Blogger Widgets




23 Ιουλίου 2015

Παιδικό βιβλίο με την ιστορία δύο gay πιγκουίνων σοκάρει τους γονείς και προκαλεί ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ (εικόνες)

Ένα παιδικό βιβλίο με την αληθινή ιστορία δύο gay πιγκουίνων μπήκε στη λίστα με τα πιο ανεπιθύμητα των γονιών!

Δύο ερωτευμένοι αρσενικοί πιγκουίνοι προκαλούν πονοκέφαλο στην αμερικανική Έκδοση Βιβλιοθηκών. «And Tango Makes Three» είναι ο τίτλος του εικονογραφημένου παιδικού βιβλίου των συγγραφέων Justin Richardson και Peter Parnell που προκάλεσε αντιδράσεις στις ΗΠΑ. Πρόκειται για την αληθινή ιστορία δύο πιγκουίνων, του Roy και του Silo που ζούσαν στον Κεντρικό Ζωολογικό Κήπο της Νέας Υόρκης και οι οποίοι περνούσαν όλη τη μέρα μαζί.

Ο φύλακας ισχυριζόταν ότι πρέπει να είναι ερωτευμένοι και αυτό έγινε περισσότερο εμφανές όταν κολυμπούσαν μαζί και έχτισαν μια φωλιά προκειμένου να εκκολάψουν ένα αυγό. Αυγό δεν υπήρχε όμως και στη θέση του τα δύο πουλιά είχαν βάλει μια πέτρα. Όταν ο φύλακας ανακάλυψε ένα αυγό το έδωσε στους πιγκουίνους. Μετά από δύο περίπου μήνες οι πιγκουίνοι άρχισαν να μεγαλώνουν την Tango.

Αυτή, λοιπόν, είναι η αληθινή ιστορία η οποία μεταφέρθηκε σε ένα εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-8 ετών και τους «διδάσκει την αληθινή αγάπη και το πραγματικό νόημα της οικογένειας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η School Library Journal σε κριτική της. Το βιβλίο, μάλιστα, προτάθηκε ως υποψήφιο για τα βραβεία ALA Notable Children’s Book και άγγιξε παραλίγο την κορυφή των LAMDA Literary Awards.

Παρόλα αυτά, δεν βρήκε την ίδια ανταπόκριση στην ετήσια αναφορά της αμερικάνικης Έκδοσης Βιβλιοθηκών η οποία το συμπεριέλαβε στη λίστα με τα 10 βιβλία που συγκέντρωσαν τα περισσότερα παράπονα. Το βιβλίο βρέθηκε τρίτο στην κατάταξη προκαλώντας αντιδράσεις μεταξύ όσων το υποστήριζαν θερμά και όσων αντιτάσσονταν στην έκδοσή του.
anonymoigr
Σχόλιο:xristianikanea.gr
Προσοχή σ`αυτά που πλασάρουν στα  παιδιά...
`Όλοι οι άνθρωποι αυτοί είναι διεστραμμένοι, και διεφθαρμένοι...
Η Aγία γραφή λέει:

Σοφ. 3:5 Ο Κύριος είναι δίκαιος εν μέσω αυτής· δεν θέλει κάμει αδικίαν· κατά πάσαν πρωΐαν φέρει την κρίσιν αυτού εις φως, δεν απολείπει· αλλ' ο διεφθαρμένος δεν γνωρίζει αισχύνην.
`Ομως το αποτέλεσμα του είναι:
Παρ. 14:14 Ο διεφθαρμένος στην καρδιά θα γεμίσει από τους δρόμους του·

Αν έχεις απορίες, η οτιδήποτε άλλο θέλεις να μάθεις, η αν ακόμα θέλεις να έρθεις να ακούσεις ένα κήρυγμα μέσα από την Αγία Γραφή, επικοινώνησε μαζί μας στα τηλ. 6947344054 - 6906883258 η με email κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα.
                                                   Ο Κύριος Ιησούς να σας ευλογεί!


Icon
Επισκεφτείτε τον άλλο σύνδεσμο μας κλικ =>&gt Δέξου Τον Ιησού στη ζωή σου!

Διεύθυνση εκκλησίας Νικηφόρου Βρεττάκου Ασγούρου Ρόδος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη