Blogger Widgets




29 Ιουλίου 2014

Αν ο Ιησούς είχε κινητό τηλέφωνο ... άλλο ένα βλάσφημο βίντεο απ`τους λεγόμενους ``χριστιανούς``...Δείτε τι λέει ο Λόγος Του Θεού για όλους αυτούς εάν δεν μετανοήσουν!


Το πνεύμα του αντίχριστου....
1Ιωάν. 2:18 -19
Παιδιά μου αγαπημένα, αυτή είναι η στερνή ώρα. Κι όπως ακούσατε ότι πρόκειται να έρθει ο αντίχριστος, έτσι έχουν εμφανιστεί κιόλας πολλοί αντίχριστοι. Γι' αυτό και καταλαβαίνουμε πως είναι η στερνή ώρα.
 Από ανάμεσά μας ξεφύτρωσαν αλλά δεν ανήκαν σε μας. Γιατί, αν πραγματικά ανήκαν σε μας, θα είχαν παραμείνει μαζί μας. Έφυγαν όμως, έτσι ώστε να αποκαλυφθούν ότι δεν είναι όλοι από μας.
Τι σοφά λόγια...
Μπορείς να ξεχωρίσεις αμέσως όλους εκείνους που έχουν <<άλλο πνεύμα...>>
Δείτε το βίντεο

Ρωμ. 3:13 -18
«Τάφος ανοιγμένος είναι το λαρύγγι τους· με τις γλώσσες τους μιλούσαν δόλια»· «δηλητήριο από οχιές υπάρχει κάτω από τα χείλη τους».
Των οποίων «το στόμα είναι γεμάτο από κατάρα και πικρία». «Τα πόδια τους είναι γρήγορα στο να χύσουν αίμα». «Ερήμωση και ταλαιπωρία είναι στους δρόμους τους· και δρόμον ειρήνης δεν γνώρισαν». «Δεν υπάρχει ο φόβος Θεού μπροστά στα μάτια τους».

Ψαλ. 12:2-3 Κάθε ένας λέει μάταια λόγια στον διπλανό του· με δόλια χείλη μιλούν, από διπλή καρδιά. Ο Κύριος ας εξολοθρεύσει όλα τα δόλια χείλη, τη γλώσσα που μιλάει μεγάλα λόγια.

2Πέτ. 3:3 έχοντας υπόψη σας πρώτα απ' όλα τούτο το πράγμα: ότι στις έσχατες μέρες θα εμφανιστούν χλευαστές που θα ζουν σύμφωνα με τις δικές τους επιθυμίες....

Ιούδ. 1:17-21 Αλλά, εσείς, αγαπητοί, θυμηθείτε τα λόγια που από πριν έχουν ειπωθεί από τους αποστόλους τού Κυρίου μας Ιησού Χριστού, ότι, σας έλεγαν πως, «στον έσχατο καιρό θάρθουν εμπαίκτες, οι οποίοι θα περπατούν σύμφωνα με τις ασεβείς επιθυμίες τους».
Αυτοί είναι εκείνοι που αποχωρίζουν τον εαυτό τους, είναι άνθρωποι ζωώδεις, οι οποίοι Πνεύμα δεν έχουν. Εσείς, όμως, αγαπητοί, ενώ θα εποικοδομείτε τον εαυτό σας επάνω στην αγιότατη πίστη σας, προσευχόμενοι εν Πνεύματι Αγίω, φυλάξτε τον εαυτό σας στην αγάπη τού Θεού, προσμένοντας το έλεος του Κυρίου μας Ιησού Χριστού σε αιώνια ζωή.

Αποκ. 21:8 Οι δε.... άπιστοι και βδελυκτοί και φονείς και πόρνοι και μάγοι και ειδωλολάτραι και πάντες οι ψεύσται θέλουσιν έχει την μερίδα αυτών εν τη λίμνη τη καιομένη με πυρ και θείον· ούτος είναι ο δεύτερος θάνατος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη