Blogger Widgets




22 Απριλίου 2015

Κάθε άνθρωπος θα είναι ιδιοκτησία μας. Θα τους υποχρεώσουμε να υποταχθούν

Σχόλιο Αφύπνισης: Ότι διαβάσετε ισχύει για όλους, όχι μόνο για τους Αμερικάνους. Παγκόσμια τάξη σκλάβων... Πολύ μελετημένη κατάσταση.
« Πολύ σύντομα, κάθε Αμερικανός θα πρέπει να εγγράψει την βιολογική ιδιότητα του (δηλ. εσείς και τα παιδιά σας) σε ένα εθνικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί τους ανθρώπους και θα λειτουργεί κάτω από το αρχαίο σύστημα ενεχυρίασης. Με μία τέτοια μεθοδολογία, θα μπορούμε ναυποχρεώσουμε τους ανθρώπους να υποταχθούν στην ημερήσια διάταξή μας, γεγονός που
θα επηρεάσει την ασφάλειά μας ως επιβάρυνση για το νόμισμα που δεν είναι παρά χαρτί. »
« Κάθε Αμερικανός θα αναγκαστεί να εγγραφεί ή να υποφέρει να είναι σε θέση να εργαστεί για να κερδίσει τα προς το ζην. Θα είναι η κινητή περιουσία μας (ιδιοκτησία) και θα κρατούμε τους τόκους ασφάλειας για αυτούς για πάντα, από τη λειτουργία του εμπορικού νόμου στο πλαίσιο του καθεστώτος των εξασφαλισμένων συναλλαγών. Οι Αμερικανοί, από την άγνοια τους ή χωρίς την θέλησή τους, θα μας παραδώσουν τα bills of lading (Πιστοποιητικά γέννησης) θα καταστούν αφερέγγυοι και πτωχοί, εξασφαλισμένοι από τις υποσχέσεις τους. »
Ο συνταγματάρχης Edward Mandell House αποδίδεται (αλλά ανεπιβεβαίωτα) να δίνει ένα πολύ λεπτομερές περίγραμμα των σχεδίων που πρέπει να εφαρμοστούν για να υποδουλώσουν τον αμερικανικό λαό.

Τα ανέφερε, σε μια ιδιωτική συνάντηση με τον Γούντροου Ουίλσον (πρόεδρος το 1913-1921)

Ο άνθρωπος δεν είναι ιδιοκτησία κανενός φίλοι μου.
Ο άνθρωπος ανήκει στον Κύριο των δυνάμεων!
Κάτω τα χέρια σας από τους ανθρώπους....
Ο ουρανός θα γεμίσει από αιώνιες ψυχές...
Δείτε τι λέει η Αγία Γραφή, σε όλους όσοι δεν γνωρίζουν, και σε εκείνους που λένε αυτές τις ανοησίες.
Αποκ. 7:9 Ύστερα απ' αυτά, είδα, και ξάφνου, ένα μεγάλο πλήθος, το οποίο κανένας δεν μπορούσε να απαριθμήσει, από κάθε έθνος και φυλές και λαούς και γλώσσες, οι οποίοι στέκονταν μπροστά στον θρόνο και μπροστά στο Αρνίο, ντυμένοι με λευκές στολές και έχοντας στα χέρια τους φοίνικες·
Σ`αυτόν ανήκουν οι άνθρωποι!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη