Blogger Widgets




2 Σεπτεμβρίου 2013

Xτύπησαν μέχρι θανάτου τον ανθρωποφάγο και βιαστή μικρών κοριτσιών «Μαύρος Ιησούς»

Νεκρός είναι ο διαβόητος ανθρωποφάγος και βιαστής μικρών κοριτσιών «Μαύρος Ιησούς» καθώς χωρικοί τον χτύπησαν και τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου.

Ο καταδικασμένος βιαστής Steven Tari, ήταν φυγάς από το Μάρτιο, μετά τη διαφυγή του με 48 άλλους από τη φυλακή Beon στην Madang.
Ο Tari και ένας από τους οπαδούς του σκοτώθηκαν την Πέμπτη στο απομακρυσμένο χωριό Gal, περίπου 20 χιλιόμετρα έξω από το Madang.
Ο ηγέτης της θρησκευτικής αίρεσης που στρατολογεί παιδιά από τις ζούγκλες της Παπούα Νέα Γουινέα, περιφερόταν με λευκές ρόμπες μέχρι που βρέθηκαν στοιχεία για τον βιασμό, τη δολοφονία και τον κανιβαλισμό τριών μικρών κοριτσιών.
Ο 40χρονος «Μαύρος Ιησούς» ξεκίνησε την περιπέτειά του το 2006: ταξίδεψε στις απροσπέλαστες ζούγκλες της χώρας, στρατολόγησε χιλιάδες παιδιά στη θρησκευτική του σέχτα, τα οποία τον ακολούθησαν στο κατάλυμά του υποταγμένα πλήρως στα διδαχές του. Ο Tari κατηγορήθηκε λίγο αργότερα για τον βιασμό τριών νεαρών κοριτσιών και τον τελετουργικό τους φόνο, με τη φρικιαστική πράξη να κορυφώνεται όταν ο αιμοσταγής ηγέτης ήπιε το αίμα των άτυχων κοριτσιών και γεύτηκε τις σάρκες τους.
Οι χωρικοί, θορυβημένοι από τη δράση του, τον συνέλαβαν τον Μάρτιο του 2007, τον ξυλοκόπησαν βάναυσα και τον παρέδωσαν δεμένο στην αστυνομία. Το 2010 καταδικάστηκε για τέσσερις υποθέσεις βιασμού, όχι όμως και για ανθρωποκτονία, εξαιτίας της έλλειψης αποδεικτικών, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη