Blogger Widgets




20 Αυγούστου 2015

Άφησε άντρα και τρία παιδιά..........

Διάβασα σήμερα το πρωί ένα άρθρο, και θα ήθελα να κάνω ορισμένα σχόλια πάνω στο άρθρο αυτό, μέσα από την Αγία Γραφή. 
Ο τίτλος αυτού του άρθρου ήταν:
   Άφησε άντρα και τρία παιδιά για την κουμπάρα

Λέει λοιπόν: Τον άφησε με τα τρία μεγάλα παιδιά τους για να ζήσει το όνειρό της με την κουμπάρα! 
Πριν από δύο μήνες περίπου έριξε «μαύρη» πέτρα πίσω της εγκαταλείποντας
τον 52χρονο άνδρα της.

Επί πολλά χρόνια το συγκεκριμένο ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο και αποτελούσε υπόδειγμα και παράδειγμα προς μίμηση σε πολλούς κύκλους της πόλης. Δυστυχώς όμως η μοίρα τους επεφύλαξε δυσάρεστη εξέλιξη. Και αυτό διότι η σύζυγος φαίνεται πως στην πορεία… ανακάλυψε τις ιδιαίτερες – ομοφυλοφιλικές - ερωτικές της ορέξεις και επιθυμίες, και μάλιστα όχι με κάποια τυχαία γυναίκα αλλά με την κατά δέκα χρόνια νεότερη της κουμπάρα.
Πριν από λίγο καιρό,  πήραν την απόφαση να… φύγουν μαζί, για να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά από όλους και από όλα!
-Αυτά είναι ορισμένα από τα λόγια που διάβασα.
πηγη. http://www.newscity1.net/2015/08/blog-post_133.html

          Το ερώτημα είναι που οφείλεται αυτό? 
Ποια είναι η αιτία της Ομοφυλοφιλίας, και των ομοφυλοφιλικών ερωτικών ορέξεων?
Σε ερώτημα που έγινε:  «Γεννιέμαι ή γίνομαι ομοφυλόφιλος», κανένας επιστήμονας δεν μπορεί να απαντήσει μέχρι σήμερα με σιγουριά. Δεν υπάρχει, δηλαδή, μια κοινή παραδοχή μεταξύ των ειδικών σχετικά με τους ακριβείς λόγους που ένας άνθρωπος αναπτύσσει ετεροσεξουαλικό ή ομοφυλοφιλικό προσανατολισμό. Η σεξουαλική δυναμική είναι εξαιρετικά σύνθετη και η ανθρώπινη επιθυμία παρομοιάζεται με απροσπέλαστη ζούγκλα! Αν και έχει πραγματοποιηθεί πληθώρα μελετών, οι οποίες ερευνούν τις πιθανές γενετικές, ορμονικές, αναπτυξιακές, κοινωνικές και πολιτισμικές επιρροές, δεν υπάρχουν ευρήματα που να οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα. Αρκετοί επιστήμονες πιστεύουν ότι τόσο η φύση όσο και η ανατροφή παίζουν εξίσου σημαντικό, αλλά και περίπλοκο ρόλο στην ανάπτυξη της ομοφυλοφιλίας. Άλλοι δίνουν βαρύτητα στους γονιδιακούς παράγοντες, ενώ ορισμένοι θεωρούν καταλυτική μόνο την επίδραση του περιβάλλοντος. 
Πάρα πολλά λέγονται γι`αυτό το θέμα....
Θα ήθελα να δούμε λίγο, τι λέει η Αγία Γραφή γι`αυτό. Πριν όμως , θέλω να κάνω μια ερώτηση: Πιστεύεις στην Αγία Γραφή? Πιστεύεις  ότι είναι Ο Λόγος Του Θεού? 
`Αν το πιστεύεις, τότε θα πρέπει να υπακούσης σ`αυτό που ο Κύριος σου λέει.
Αν δεν το πιστεύεις τότε αυτά που θα διαβάσεις δεν θα σε ωφελήσουν, γιατί ήδη τα έχεις απορρίψει.
Ελάτε λοιπόν να δούμε τι Ο Λόγος Του Θεού λέει:
H   Aγία γραφή λέει ότι  η ομοφυλοφιλία έρχεται εξ`αιτίας της ειδωλολατρίας, της απομάκρυνσης από την αλήθεια Του Θεού, και θα το δούμε παρακάτω μέσα από την επιστολή προς Ρωμαίους του Αποστόλου Παύλου.
Ρωμ. 1:23 και άλλαξαν τη δόξα του άφθαρτου Θεού με ομοίωμα εικόνας φθαρτού ανθρώπου και πτηνών και τετραπόδων και ερπετών.
Πολύ καθαρά μας λέει ο Λόγος Του Θεού, ότι άλλαξαν τη δόξα του άφθαρτου Θεού, (τι σημαίνει άφθαρτου Θεού) σημαίνει ότι δεν έχει υποστεί φθορά, δεν φθείρεται. `Ολα τα άλλα φθείρονται, είτε άνθρωποι, είτε ζώα, είτε αντικείμενα, ξύλα, αγάλματα, κ.τ.λ.
Με τι τα άλλαξαν? 
Με ομοιώματα εικόνων, φθαρτών ανθρώπων.
`Έφτιαξαν λοιπόν οι άνθρωποι ξύλινα ομοιώματα ανθρώπων,τα οποία τα ονομάζουν και άγιες εικόνες, ενώ ο Λόγος Του Θεού τα λέει είδωλα, αλλά και από πέτρα, αγάλματα, και κάποιοι άλλοι ζώα, ώστε να τα προσκυνούν και να τα λατρεύουν. Εκεί έχει φτάσει ο άνθρωπος.
Και Ο Θεός παραπονιέται και λέει.
Προσέξτε αυτό το σημείο σας παρακαλώ πολύ.
Ησ. 44:9 Όσοι κατασκευάζουσιν είδωλα, πάντες είναι ματαιότης· και τα πολυέραστα αυτών είδωλα δεν ωφελούσι· 
Τι λέει?  Αυτοί οι άνθρωποι που τα φτιάχνουν,(αγιογράφοι........ κ.τ.λ.) είναι ματαιότης, και τα είδωλα, τα ξύλινα, η τα πέτρινα.....και αυτά δεν ωφελούν, δεν ωφελούν, το καταλαβαίνουμε αυτό?
Ησ. 44:10 -11 Ποιος έπλασε θεό ή έχυσε είδωλο, που δεν ωφελεί σε τίποτε;
Δέστε, όλοι οι σύντροφοί του θα ντροπιαστούν· και οι τεχνίτες, αυτοί είναι από ανθρώπους· ας συγκεντρωθούν όλοι μαζί· ας παρασταθούν· θα φοβηθούν, θα ντραπούν όλοι μαζί.
Κοιτάξτε τι λέει, ποιος τα έφτιαξε αυτά τα οποία δεν ωφελούν?
Ε, αυτοί λοιπόν οι τεχνίτες που τα φτιάχνουν, όλοι θα ντροπιαστούν κάποια στιγμή, θα καταισχυνθούν, θα έρθει φόβος  Θεού  επάνω τους, εάν δεν μετανοήσουν.
Και τώρα μας δίνει ο Λόγος Του Θεού τον τρόπο κατασκευής τους.
Ησ. 44:12 Ο χαλκουργός κόβει σίδερο, και εργάζεται στα κάρβουνα, και το μορφώνει με τα σφυριά, και το κατασκευάζει με τη δύναμη των βραχιόνων του· 
Εδώ αναφέρει τις εικόνες που είναι  από σίδερο, από ασήμι, η χρυσό...... 
Ησ. 44:13 Ο ξυλουργός απλώνει τον κανόνα, το σημειώνει με στάθμη, το εξομαλύνει με ροκάνια, και το σημειώνει με τον διαβήτη, και το κάνει σύμφωνα με την ανθρώπινη μορφή, σύμφωνα με την ανθρώπινη ωραιότητα, για να κατοικεί στο σπίτι.
Εδώ αναφέρει τις ξύλινες εικόνες, και προσέξτε κάτι πολύ σημαντικό που λέει: για να κατοικεί στο σπίτι.To καταλαβαίνουμε αυτό? ( Τα εικονοστάσια)
Ησ. 44:14 - 15  Κόβει κέδρους για τον εαυτό του, και παίρνει το κυπαρίσσι και τη βελανιδιά, που διαλέγει για τον εαυτό του ανάμεσα στα δέντρα τού δάσους· φυτεύει ένα πεύκο, και η βροχή το αυξάνει.
Και θα είναι στον άνθρωπο χρήσιμο για κάψιμο· και απ' αυτό παίρνει και ζεσταίνεται· ακόμα, το καίει, και ψήνει ψωμί· επιπλέον, το κάνει θεό, και το προσκυνάει· το κάνει είδωλο, και γονατίζει μπροστά του.
Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αυτό.
Κόβει λέει δέντρα, τα καλλιεργεί,  και θα είναι,  προσέξτε λίγο, χρήσιμο για κάψιμο, δηλαδή για οποιαδήποτε χρήση, τζάκι, κάρβουνα για ψήσιμο, κ.τ.λ. Και δεν φτάνει αυτό, αλλά τι κάνει?  επιπλέον, το κάνει θεό, και το προσκυνάει· το κάνει είδωλο, και γονατίζει μπροστά του.......
Συνεχίζει ο Λόγος Του Θεού.
Ησ. 44:17 και προσεύχεται σ' αυτό, και λέει: Λύτρωσέ με, επειδή είσαι ο θεός μου.
Και λέει ποια ο Κύριος. Ε, μα δεν καταλαβαίνουν αυτοί οι άνθρωποι?
Ησ. 44:18 - 19   Δεν καταλαβαίνουν ούτε έχουν νόηση·  Και κανένας δεν σκέφτεται στην καρδιά του ούτε υπάρχει μέσα του γνώση ούτε νόηση, ώστε να πει: «Απ' αυτό, το μισό το έκαψα σε φωτιά· ακόμα, έψησα ψωμί επάνω στα κάρβουνά του· έψησα κρέας, και έφαγα· ύστερα, το υπόλοιπό του θα το κάνω βδέλυγμα;  Θα προσκυνήσω έναν κορμό δέντρου;».
 (Βδέλυγμα =Ακαθαρσία, βρωμιά,αυτό που προκαλεί αηδία ) Και κοιτάξτε παρακάτω.
Θα προσκυνήσω έναν κορμό δέντρου;».
Ορίστε τι προσκυνά ο άνθρωπος, κορμό δέντρου.
Η μωρία του ανθρώπου, έφθασε να αλλάξουν τη δόξα του Θεού που είναι πνεύμα σε ομοίωμα ανθρώπου. 
Ο άνθρωπος είναι υπεύθυνος για την κατάστασή του και όχι ο Θεός.
Και επειδή ο άνθρωπος διάλεξε αυτή την οδό, της ειδωλολατρίας,  Ο Θεός τι έκανε?
Ρωμ. 1:24 Γι' αυτό και ο Θεός τούς παρέδωσε σε ακαθαρσία, διαμέσου των επιθυμιών των καρδιών τους, ώστε να ατιμάζονται τα σώματά τους αναμεταξύ τους.
Τους άφησε, τους παρέδωσε  στις ακάθαρτες επιθυμίες της καρδιάς τους, να ατιμάζονται   τα σώματα τους στην ομοφυλοφιλία.
Η ακαθαρσία είναι αποτέλεσμα της ειδωλολατρίας. 
Ο Θεός σηκώνει το φραγμό που έχει θέσει για να προστατέψει τον άνθρωπο και επιτρέπει να ατιμάζει το σώμα του.
 Υπάρχει κατ' ευθείαν σύνδεση μεταξύ ειδωλολατρίας και πορνείας, διότι το ένα γίνεται στο πνεύμα και το άλλο στη σάρκα, αλλά είναι ένα και το αυτό πνεύμα που συντελεί και τα δύο.

Ο Θεός δεν παραβιάζει  το ελεύθερο θέλω του ανθρώπου, γι`αυτό και του λέει:
Ψαλ. 81:11 -13  Αλλά, ο λαός μου δεν άκουσε τη φωνή μου,  δεν με πρόσεξε. Γι' αυτό, τους παρέδωσα στις επιθυμίες τής καρδιάς τους· και περπάτησαν στις δικές τους βουλές. Είθε να με άκουγε ο λαός μου, και  να περπατούσε στους δρόμους μου!
Και κάπου αλλού:
Ωσ. 4:17 - 18  .. προσκολλήθηκε στα είδωλα· αφήστε τον.  Το ποτό τους ξίνισε· δόθηκαν ολοκληρωτικά στην πορνεία· οι υπερασπιστές της (ω, τι ντροπή!)
Συνεχίζουμε πάλι  από την προς Ρωμαίους επιστολή
Ρωμ. 1:25 - 26  αυτοί που αντικατέστησαν την αλήθεια του Θεού με το ψέμα και σεβάστηκαν και λάτρεψαν τη δημιουργία αντί για το Δημιουργό, ο οποίος είναι ευλογητός για πάντα. Ακριβώς γι' αυτό το λόγο τους παράτησε ο Θεός στα αισχρά τους πάθη. Έτσι, οι γυναίκες μετέτρεψαν τη φυσική τους χρήση στην αφύσικη. (Λεσβιανισμός -Ομοφυλοφιλία)
Οι γυναίκες άλλαξαν τη φυσική χρήση στις συζυγικές σχέσεις. `Έγιναν λεσβίες το οποίο είναι κατάρα διότι ο Διάβολος τους οδηγεί στη διαφθορά.
Το ίδιο και οι άνδρες.

Ρωμ. 1:27 παρόμοια δε και οι άνδρες, αφήνοντας τη φυσική χρήση τής γυναίκας, άναψαν μέσα τους από την επιθυμία τους ο ένας προς τον άλλον, κάνοντας την ασχημοσύνη, αρσενικοί σε αρσενικούς, και απολαμβάνοντας στον εαυτό τους την πρέπουσα αντιμισθία τής πλάνης τους.
Σοδομισμός, ομοφυλοφιλία, ιδιαίτερα με νεαρά αγόρια, ήταν κάτι πολύ συνηθισμένο ανάμεσα στους Έλληνες και στους Ρωμαίους.
Οι ιστορικοί λένε ότι αυτές οι πράξεις γινόταν χωρίς ντροπή ακόμη και ανάμεσα στους υψηλά ιστάμενους, πολιτικούς και φιλόσοφους.
Ολόκληρα τάγματα από μικρά παιδιά εκπαιδευόταν γι' αυτό το σκοπό κάτω από το κάλυμμα της θεάς Αφροδίτης για να ικανοποιούν τους στρατιώτες.
Ευρήματα στην Πομπηία, (θαμμένα μέσα στη λάβα όταν έγινε η έκρηξη του Βεζούβιου το 79 μ.X.) φανερώνουν αυτού του είδους τις διαστροφές.
Οι Σοδομίτες και οι Χαναναίοι πολύ νωρίς στην ιστορία έκαναν αυτές τις πράξεις, γι' αυτό τα Σόδομα καταστράφηκαν και οι Χαναναίοι εκτοπίστηκαν τελείως.
 Το 600 π.Χ. οι Ισραηλίτες μιμήθηκαν τα έθνη και ο Κύριος τους παρέδωσε σε δύο αιχμαλωσίες. 
Ομοίως η Ρώμη έπεσε στις βόρειες Γερμανικές φυλές και αργότερα η μεγάλη Βρετανία έχασε την αίγλη της. 
Το ίδιο θα γίνει σε κάθε έθνος που δίνεται σ' αυτού του είδους την ακολασία.
                                                                                  ΠΡΟΣΕΞΤΕ  ΕΔΩ
και απολαμβάνοντας στον εαυτό τους την πρέπουσα αντιμισθία τής πλάνης τους.
Ποια  είναι αυτή η πρέπουσα αντιμισθία της πλάνης τους?
Αφροδισιακά νοσήματα, ΑΙDS, και άλλες βρώμικες αρρώστιες, πρόωρο γήρας, διανοητική και ηθική κατάπτωση  -  Χειρότερα από τα ζώα!!! Αυτή είναι η πρέπουσα αντιμισθία.
Βλέπουμε λοιπόν  ότι εξ`αιτίας της ειδωλολατρίας, της πνευματικής πορνείας  που οι άνθρωποι δόθηκαν,  το πνεύμα της ομοφυλοφιλίας ήρθε επάνω τους.
Και αυτό το βλέπουμε σε πάρα πολλούς  Ιερωμένους, καλόγερους......
Αγαπητέ μου  αναγνώστη.
Ο Θεός αγαπάει τον άνθρωπο.
Σίγουρα, την ομοφυλοφιλία δεν την θέλει ο Θεός, όπως είδαμε παραπάνω.
Εάν  είσαι κάτω από αυτό το πνεύμα, Ο Θεός σου ζητά να έρθεις κοντά του και να μετανοήσεις.
Και εκείνος θα σε δεχτεί, και θα σε αλλάξει! 
Θα σου δώσει τη δική σου φύση, γιατί τα πάντα τα έκανε τέλεια.
Λέει ο Λόγος Του ότι έκανε άρσεν και θύλη.
Και θέλει να πάρεις τη φύση, που σου έδωσε απ`αρχής.
`Ελα λοιπόν σ`αυτόν.
Ο Θεός δεν έχει πρόβλημα με σένα, αλλά με την αμαρτία, με το ακάθαρτο αυτό πνεύμα της ομοφυλοφιλίας.
Εσένα σ`αγαπά και σε  περιμένει να επιστρέψεις, με λαχτάρα στην καρδιά Του.

Xristianikanea.gr

Αν έχεις απορίες, η οτιδήποτε άλλο θέλεις να μάθεις, η αν ακόμα θέλεις να έρθεις να ακούσεις ένα κήρυγμα μέσα από την Αγία Γραφή, επικοινώνησε μαζί μας στα τηλ. 6947344054 - 6906883258 η με email κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα.
                                                   Ο Κύριος Ιησούς να σας ευλογεί!

Icon
Επισκεφτείτε τον άλλο σύνδεσμο μας κλικ => Δέξου Τον Ιησού στη ζωή σου!

Διεύθυνση εκκλησίας Νικηφόρου Βρεττάκου Ασγούρου Ρόδος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη