Blogger Widgets




20 Ιουλίου 2013

Νόμιμοι ακόμη και οι.. θρησκευτικοί «γάμοι» για ομοφυλόφιλους σε Αγγλία, Ουαλία

 
Οι Βρετανοί νομοθέτες ενέκριναν νομοσχέδιο που νομιμοποιεί τους «γάμους» μεταξύ ομοφυλοφίλων στην Αγγλία και την Ουαλία, βάζοντας οριστική «ταφόπλακα»  στον θεσμό της οικογένειας σε ακόμη μία χώρα …
Οι πρώτοι «γάμοι» μεταξύ ομοφυλόφιλων ζευγαριών στις δύο βρετανικές χώρες αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικότερα, τα μέλη της Βουλής των Κοινοτήτων (σ.σ. pentapostagma.gr  - House of Commons) ενέκριναν την Τρίτη το νομοσχέδιο με ελάχιστες τροποποιήσεις, έπειτα από την προγενέστερη έγκριση που είχε λάβει το σχέδιο νόμου από την Βουλή των Λόρδων. Πλέον, για να επικυρωθεί το νομοσχέδιο σε νόμο απαιτείται η επίσημη έγκριση και υπογραφή της Βασίλισσας Ελισάβετ της ΙΙ, η οποία αναμένεται στα τέλη αυτής της εβδομάδας.

Το νομοσχέδιο θα νομιμοποιεί τους γάμους μεταξύ ομοφυλόφιλων ζευγαριών τόσο σε πολιτικές ενώσεις όσο και σε θρησκευτικές τελετές στην Αγγλία και την Ουαλία.. Επίσης, θα επιτρέψει στα ζευγάρια που είχαν υπογράψει προτέρων σύμφωνο συμβίωσης να οδηγηθούν ακόμη και σε θρησκευτικό «γάμο»..

pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη