Blogger Widgets




17 Σεπτεμβρίου 2013

Kοινωνία με χυμό....

ΙΕΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΧΥΜΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΑΛΚΟΟΛΙΚΩΝ (xristianikanea Δηλαδή? Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα?)
Σε μία πρωτότυπη κίνηση προχώρησε ο εφημέριος της εκκλησίας
St Peter and St Paul στο Yalding του Kent,<< ο οποίος αποφάσισε προσέξτε αυτό, εκείνος αποφάσισε, όχι ότι το λέει η Αγία Γραφή..x.n.>>να σταματήσει να κοινωνεί τους πιστούς με κρασί, εξαιτίας του αυξανόμενου αριθμού αλκοολικών στο εκκλησίασμά του.
Αίσθηση προκαλεί μάλιστα η δήλωση του ιερέα Paul Filmer στη Daily Mail ότι δεν ήθελε οι «τέσσερις ή πέντε» εθισμένοι στο αλκοόλ πιστοί που παρακολουθούν τη λειτουργία του, να «νιώσουν απομονωμένοι κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας». (x.n. δηλαδή έγινε εκείνος ποιό σπλαχνικός απο το Θεό ώστε να αλάξει αυτό που ο Θεός έδωσε? O Θεός δεν γνώριζε ότι θα υπήρχαν και αλκολικοί, να το κάνει εκείνος έτσι, ώστε να μην νιώθουν απομωνωμένοι?)
Για το λόγο αυτό και για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή, αποφάσισε αντί για κόκκινο κρασί να προσφέρει στη Θεία Κοινωνία χυμό από σταφύλια σε όλους τους πιστούς.
Με αυτόν τον τρόπο πιστεύει, όπως είπε, ότι όλοι θα νιώθουν ότι είναι «μαζί σα μια ομάδα» κατά τη διάρκεια της Λειτουργίας.

«Είναι κάτι καινούριο για εμάς και πολύ σπάνιο για την Εκκλησία της Αγγλίας. Όμως ένιωθα ότι δεν είναι δίκαιο για κάποιους, οι οποίοι μπορεί να ένιωθαν ότι μπαίνουν στο περιθώριο. Μέχρι στιγμής οι αντιδράσεις είναι θετικές. Οι άνθρωποι αισθάνονται ότι συμμετέχουν σε κάτι, που βοηθάει κάποιους άλλους».
 hellas-now.com
(x.n. Ναι μπορεί να το πιστεύει αυτό, αλλά`ισως όμως  ξέχασε κάτι που αναφέρει ο Λόγος Του Θεού.. 

(Αποκ. 22:18-19)
Διαβεβαιώνω εγώ όλους εκείνους που ακούν τα λόγια της προφητείας του βιβλίου αυτού, ότι αν κανείς προσθέσει κάτι σ' αυτά, ο Θεός θα προσθέσει πάνω σ' αυτόν τις πληγές που αναγράφονται στο βιβλίο αυτό.
Αν, πάλι, αφαιρέσει κανείς κάτι από τις προφητείες αυτές του βιβλίου, θα αφαιρέσει ο Θεός το μερίδιό του από το δέντρο της ζωής και από την άγια πόλη, που αναγράφονται μέσα σε τούτο το βιβλίο.)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη