Blogger Widgets




9 Σεπτεμβρίου 2013

Μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού και βιολογικά όπλα

Όλοι οι εμβολιασμοί προκαλούν πολύ πιο άμεσους και μακροπρόθεσμους νευρολογικούς και φυσιολογικούς κινδύνους για τα παιδιά από ό, τι η νόσος που υποτίθεται ότι θεραπεύουν. Υπάρχουν τώρα άφθονες και πειστικά επιστημονικές αποδείξεις ότι αυτό είναι και το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.
Ένα  συγκλονιστικό, αλλά εξαιρετικά κατατοπιστικό για τους  εμβολιασμούς  ντοκιμαντέρ – είναι  «Η κρυμμένη αλήθεια»  - The Hidden Truth (1998), όπου δεκαπέντε άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου του Δρ Viera Scheibner (υποψήφιος διδάκτορας), πέντε ιατροί και άλλοι ερευνητές, αποκαλύπτουν τι πραγματικά συμβαίνει σε σχέση με την ασθένεια και τα εμβόλια. Κατά ειρωνικό τρόπο, τα σημαντικά  γεγονότα –αποδείξεις  προέρχονται από τη «ορθόδοξη»  έρευνα φαρμάκων και εμβολίων. Το αποτέλεσμα είναι ένα δριμύ κατηγορώ για την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων και για τις συχνά επιβλαβείς επιπτώσεις τους.
Ο David Ayoub, περιγράφει τη σχέση μεταξύ του υδραργύρου και τον αυτισμό, καθώς και  τη διασύνδεση του “National Security Study Memorandum 200″ για τον έλεγχο του ανθρώπινου πληθυσμού.Ο υδράργυρος εξακολουθεί να προστίθεται στα εμβόλια σε εντελώς μη ασφαλή επίπεδα λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι είναι μια γνωστή νευρο-τοξίνη. Μια μελέτη που εκπονήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Κάλγκαρι παρουσίασε συγκεκριμένα στοιχεία ότι τα ιόντα υδραργύρου μεταβάλλουν την κυτταρική μεμβράνη των αναπτυσσόμενων νευρώνων σε βρέφη και μικρά παιδιά, που συμβάλλει άμεσα στον αυτισμό.

Για ποιό λόγο λοιπόν επιμένουν σε επιβλαβή εμβόλια;
Είναι πλέον γνωστές οι απόψεις περί υπερπληθυσμού της Γης και μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού.

Ένας ένθερμος υποστηρικτής του εμβολίου και επικεφαλής του Biodesign- Ινστιτούτου Λοιμωδών Νόσων και Εμβολιολογίας, ο Δρ Charles Arntzen έχει πρόσφατα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το θέμα του υπερπληθυσμού με τις ακόλουθες εξοργιστικές παρατηρήσεις:
"Έχει δει κανείς  την ταινία Contagion ; Αυτή είναι η απάντηση! Να χρησιμοποιήσουμε τη γενετική μηχανική για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο ιό για να εξαλλείψουμε  τον ανθρώπινο πληθυσμό ".

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο για την οποία ο Δρ Arntzen εργάζεται :
«Οι μολυσματικές ασθένειες προκαλούν το 35 τοις εκατό των θανάτων σε όλο τον κόσμο, και είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμια δολοφόνος  των παιδιών και των νεαρών ενηλίκων. Οι ερευνητές μας επικεντρώθηκαν σε βασικές βακτηριακές και ιογενείς μολυσματικές διαδικασίες ασθενειών, καθώς και το σχεδιασμό και τη χρήση των εμβολίων και θεραπευτικών πρωτεϊνών για την καταπολέμηση των λοιμωδών νόσων. Αυτές περιλαμβάνουν  νεοεμφανιζόμενους παθογόνους  παράγοντες  καθώς και δυνητικούς  βιολογικούς παράγοντες πολέμου .
Επινοούμε νέους και αποτελεσματικούς τρόπους  παραγωγής  προηγμένων εμβολίων και μεθόδων  θεραπείας. Οι μέθοδοι περιλαμβάνουν τη χρήση ανασυνδυασμένων εξασθενημένων βακτηρίων και ιών, καθώς και γενετικά τροποποιημένα φυτά, και τη μεταφορά αυτής της τεχνολογίας στον αναπτυσσόμενο κόσμο για να βοηθήσουμε στην καταπολέμηση ασθενειών. Η επίτευξη των στόχων μας απαιτεί τη δημιουργία και την αξιολόγηση των νέων βιο-κατασκευασμένων συστημάτων για την οικονομικά αποδοτική παραγωγή εμβολίων και θεραπειών  και την ανάπτυξη και εφαρμογή των νέων στρατηγικών για τη μετάφραση αυτής της έρευνας σε οφέλη για την υγεία για τον αναπτυσσόμενο κόσμο. "
Φαίνεται ότι ο καθηγητής δεν αστειεύεται σχετικά με τη χρήση μικροβίων πολέμου για να εξοντώσει πάνω από το 25% του πληθυσμού, όπως ο ίδιος αστειεύτηκε κατά τη διάρκεια μιας  συζήτησης που έλαβε χώρα στην Arizona στο University Biotech, τον περασμένο Φεβρουάριο. Αυτό είναι παρόμοιο με το πώς κάποιοι βιολόγοι, βιοτεχνικοί, υποστηρίζουν τα GMO προϊόντα που προκαλούν υπογονιμότητα.
Όταν ο Arntzen ρωτήθηκε αν πίστευε ότι ο  παγκόσμιος πληθυσμός,  πάνω από 8 δισεκατομμύρια άνθρωποι, αξίζει  να τρέφονται  ή εάν η μείωση του πληθυσμού ήταν μια πιο έξυπνη άσκηση, χλεύασε την ερώτηση με δηκτικές παρατηρήσεις. Ο Artzen, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν ένας από τους πρώτους επιστήμονες που επιδιώκουν ένα βρώσιμο εμβόλιο που θα πάρει τη θέση της ένεσης  με χρηματοδότηση  από το Boyce Thompson Ινστιτούτο το 1996, με χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Ροκφέλερ. Πίστευε ότι "τα παιδιά των αναπτυσσόμενων χωρών μπορεί να μην είναι οι μόνοι δικαιούχοι αυτής της τεχνολογίας." Με λίγα λόγια επιθυμούσε και επιθυμεί την επέκταση του  βρώσιμου εμβολίου σε όλο τον ανθρώπινο πληθυσμό.
Φαίνεται ότι οι ισχυρισμοί περί της ευγονικής, που γίνονται από ακτιβιστές ενάντια στα GMO προϊόντα δεν είναι υπερβολή. Επιστήμονες  χρηματοδοτούνται για να καταλήξουν  με την τεχνολογία,  να πραγματοποιήσουν  τη  μαλθουσιανή ιδεολογία και μέθοδο.
Ο Μάλθους έγραψε, ουσιαστικά, μια ελεγεία για την... Φτώχεια των Εθνών! Κεντρική του θέση ήταν ότι, ενώ η παραγωγή τροφίμων και πρώτων υλών αναπτύσσεται με ρυθμούς αριθμητικής προόδου (π.χ. 1,3,5,7,9,11...), ο πληθυσμός αναπτύσσεται με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου (π.χ. 1,2,4,8,16,32...). Ωστόσο, η φύση ενεργοποιεί ρυθμιστικούς μηχανισμούς που αποτρέπουν την καταστροφή: έγκλημα, αρρώστιες, πόλεμος, ανηθικότητα. Αυτοί οι τέσσερις Ιππότες της Αποκαλύψεως λειτουργούν ως  δυσάρεστοι μεν, πλην αναγκαίοι ρυθμιστικοί μηχανισμοί, που επαναφέρουν τον δημογραφικό παράγοντα σε θέση ισορροπίας.

Συμπέρασμα: Η Παγκόσμια Τάξη επεδίωκε και επιδιώκει την εξάλλειψη του ανθρώπινου πληθυσμού, τότε με βίαιους αιματηρούς πολέμους, τώρα με αρωγό τη τεχνολογία. Ή μήπως και τα δύο ανέκαθεν;;;
 Γράφει η Eva Cat για το THE CURIOSITY OF CAT
THE CURIOSITY OF CAT

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη