Blogger Widgets




27 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ
Ο παλαιστινιακός Υπουργός θρησκευτικών υποθέσεων Μαχμούτ αλ Χαμπάς λέει ότι το Ισραήλ σχεδιάζει να κατεδαφίσει το μουσουλμανικό τέμενος στο al-Quds στην Ιερουσαλήμ.
“Το Ισραήλ ακολουθεί ενα συστηματικό, σταδιακά σχέδιο που υποστηρίζεται από την ισραηλινή κυβέρνηση και προστατεύεται από τον ισραηλινό στρατό και στόχος τους δεν είναι να διαιρέσουν το al-Aqsa – Στόχος τους είναι να καταστρέψουν το μουσουλμανικό τέμενος δήλωσε ο Αλ Χαμπάς σε μια συνέντευξη.
Τους τελευταίους μήνες, οι ισραηλινές δυνάμεις και οι εξτρεμιστικοί άποικοι έχουν επιταχύνει τις επιθέσεις τους στους Παλαιστίνιους που επισκέπτονται το μουσουλμανικό τέμενος. Αυτό έχει οδηγήσει σε βίαιες συγκρούσεις μεταξύ των δύο πλευρών.
Το Ισραήλ έχει επίσης επιβάλει αυστηρούς περιορισμούς για να αποτρέψει τους μουσουλμάνους προσκυνητές από το να εισέλθουν στο μουσουλμανικό τέμενος.
Στις 25 Φεβρουαρίου, η Κνεσέτ (ισραηλινό κοινοβούλιο) συζήτησε ένα σχέδιο για να προσαρτήσει την περιοχή.
Οι Παλαιστίνιοι έχουν καταγγείλει το σχέδιο ως βεβήλωση. Λένε ότι αποτελεί μέρος των συνεχιζόμενων προσπαθειών του ισραηλινού καθεστώτος να διαστρεβλωθεί η αραβική και ισλαμική ιστορία.
Οι Παλαιστίνιοι υποστηρίζουν ότι το al-Quds είναι η πρωτεύουσα ενός μελλοντικού παλαιστινιακού ανεξάρτητου κράτους, και η κληρονομιά του θα πρέπει να παραμείνει ανέπαφη.
Κατά τις τελευταίες δεκαετίες, το Ισραήλ έχει προσπαθήσει να αλλάξει τη δημογραφική σύνθεση στο al-Quds με την κατασκευή παράνομων οικισμών, καταστρέφοντας ιστορικά μνημεία, και τον διωγμό του τοπικού παλαιστινιακού πληθυσμού.
Η ένωση al-Aqsa, η οποία βρίσκεται στην ισραηλινή κατοχή η Παλιά Πόλη της al-Quds, είναι ένα σημείο ανάφλεξης. Η ένωση, που είναι γνωστή για τους Εβραίους ως το Όρος του Ναού, είναι η πιο ιερή τοποθεσία του Ιουδαϊσμού.
Είναι η τρίτη ιερότερη τοποθεσία του Ισλάμ μετά τη Μέκκα και τη Μεδίνα στη Σαουδική Αραβία και εκεί υπήρχε κάποτε ο ναός του Σολομώντος. Αυτό που τους καίει όσο πλησιάζει ο καιρός που θα κάνει και επίσημα την εμφανισή του ο υιός του Σατανά είναι να χτίσουν στη θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το τέμενος, τον προκάτασκευασμένο ναό του Αντίχριστου, γιατί όπως λέει η Αγία Γραφή, θα καθίσει εκεί αυτός.
2Θεσ. 2:3 -4 
Ας μη σας εξαπατήση τις κατ' ουδένα τρόπον· διότι δεν θέλει ελθεί η ημέρα εκείνη, εάν δεν έλθη πρώτον η αποστασία και αποκαλυφθή ο άνθρωπος της αμαρτίας, ο υιός της απωλείας, ο αντικείμενος και υπεραιρόμενος εναντίον εις πάντα λεγόμενον Θεόν ή σέβασμα, ώστε να καθήση εις τον ναόν του Θεού ως Θεός, αποδεικνύων εαυτόν ότι είναι Θεός.
thesecretrealtruth.blogspot.com
 Πόσο κοντά είμαστε αγαπητοί στην εκπλήρωση των Γραφών?

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη