Blogger Widgets
13 Φεβρουαρίου 2016

Η ΝΑSA απαγορεύει τη λέξη “Ιησούς” στους εργαζόμενους της

 
Το όνομα του Ιησού δεν είναι ευπρόσδεκτο στο ενημερωτικό δελτίο Johnson Space Center, σύμφωνα με καταγγελία που κατατέθηκε από μια ομάδα Χριστιανών που εργάζονται για τη NASA

Σύμφωνα με το FoxNews, το νομικό τμήμα της NASA απαγόρευσε τη χρήση του ονόματος «Ιησούς», σε ομάδα Χριστιανών που εργάζονται στη διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ.

Στην καταγγελία αναφέρεται ότι το όνομα του Ιησού δεν είναι ευπρόσδεκτο στο ενημερωτικό δελτίο
της οργάνωσης Johnson Space Center, μιας ομάδας λατρείας του Χριστού που αποτελείται από εργαζόμενους στη NASA.

Οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι ενημερώθηκαν για αυτό από τους δικηγόρους της υπηρεσίας.

«Ήταν συγκλονιστικό για όλους μας και πολύ απογοητευτικό» ανέφερε η μηχανικός της NASA, Sofia Smith, που σημείωσε ότι «η NASA έχει μια μακρά ιστορία σεβασμού της θρησκευτικής έκφρασης» και εξέφρασε την απορία «γιατί δεν θα μας επιτρέπουν να βάλουμε το όνομα του Ιησού στην ανακοίνωση για το σύλλογο μας;»

Το Liberty Institute, ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στη χώρα για την προάσπιση της θρησκευτικής ελευθερίας, απείλησε να καταθέσει ομοσπονδιακή μήνυση κατά της NASA απαιτώντας συγγνώμη και να σταματήσει να λογοκρίνει το όνομα «Ιησούς».

Σε δήλωση της η NASA δεν διαψεύδει την ανακοίνωση, τονίζει ωστόσο ότι «δεν απαγορεύει τη χρήση των ειδικών θρησκευτικών ονομάτων στα ενημερωτικά δελτία των εργαζομένων ή σε άλλες εσωτερικές επικοινωνίες. Συνεπής με τον ομοσπονδιακό νόμο, η NASA προσπαθεί να εξισορροπήσει τα δικαιώματα των εργαζομένων να ασκήσουν ελεύθερα τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους, τηρώντας την υποχρέωσή της να μην υπάρχει κυβερνητική υποστήριξη μιας θρησκείας.

Από το 2001, οι εργαζόμενοι της ομάδας αυτής συγκεντρώνονταν κατά τη διάρκεια της ώρας του μεσημεριανού τους για να προσευχηθούν, να τραγουδήσουν και να διαβάσουν τη Βίβλο. Δεν υπήρξαν προβλήματα λογοκρισίας μέχρι πέρυσι. Όμως τώρα, η νομική υπηρεσία της NASA εξήγησε ότι η συμπερίληψη του ονόματος «Ιησούς», κατά την ανακοίνωση του συλλόγου, μετέτρεψε την ανακοίνωση σε «σεχταριστική» ή «θρησκευτική». Υποστήριξε ακόμη ότι οι ανακοινώσεις αυτές θα μπορούσαν να παραβιάζουν την Πρώτη Τροπολογία του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Με λίγα λόγια, απαγορεύεται μια Χριστιανική ομάδα να εκδίδει μια ανακοίνωση με τη χρήση του ονόματος “Ιησούς”.
πηγη. allnewz.gr
Σχόλιο απο χριστιανικά νέα: Aυτό μου θυμίζει αγαπητοί φίλοι και αδελφοί μου, το ίδιο που είπαν στους μαθητές, στην πρώτη εκκλησία.
 Πράξ. 4:17.....ας απειλήσωμεν αυτούς αυστηρώς να μη λαλώσι πλέον εν τω ονόματι τούτω προς μηδένα άνθρωπον.
Πράξ. 4:18 Και καλέσαντες αυτούς, παρήγγειλαν εις αυτούς να μη λαλώσι καθόλου μηδέ να διδάσκωσιν εν τω ονόματι του Ιησού.

 Βλέπουμε ότι δεν άλλαξε τίποτα. Ο ίδιος εχθρός  ο σατανάς και σήμερα έρχεται να απειλήσει το λαό Του Θεού, ώστε να σταματήσει να μιλά το ευαγγέλιο Του Κυρίου για να μην έλθη η σωτηρία στους ανθρώπους.
Εμείς τι πρέπει να κάνουμε¨?
Φυσικά αυτό που έκαναν και οι μαθητές. Μήπως υπάρχει διαφορετική άποψη?
Πάμε να δούμε τι είπαν οι μαθητές Του Κυρίου.
Πράξ. 4:18 Και καλέσαντες αυτούς, παρήγγειλαν εις αυτούς να μη λαλώσι καθόλου μηδέ να διδάσκωσιν εν τω ονόματι του Ιησού.
Πράξ. 4:19 Ο δε Πέτρος και Ιωάννης αποκριθέντες προς αυτούς, είπον· Αν ήναι δίκαιον ενώπιον του Θεού να ακούωμεν εσάς μάλλον παρά τον Θεόν, κρίνατε.
Πράξ. 4:20 Διότι ημείς δεν δυνάμεθα να μη λαλώμεν όσα είδομεν και ηκούσαμεν.

Αμήν! Αυτή είναι η απάντηση αδέλφια.
Ας μην σταματάμε λοιπόν να μιλάμε για Το όνομα Του Ιησού, Του σωτήρα μας.
Δεν θα κάνουμε λοιπόν αυτή τη χάρη στους ανθρώπους που είναι ενάντια στις αλήθειες της Αγίας γραφής, δεν θα πτοηθούμε στις απειλές του διαβόλου.
Ο Κύριος είναι μαζί μας!
xristianikanea.gr
Δημοσίευση σχολίου
Η δύναμη Του Αγίου Πνεύματος μέσα στην ιστορία
Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη

Ξύπνα εκκλησία και αγρύπνησε στην προσευχή!