Blogger Widgets
30 Αυγούστου 2013

Νέα στοιχεία επιστημόνων: Η ζωή ξεκίνησε από τον Άρη και έφθασε στη Γη από έναν βράχο


Μια διαφορετική εκδοχή για την προέλευση της ζωής δίνουν τα νέα επιστημονικά στοιχεία που παραθέτουν ειδικοί του χώρου καταδεικνύουν το γεγονός ότι αυτή προήλθε από την Άρη και όχι από τη Γη.

Όπως αναφέρουν επιστήμονες στο συνέδριο Goldschmidt που πραγματοποιείται τις τελευταίες ημέρες στην Φλωρεντία της Ιταλίας, οι «σπόροι» της ζωής προήλθαν από τον «κόκκινο πλανήτη» και μεταφέρθηκαν στη Γη από μετεωρίτες και εκρήξεις ηφαιστείων.
Σύμφωνα με τον καθηγητή γεωχημείας Στίβεν Μπένερ υποστήριξε ότι ένα συγκεκριμένο είδος ύλης που είναι κρίσιμο για τη δημιουργία ζωής ήταν διαθέσιμο μόνο στην επιφάνεια του Άρη. Τα αποτελέσματα ερευνών που παρουσίαζε ο Μπένερ δείχνουν ότι τα ορυκτά που περιέχουν βόριο και μολυβδαίνιο είναι το κλειδί για την ανάπτυξη οργανικών μορίων που δημιούργησαν τις πρώτες μορφές ζωής.
«Μόνο όταν μολυβδαίνιο οξειδώνεται, σε μεγάλο βαθμό, είναι σε θέση να επηρεάσει τον σχηματισμό πρώιμης ζωής» δήλωσε ο καθηγητής και συνεχίζει «Αυτή η μορφή του μολυβδαινίου δεν θα μπορούσε να ήταν διαθέσιμη στη Γη όταν ξεκίνησαν να υπάρχουν οι πρώτες μορφές ζωής γιατί πριν από τρία δισεκατομμύρια χρόνια, η επιφάνεια της Γης είχε πολύ λίγο οξυγόνο, αλλά ο Άρης αρκετό».
Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι τα ορυκτά βορίου είναι απαραίτητα για τον σχηματισμό RNA που μαζί με το DNA και τις πρωτεϊνες κρίσιμα μοριακά συστατικά των εμβίων όντων.
«Η ανάλυση ενός μετεωρίτη από τον Άρη πρόσφατα έδειξε ότι υπήρχε βόριο και τώρα πιστεύουμε ότι υπήρχε και η οξειδωμένη μορφή του μολυβδαινίου εκεί», τονίζει ο κ. Μπένερ.
Ένας άλλος λόγος για τον οποίο η ζωή δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει από τη Γη ήταν ότι πιθανότατα όλη η επιφάνειά της είχε καλυφθεί από νερό, είπε ο Μπένερ. Το νερό, σύμφωνα και με άλλους γεωχημικούς, θα εμπόδιζε τις επαρκείς συγκεντρώσεις βορίου σχηματισμού και θα ήταν διαβρωτικό για το RNA.
«Αυτό που είναι σαφές είναι ότι το βόριο, ως στοιχείο , είναι αρκετά σπάνιο στο φλοιό της Γης» εξηγεί στο BBC , ο Μπένερ «αλλά ο Άρης ήταν πιο ξηρός από τη Γη και πιο οξειδωτικός, οπότε αν η Γη δεν είναι κατάλληλη για τη χημεία, ο Άρης πιθανόν να είναι».
«Τα στοιχεία μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είμαστε όλοι Αρειανοί, ότι η ζωή ξεκίνησε από τον Άρη και έφθασε στη Γη από έναν βράχο», είπε ο Μπένερ κατά την εισήγησή του στο Συνέδριο.
«Είμαστε, όμως, τυχεροί που καταλήξαμε εδώ, καθώς σίγουρα η Γη ήταν η καλύτερη από τις δύο πλανήτες για τη διατήρηση της ζωής. Εάν υποθετικά οι πρόγονοί μας είχαν παραμείνει στον Άρη, δεν θα υπήρχαν και πολλά για να πούμε, ίσως και τίποτε πλέον»                                                               apocalypsejohn
Tα παρακάτω σχόλια απο τα Xristianikanea.gr
Oι καημένοι.....Πόσο λυπηρό είναι γι`αυτούς τους ανθρώπους που προσπαθούν τόσα χρόνια να βρούν την προέλευση μας, ενώ είναι τόσο απλό, και τόσο ποιό εύκολο να πιστεύσει κανείς ότι όλα έγιναν απο το χέρι ενός δημιουργού Θεού, παρά απ`όλα αυτά που υποστηρίζουν, και έχουν μπερδευτεί εντελός, μα εντελός!
Ακούστε, ακούστε, αν είναι δυνατόν, «Τα στοιχεία μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είμαστε όλοι Αρειανοί, ότι η ζωή ξεκίνησε από τον Άρη και έφθασε στη Γη από έναν βράχο»
Πως το βλέπεται  αυτό?................................
 Λοιπόν για ακόμα μια φορά μάθετε εσείς όλοι αυτοί που πιστεύεται σ`αυτές τις θεωρίες, και βάλτε το καλά μέσα στο μυαλό σας, και μέσα στην καρδιά σας.
`Οσο και αν προσπαθείτε με κάθε τρόπο να σκεπάσετε την αλήθεια, μάταιος κόπος.
Η αλήθεια είναι μία, και αυτό λάμπει.
Ας λάμψει και στη δική σας καρδιά ότι:

Ο Θεός αποκαλύπτεται ως δημιουργός μέσα στη Γένεση, ως Θεός διαθήκης, ως Παντοδύναμος και Παντοκράτωρ Θεός, ως Κριτής, ως Κτήτορας των πάντων και ως Λυτρωτής.
Γεν.α1- Εν αρχή εποίησε ο Θεός τον ουρανόν και την γην.
 Ο Θεός εποίησε τον ουρανό και τη γη, και πάντα όσα είναι πάνω σ`αυτήν, αγαπητοί.
Το γεγονός ότι υπάρχουμε εμείς σαν άνθρωποι, ότι υπάρχει η γη, το σύμπαν, είναι απόδειξη ότι υπάρχει ο Δημιουργός.
 - Το επιχείρημα του Σχεδίου της Κτίσης, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί παρά μόνο να αγνοηθεί.
 Ρωμ.α20- Επειδή τα αόρατα αυτού βλέπονται φανερώς από κτίσεως κόσμου νοούμενα διά των ποιημάτων, η τε αΐδιος αυτού δύναμις και η θειότης, ώστε αυτοί είναι αναπολόγητοι.
 `Ολοι αυτοί οι άνθρωποι οι <<σοφοί>> είναι αναπολόγητοι.....
Δεν μπορεί κανείς να αντικρούσει, ότι όλα αυτά, την τάξη και την τελειότητα αυτή, κάποιο χέρι τα έχει φτιάξει, δεν μπορεί....
Ακούστε το λόγο Του Θεού και σοφιστείτε άνθρωποι εσείς που κοπιάζεται μάταια ψάχνοντας να βρείτε επιχειρήματα για να αντικρούσετε το Δημιουργό.
 Εκκλ.η17- τότε είδον παν το έργον του Θεού, ότι άνθρωπος δεν δύναται να εύρη το έργον το οποίον έγεινεν υπό τον ήλιον· επειδή όσον και αν κοπιάση ο άνθρωπος ζητών, βεβαίως δεν θέλει ευρεί· έτι δε και ο σοφός εάν είπη να γνωρίση αυτό, δεν θέλει δυνηθή να εύρη.
 Καταλάβατε?
Δείτε και αυτό που είπε ο Ιησούς:

 Ματ.ια25- Εν εκείνω τω καιρώ αποκριθείς ο Ιησούς είπε· Δοξάζω σε, Πάτερ, κύριε του ουρανού και της γης, ότι απέκρυψας ταύτα από σοφών και συνετών και απεκάλυψας αυτά εις νήπια·
Ευχαριστούμε που σε εμάς τα νήπια ο Κύριος φανέρωσε τα μεγαλεία Του!
Και πιστεύουμε ότι:
Ψαλ. λγ. 6- Με τον λόγον του Κυρίου έγειναν οι ουρανοί, και διά της πνοής του στόματος αυτού πάσα η στρατιά αυτών.
Xristianikanea.gr
Δημοσίευση σχολίου
Η δύναμη Του Αγίου Πνεύματος μέσα στην ιστορία
Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη

Ξύπνα εκκλησία και αγρύπνησε στην προσευχή!