΣΟΥ. 
Η δύναμη της αγάπης Του σε κάνει συνεχώς να ΔΙΨΑΣ, να Τον ΠΟΘΕΙΣ, νιώθεις ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΊΗΤΟΣ, χρειάζεσαι πάντα κάτι παραπάνω για ΑΥΤΟΝ. 
Αυτή η αγάπη σε σπρώχνει μπροστά Του να έχεις την ανάγκη μέσα σου για αλλαγές, σε κάνει να ΘΕΣ να βλέπεις τις αδυναμίες, τα ελαττώματα σου, τις αμαρτίες σου, σου δίνει την χάρη να μένεις με ικεσία ζητώντας να σε αλλάξει, να σε καθαρίσει γιατί δεν θες τίποτα απ' την σάρκα σου να μπαίνει ανάμεσα σε Αυτόν και σε σένα. Μια θεία Άγια Αγάπη ενώνει και η σχέση ανθρώπου και Θεού πια αλλάζει.
Επιθυμείς να' σαι περικυκλωμένος, αιχμάλωτος της Αγάπης Του, γιατί ξέρεις ότι μέσα σ' αυτήν την σχέση γνωρίζεις το Πρόσωπο Του. 
Μαθαίνεις να είσαι προσεκτικός γιατί πας να συναντήσεις Τον Άγιο Θεό προσέχεις πως γονατίζεις και εκεί η ΑΓΑΠΗ σε συναντά. 
Είναι η ΔΥΝΑΜΗ που σου δίνει την ικανότητα της προσμονής των γονάτων και η ΔΥΝΑΜΗ αυτή σε τιμά και σε υψώνει σαν τον αετό στην ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, στο ΟΡΟΣ ΤΟΥ, εκεί που σε περιμένουν εμπειρίες άγιες για το θέλημα Του.
Αφού γνωρίζεις την Αγάπη Του, μετά έρχεσαι αντιμέτωπος με την αλήθεια. 
Καταλαβαίνεις πως όλα αυτά που ζεις και θα ζήσεις είναι γιατί η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ θέλει να ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ!! 
Η ΑΓΑΠΗ νίκησε τον ΘΑΝΑΤΟ, και είναι ικανή να σπάσει κάθε αλυσίδα της κόλασης και να ΔΙΑΤΑΞΕΙ την ανάσταση της ζωής στον άνθρωπο. 
Εκφράστηκε επάνω στον σταυρό όταν ο ΙΗΣΟΥΣ σταυρώθηκε και έγινε ΘΥΣΙΑ. 
Έτσι και εσύ εφόσον έχεις ζήσει εμπειρίες από αυτήν την αγάπη σε ΚΑΛΕΙ να γίνεις θυσία. 
Να δώσεις την ζωή σου όλη και να καλέσεις τους αμαρτωλούς εις μετάνοια.
Η ΑΓΑΠΗ λοιπόν, είναι μια ΔΥΝΑΜΗ που πρέπει να απελευθερωθεί έξω στον κόσμο, είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να σώσει τις πολύτιμες ψυχές Του.
Αν η ΕΚΚΛΗΣΙΑ δεν πονά για τους χαμένους, είναι γιατί ΔΕΝ έχει γνωρίσει την ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ στο ΒΑΘΟΣ που πρέπει ώστε να ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ.
ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ....ΕΙΝΑΙ ΥΨΩΜΕΝΗ...ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΝ!!
 Angelica Sifonioy Oikonomaki

  Για άλλα άρθρα της Αγγελικής κάνε κλίκ στην παρακάτω φωτογραφία
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη