Blogger Widgets




30 Μαρτίου 2016

Ο ναός του Βάαλ-σατανά θα χτιστεί στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο

Θυμάστε που θρήνησε όλος ο κόσμος πέρσι; όταν η «παγκόσμια κληρονομιά» με το μνημείο προς τιμήν του «παιδοφάγου» Βάαλ καταστράφηκε, από την ISIS;
Ο ναός όμως του Βάαλ θα ξαναχτιστεί στην Times Square στη Νέα Υόρκη, που υπήρχε για αιώνες στη συριακή πόλη Παλμύρα. Επίσης θα χτιστεί και στην πλατεία Τραφάλγκαρ στο Λονδίνο.
Οι Χριστιανοί γνωρίζουν πολύ καλά το όνομα του θεού Βάαλ, που λατρευόταν για αιώνες (αλλά ακόμα και στις μέρες μας) όπως το είδωλο όπου θυσιάζονταν βάναυσα τα μωρά. Ο Βάαλ είναι επίσης ένα από τα συνώνυμα για τον Σατανά, τον θεό των σκοτεινών δυνάμεων, που ελέγχει την παγκοσμιοποίηση, την οικονομική και πολιτική ελίτ.

Πέρσι το Αύγουστο η ISIS ανατίναξε τον αρχαίο ναό του θεού της στην Παλμύρα, και όλος ο δυτικός κόσμος σχολίασε την αποτρόπαια καταστροφή. Ο ναός του Βάαλ βρισκόταν επίσημα στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Και τώρα θα ανεγερθεί με΄το ύψος 15 μέτρων στην πλατεία Times Square στη Νέα Υόρκη και την πλατεία Τραφάλγκαρ στην Σίτυ.
baal palmyra satan
Κατά την λατρεία του Βάαλ γινόντουσαν ομοφυλοφιλικά όργια και θυσίαζαν βρέφος ρίχνοντας τα ζωντανά στην πυρά. Προς τιμήν του Βάαλ- Σατανά τα δύο μεγάλα οικονομικά και πολιτικά κέντρα του δυτικού κόσμου θα ξαναχτίσουν τον ναό του.
katoxika.gr
 Στάλθηκε απο:Τρομπούκη Νώντα για τα xristianikanea.gr
 Το ποιός ήταν ο Βάαλ διαβάστε Εδώ ``Χριστιανικά Νέα``
Δείτε το παρακάτω βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη