Blogger Widgets




1 Μαρτίου 2014

Η Θρησκεία του Hanif του Προφήτη Αβραάμ

Mας κοινοποίησαν φυλλάδιο μιας  αιρετικής ομάδας, η οποία δραστηριοποιείται γενικότερα στη χώρα μας. Πρόκειται για την «Θρησκεία του Hanif του Προφήτη Αβραάμ», την οποία προωθεί κάποιο ίδρυμα με την επωνυμία «Διεθνές Ίδρυμα M.I.H.R για την Ένωση στη Θρησκεία του Hanif του Προφήτη Αβραάμ».
Σύμφωνα με τα λίγα στοιχεία που παραθέτει το φυλλάδιο για τη νέα αυτή αίρεση συμπεραίνουμε πως ανήκει στο Ισλάμ και είναι στρατευμένη να προωθήσει τον οικουμενισμό για λογαριασμό του. Αρχίζει με τη διαπίστωση ότι ο σημερινός κόσμος είναι χωρισμένος σε διάφορες θρησκείες και πίστεις σφόδρα εχθρικές μεταξύ τους, οι οποίες διεκδικούν η καθεμιά την σωστότερη θρησκεία και την αλήθεια. Πολλοί πιστοί αυτών των θρησκειών προωθούν την εχθρότητα προς τους πιστούς των άλλων θρησκειών, φτάνοντας σε πράξεις αιματοχυσίας και τρομοκρατικών ενεργειών. Η διάσπαση των ανθρώπων σε ομάδες και θρησκείες είναι έργο του διαβόλου «ο στόχος του διαβόλου είναι να προωθεί τις εχθρότητες μεταξύ των διαφόρων θρησκειών. Καθ’ όλη την ιστορία της ανθρωπότητας η εχθρότητα είναι το πράγμα που σημείωσε την μεγαλύτερη επιτυχία ο διάβολος». Και συνεχίζει το φυλλάδιο, αποκαλύπτοντας την «ταυτότητα» της οργάνωσης: «Δεν υπάρχει άλλη θρησκεία εκτός από τη θρησκεία του Hanif. Σήμερα θα έπρεπε να ζούμε μέσα στην φιλία, την αλληλεγγύη και την ευτυχία όπως ακριβώς μας επιβάλλει (sic) η θρησκεία του Hanif. Το γεγονός ότι οι εχθρότητες απειλούν την παγκόσμια ειρήνη μας, αποδεικνύει ότι δεν ζούμε σωστά την θρησκεία, την οποία έχει διαλέξει ο Αλλάχ για μας». «Μοναδική λύση για την συμμαχία των πολιτισμών και την παγκόσμια ειρήνη (είναι) η ένωση στη Θρησκεία του Hanif. Το Ισλάμ δεν είναι τίποτα άλλο από τη θρησκεία του Hanif. Ο Χριστιανισμός δεν είναι τίποτε άλλο από την θρησκεία του Hanif. Ο Ιουδαϊσμός δεν είναι τίποτε άλλο από τη θρησκεία του Hanif. Και οι υπόλοιπες θρησκευτικές ομάδες δεν είναι τίποτε άλλο από τη θρησκεία του Hanif. Με άλλα λόγια δεν υπάρχουν θρησκείες αλλά μια και μοναδική θρησκεία, αυτή είναι η θρησκεία του Προφήτη Αβραάμ. Η θρησκεία αυτή είναι η θρησκεία του Νώε, του Προφήτη Μωυσή, του προφήτη Ιησού, και του Προφήτη Μωάμεθ. Είναι η θρησκεία όλης της ανθρωπότητας. Στην Παλαιά Διαθήκη, στην Καινή Διαθήκη και το Κοράνιο γίνεται αναφορά στη θρησκεία του Hanif, την οποία ασπάσθηκαν ο Μωυσής και οι πιστοί του, ο Ιησούς και οι απόστολοί του, ο Μωάμεθ και οι οπαδοί του». Τέλος δίνει επιγραμματικά και τις αρχές της αίρεσης «Αυτή η θρησκεία συμπεριλαμβάνει τρεις αρχές: 1) Η πίστη σε ένα μοναδικό Θεό (μονοθεϊσμός), 2) Η συγκρότηση μιας ομάδας από ανθρώπους, που θέλουν να ενωθούν με τον Θεό και 3) Η παράδοση της ψυχής, του φυσικού σώματος, του εγωισμού και της βούλησης στον Θεό».
Από τα παραπάνω δεν είναι δύσκολο να διακρίνει κάποιος, ότι πρόκειται για νεοεποχίτικη ομάδα, η οποία είναι εντεταγμένη στην υλοποίηση των στόχων του Διαθρησκειακού Οικουμενισμού, τον οποίον, όπως είναι γνωστόν, προωθεί πυρετωδώς η «Νέα Εποχή» και η «Νέα Τάξη Πραγμάτων», για την εδραίωση της σχεδιαζόμενης εδώ και χρόνια εφιαλτικής Πανθρησκείας, η οποία θα λειτουργήσει ως φοβερή χοάνη όλων των θρησκειών του κόσμου και δυστυχώς και του Χριστιανισμού. Η εν λόγω ομάδα ειδικότερα φιλοδοξεί, να ενώση τους Χριστιανούς, Εβραίους και Μουσουλμάνους, έτσι ώστε να καταστή η κοινή συνιστώσα των μονοθεϊστικών θρησκειών.
thriskeftika.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη