Blogger Widgets




21 Απριλίου 2014

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΑΡΧΙΔΙΑΚΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ [ΕΤΟΣ 1965]. (Αποκλειστικό της sporeas.tv).

AGIO FOS - HARALAMBOS KATENIDIS (2).
Στην Αθήνα έφτασε τό “άγιο” φώς με τιμέςαρχηγού κράτους. Αρχηγός κράτους μιά… απάτη, ένα ψευδέστατον απατηλό φώς, που είναι ταυτόσημο με το φώς του Απόλλωνα. Και ο λαός κοιμάται τον ύπνο του δικαίου… διότι του αρέσει να ροχαλίζει καβάλα στό ψεύδος και στην απάτη.Στην Αθήνα έφτασε τό “άγιο” φώς με τιμέςαρχηγού κράτους. Αρχηγός κράτους μιά… απάτη, ένα ψευδέστατον απατηλό φώς, που είναι ταυτόσημο με το φώς του Απόλλωνα.

AGIO FOS - HARALAMBOS KATENIDIS (3).Ο δημοσιογράφος Νίκος Δήμου έγραψε για την απάτη αυτή πρίν λίγες ημέρες και έπεσαν να τόν φάνε οι εθελοτυφλούντες λαϊκοί και κληρικοί.
Ο Αμβρόσιος ζήτησε τον αφορισμό του Ν. Δήμου. Τρομάρα σου Αμβρόσιε…!
Επειδή τό “άγιο” φώς είναι τό θέμα μου, εκτός τών άλλων μαρτυριών περί της απάτης αυτής, υπάρχει και μαρτυρία ενός αρχιδιακόνου του Πατριαρχείου, του Χαράλαμπου Κατενίδη, όπου και μαγνητοφωνήθηκε η ομολογία του (εις γνώσιν του) τό έτος 1965 από τόν Στυλιανό Χαραλαμπάκη, περιγράφοντας την απάτη του “αγίου” φωτός… και αυτή η μαρτυρία βρίσκεται στην διάθεση μας όπου και από την www.sporeas.tv την δημοσιεύουμε κατ’ αποκλειστικότητα.
Δείτε το βίντεο
Γιώργος Οικονομίδης
www.sporeas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη