Blogger Widgets
25 Απριλίου 2014

Εκπρόσωπος του Βατικανού ανακοίνωσε ότι δεν θα συμβεί η Δευτέρα Παρουσία - Πρόκειται για ψέμα;

Έντονες αψιμαχίες μεταξύ αναγνωστών και πιστών, κύμα αμφισβήτησης
αλλά και πολλά μειδιάματα έχει προκαλέσει η είδηση ότι εκπρόσωπος του Βατικανού ανακοίνωσε ότι το Βατικανό δεν περιμένει πλέον την Δευτέρα παρουσία. Πολλοί ωστόσο εικάζουν ότι πρόκειται για φάρσα. 

Ας δούμε την είδηση περαιτέρω.
Όπως έγραψε η ιστοσελίδα http://waterfordwhispersnews.com/2014/04/18/jesus-not-coming-back-by-the-looks-of-it-admits-vatican/

Ένας εκπρόσωπος του Βατικανού ανακοίνωσε επίσημα στις 18/04/2014 ότι o δεύτερος ερχομός του Ιησού, του μονογενή υιού του Θεού, δεν μπορεί να συμβεί τώρα τελικά, αλλά προέτρεψε τους πιστούς να συνεχίσουν να πιστεύουν, ανεξάρτητα από την ανακοίνωση​​.

Ο Καρδινάλιος Giorgio Salvadore είπε στο WWN ότι αυτή η χρόνια που αποτελεί την 1.981στή επέτειο, θα είναι η τελευταία που το Βατικανό θα περιμένει τον Κύριο να επιστρέψει στη γη.

"Εμείς απλά αισθανόμαστε ότι ο Ιησούς δεν έρχεται όπως φαίνεται", είπε ο Καρδινάλιος. "Έχουν περάσει αιώνες τώρα. Ίσως κάνει εξαντλητικά άλλα, πραγματικά, καλά πράγματα για τους ανθρώπους κάπου αλλού".

Σχεδόν δύο χιλιάδες χρόνια πριν, ο Ιησούς υποσχέθηκε στους μαθητές του ότι θα ερχόταν και πάλι στο κεφάλαιο Ιωάννη 14:1-3 της Αγίας Γραφής: "Μὴ ταρασσέσθω ὑμῶν ἡ καρδία· πιστεύετε εἰς τὸν Θεόν, καὶ εἰς ἐμὲ πιστεύετε. ἐν τῇ οἰκίᾳ τοῦ πατρός μου μοναὶ πολλαί εἰσιν· εἰ δὲ μή, εἶπον ἂν ὑμῖν· πορεύομαι ἑτοιμάσαι τόπον ὑμῖν·καὶ ἐὰν πορευθῶ καὶ ἑτοιμάσω ὑμῖν τόπον, πάλιν ἔρχομαι καὶ παραλήψομαι ὑμᾶς πρὸς ἐμαυτόν, ἵνα ὅπου εἰμὶ ἐγώ, καὶ ὑμεῖς ἦτε".

Μετάφραση:

«Ας μην ταράζεται η καρδιά σας. Να ασκείτε πίστη στον Θεό, να ασκείτε πίστη και σε εμένα. 2 Στο σπίτι του Πατέρα μου υπάρχουν πολλές κατοικίες. Αλλιώς θα σας το έλεγα, επειδή πηγαίνω να σας ετοιμάσω τόπο. 3 Επίσης, αν πάω και σας ετοιμάσω τόπο, έρχομαι ξανά και θα σας πάρω κοντά μου, ώστε εκεί που είμαι εγώ να είστε και εσείς» .

Το Βατικανό υπεραμύνθηκε το σπάσιμο της υπόσχεσης του Ιησού, υποστηρίζοντας ότι "πιθανόν να έπινε κρασί" κατά τη στιγμή που έκανε τα σχόλια.

"Έχοντας τη δυνατότητα να μετατρέψει το νερό σε κρασί είχε τα υπέρ και τα κατά του", πρόσθεσε ο Καρδινάλιος Salvadore. "Όλοι κάνουν υποσχέσεις που δεν μπορούν να κρατήσουν, όταν έχουν πιεί. Ο Ιησούς δεν είναι διαφορετική".

Η εκκλησία είπε ότι θα επικεντρώσει τώρα την προσοχή της στην ανοικοδόμηση της φήμη της σε όλο τον κόσμο, αλλά θα κρατήσει μια αισιοδοξία για το δεύτερο ερχομό του σωτήρα.

hellas-now
Tα παρακάτω σχόλια απο Xristianikanea.gr
Πέρα από ότι λένε αυτοί οι άνθρωποι, εγώ ξέρω τι είπε ο Σωτήρας μου, kαi να φροντίσουν να αλλάξουν σκεπτικό γιατί λέει:

Αποκ. 2:5 
Ενθυμού λοιπόν πόθεν εξέπεσες και μετανόησον και κάμε τα πρώτα έργα· ει δε μη, έρχομαι προς σε ταχέως και θέλω κινήσει την λυχνίαν σου εκ του τόπου αυτής, εάν δεν μετανοήσης.


Λουκ. 18:8 
σας λέγω ότι θέλει κάμει την εκδίκησιν αυτών ταχέως. Πλην ο Υιός του ανθρώπου, όταν έλθη, άρα γε θέλει ευρεί την πίστιν επί της γης;

Προσέξτε! - Κρατείτε την πίστη σας που άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.
Ιούδ. 1:3 
Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.
Aπό: Xristianikanea.gr
Δημοσίευση σχολίου
Η δύναμη Του Αγίου Πνεύματος μέσα στην ιστορία
Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη

Ξύπνα εκκλησία και αγρύπνησε στην προσευχή!