Blogger Widgets




7 Απριλίου 2013

ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑ!!ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΤΟ ΙΔΡΥΣΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ!!
Κατόπιν μιας σειράς διερευνητικών ενεργειών και προπαρασκευαστικών πρωτοβουλιών στην ελληνική κοινωνία, το Διεθνές Τάγμα των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων: ανακοινώνει την εγκατάσταση της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του δεδομένου Τάγματος(GrandLodgeofGreeceoftheIlluminatiFreemasons), με την επίγνωση ότι, κατ' αυτόν τον τρόπο, προσφέρει σε καλλιεργημένα, προοδευτικά και πολιτικώς ενεργά μέλη της ελληνικής κοινωνίας τη δυνατότητα να συν-υπάρξουν δημιουργικά και να συν-εργαστούν αποτελεσματικά σε έναν υψηλό διεθνή εκπολιτιστικό οργανισμό βασισμένο στο πιο υπέροχο και προχωρημένο πρόγραμμα πνευματικής ανάπτυξης και οικονομικής-κοινωνικής-πολιτικής απελευθέρωσης του ανθρώπου.
Ο Πεφωτισμένος Ελευθεροτέκτων είναι ο έλλογος μεταρρυθμιστής του παγκοσμίου (κοινωνικού και φυσικού) ρυθμού, ώστε η προθετικότητα της ανθρώπινης συνείδησης να επιβληθεί επί της εξωτερικής πραγματικότητας και η ιστορία να αποδειχθεί ότι είναι επιγέννημα της ανθρώπινης ελευθερίας κι όχι εκδήλωση αδήριτων νόμων. Αυτό το όραμα μας σεμνύνει.

 Διότι με εντιμότητα και σεμνότητα, μακριά από κάθε μορφή εμπορίου ματαιοδοξίας και οφικίων, και με αποτελεσματικότητα, μακριά από κάθε νεφελώδη φαντασιακή κατασκευή, εργαζόμαστε μεθοδικά για την οικοδόμηση μιας νέας τάξης πραγμάτων, μιας PaxIlluminata, η οποία είναι μια λεωφόρος προς την ανθρώπινη ευτυχία. 
Η Πράξη Καθιέρωσηςτης«Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Τάγματος των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων» υπεγράφη στις 7 Ιανουαρίου 2011: (i) από τον Διεθνή Πρόεδρο του Τάγματος, ως ύπατο εγγυητή των τυπικών και των κανόνων του εν λόγω Τάγματος, (ii) από τον Υψηλό Πάτρωνα και Επίτιμο Μέγα Διδάσκαλο Αρχιτέκτονα της ημετέρας Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, ο οποίος από τη θέση του ως διακεκριμένος Αρχιερέας της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού και θεολόγος εγγυάται ότι, συμφώνως προς το ήθος της αρχαίας Συντεχνίας των Τεκτόνων, το Τάγμα των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων τηρεί κανονικώς τη Χριστιανική Πίστη και εργάζεται δεόντως υπέρ αυτής, (iii) από τους επικεφαλής του Πριγκιπικού Οίκου του Mangup-Feodoro, ως Πάτρωνες και επιτίμους Μεγάλους Αξιωματικούς της ημετέρας Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, και (iv) από άλλες προσωπικότητες των ΗΠΑ που υπηρετούν τις αξίες του ρεπουμπλικανισμού και των Πατέρων της Αμερικανικής Πολιτείας. Υπάρχει μια ελεύθερη και επεκτεινόμενη στην ιστορία παγκόσμια αγορά ιδεών. Καλώς υπάρχει. Μαρτυρεί το αυτεξούσιο του ανθρωπίνου προσώπου και τη ζωτικότητα και τη δημιουργικότητα του ανθρωπίνου πολιτισμού.Σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις/θεωρίες περί του Τεκτονισμού και του Ιλλουμινατισμού.
Εμείς, ως Τάγμα των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων (OrderofIllumnatiFreemasons), έχουμε τη δική μας θεωρία και δίνουμε λόγο μόνο για τις δικές μας αρχές, οι οποίες είναι σαφώς εκπεφρασμένες στα τυπικά μας, τα οποία είναι διαθέσιμα προς οιονδήποτε. Ο λόγος οιουδήποτε άλλου τάγματος το οποίο διακονεί την τεκτονική είτε την ιλλουμινατική ιδέα με τον δικό του τρόπο, και βεβαίως, πολύ περισσότερο, το παράλογο των θεωριών συνωμοσίας είτε των μηχανισμών προπαγάνδας δεν μας αφορούν, ούτε θα λογοδοτήσουμε σε οιονδήποτε για τέτοια θέματα. Το Τάγμα των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων αντιλαμβάνεται και διακονεί ένα Ελευθεροτεκτονικό Ιδεώδες το οποίο αποτελείμια υψηλή έκφραση τουΕυρωπαϊκού πολιτισμού, οι πυλώνες του οποίου είναι η κλασσική ελληνική φιλοσοφική-επιστημονική σκέψη, η ρωμαϊκή νομική και αυτοκρατορική παράδοση, και ο Χριστιανισμός, ο οποίος γεφύρωσε κατά τέλειο τρόπο την απόσταση μεταξύ Θεού και Ανθρώπου στο Αρχέτυπο του Θεανθρώπου και υποστύλωσε πνευματικά την παγκοσμιοποίηση την οποία ίδρυσε πολιτικά η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.
 Στο πλαίσιο της πολιτικής μας για ουσιαστική διαφάνεια,σοβαρότητα και ειλικρίνεια, η πνευματική ταυτότητα, τα τυπικά εργασιών των διαφορετικών βαθμών και ο γενικός κανονισμός του Τάγματος των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων έχουν πλήρως και επακριβώς δημοσιευθεί στο ακόλουθο βιβλίο: Νικόλαος Λάος, Το Τάγμα των Illuminatiστην Ελλάδα, Αθήνα: Εκδόσεις Λεξίτυπον http://www.lexitipon.gr
Βάσει του ανωτέρω βιβλίου, καλούμε κάθε άνδρα και κάθε γυναίκα οι οποίοι: - έχουν εκ των προτέρων εντρυφήσει στο ανωτέρω βιβλίο, ώστε να γνωρίζουν τους κανονισμούς, τα τυπικά εργασιών καθώς και το σύστημα φιλοσοφικών και πολιτικών αξιών του Τάγματος των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων, - ενστερνίζονται ειλικρινώς όλα τα ανωτέρω, - αισθάνονται από κάθε πλευρά ικανοί και έτοιμοι να εργαστούν σε μια τόσο απαιτητική συμβολική "οικοδομική επιχείρηση" και συμφώνως προς το δεδομένο και απαραβίαστο αρχιτεκτονικό σχέδιο οικοδομήσεως ενός καλυτέρου ανθρώπου μέσα σε μια καλύτερη κοινωνία, να επικοινωνήσουν με τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος του Τάγματος των Πεφωτισμένων ............

Στάλθηκε απο Γλ. Γιώργο για τα χristianikanea
Δημοσίευση σχολίου
Η δύναμη Του Αγίου Πνεύματος μέσα στην ιστορία
Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη

Ξύπνα εκκλησία και αγρύπνησε στην προσευχή!