Blogger Widgets




5 Σεπτεμβρίου 2012

Oι γίγαντες και οι υιοί των ανθρώπων..



Κεφ.ς4- Κατ’ εκείνας τα ημέρας ήσαν οι γίγαντες επί της γης, και έτι, ύστερον αφού οι υιοί του Θεού εισήλθον εις τας θυγατέρας των ανθρώπων, και αύται ετεκνοποίησαν εις αυτούς× εκείνοι ήσαν οι δυνατοί, οι έκπαλαι άνδρες ονομαστοί.
 - Μέσα σε ένα ποτάμι, βρήκαν απολιθωμένα χνάρια δεινόσαυρου που διασταυρώνονταν με ανθρώπινα χνάρια. Είχαν μείνει τα αποτυπώματα στη λάσπη και με κάποιο τρόπο, με το πέρασμα του χρόνου, έγιναν σαν βράχος και φαίνονται πεντακάθαρα. Του δεινόσαυρου τα ίχνη βρέθηκαν στην άκρη του ποταμού, ενώ του ανθρώπου περνούσαν μέσα από το ποτάμι.
 Το ερώτημα είναι ότι σύμφωνα με τη θεωρεία που επικρατούσε τότε, οι δεινόσαυροί ζούσαν 120 εκατομμύρια χρόνια π.Χ. και ο άνθρωπος εμφανίστηκε 60 εκατομμύρια χρόνια π.Χ.
 Όμως πώς είναι δυνατόν να συνυπήρχαν και οι δυο τη στιγμή που πατούσαν στην ίδια λάσπη;
 Αυτό το εύρημα ανατρέπει αυτή τη θεωρεία.
Το ανθρώπινο αυτό αποτύπωμα δεν ήταν εύκολο ούτε να το βρει ούτε και να το δει κανείς.
Γι’ αυτό, έβάλαν κάτω-κάτω νάιλον και από πάνω του σακούλες με άμμο, γύρω-γύρω χτίζοντας και ανεβαίνοντας, σχηματίζοντας κάτι σαν πηγάδι, και μόλις έφτασαν στην επιφάνεια του νερού, με μία αντλία το έβγαλαν όλο από μέσα, το στέγνωσαν, το καθάρισαν, το τράβηξαν βίντεο  και μέσα στο ανθρώπινο αποτύπωμα έχυσαν λάστιχο.
 Ήταν μια τεράστια πατούσα που όμως ήταν τέλεια αποτυπωμένη.
Από το λαστιχένιο αποτύπωμα έφτιαξαν ένα παπούτσι.
 Πήγαν με το βίντεο που είχαν τραβήξει και το αποτύπωμα σε διάφορους ονομαστούς Εξελικτικούς επιστήμονες, οι οποίοι έλεγαν ότι αυτό ήταν αδύνατον να γίνει και ότι το αποτύπωμα αυτό δεν ήταν ανθρώπινο επειδή ήταν τεράστιο.
 Πήγαν λοιπόν και βρήκαν στην Καλιφόρνια έναν γίγαντα. Αυτός γεννήθηκε από φυσιολογικούς ανθρώπους, αλλά ο ίδιος είναι γίγαντας και το παπούτσι του έκανε τέλεια.
 Γίγαντες έχουμε τον καιρό του Δαβίδ, τον Γολιάθ, ενώ πιο μπροστά μιλάει ο Λόγος για τους Ανακείμ, γιους του Ανάκ και πως οι Ισραηλίτες τους εξόντωσαν.
Ο βασιλιάς Ωγ στη Βασάν ήταν ένας πραγματικός γίγαντας.
 Δευτ.γ11-
Διότι μόνος ο Ωγ βασιλεύς της Βασάν εσώζετο εκ του υπολοίπου των γιγάντων× ιδού, η κλίνη αυτού ήτο κλίνη σιδηρά× δεν σώζεται αύτη εν Ραββά των υιών Αμμών; εννέα πήχαι το μήκος αυτής, και τέσσαρες πήχαι το πλάτος αυτής, κατά πήχην ανδρός.
 Το κρεβάτι του ήταν  4½ μέτρα και από σίδερο.
 - Το εδάφιο λέει: «Κατ’ εκείνας τα ημέρας ήσαν οι γίγαντες επί της γης, και έτι, ύστερον αφού οι υιοί του Θεού εισήλθον εις τας θυγατέρας των ανθρώπων».
 Οι γίγαντες υπήρχαν πάνω στη γη, πριν οι υιοί του Θεού εισέλθουν στις θυγατέρες των ανθρώπων. Οπότε δεν είναι οι γίγαντες προϊόν της σχέσης αυτής.
 Οι μάρτυρες του Ιεχωβά υποστηρίζουν ότι οι υιοί του Θεού είναι άγγελοι, ήρθαν σε σχέση με τους ανθρώπους και από τη σχέση αυτή βγήκαν οι γίγαντες.
 Ο Θεός δεν έχει δώσει σε άγγελο αυτή την εξουσία.
 Ήταν λοιπόν ήδη στη γη οι γίγαντες.
 Αν υποθέσουμε ότι ισχύει η θεωρεία τους, γεννάται ένα ερώτημα.
 Οι γίγαντες στη γη Χαναάν από πού βγήκαν;
 Και οι  σημερινοί οι γίγαντες από πού βγήκαν;
 Στο βιβλίο Γκίνες υπάρχει ένας γίγαντας στην Ινδία, ο οποίος ήταν 3 ½ μέτρα, σε μια φωτογραφία με τον πατέρα του, ο οποίος του έφτανε κάτω από τη ζώνη.
 - Το ότι είναι αδύνατον οι υιοί του Θεού να αναφέρεται στους αγγέλους και να γέννησαν μέσω των γυναικών και από τη γέννηση αυτή να προήλθαν οι γίγαντες, φαίνεται:
 1) Από το ότι οι γίγαντες υπήρχαν πριν τη σχέση αυτή.
 2) Το ότι ήταν άγγελοι, θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρεται σε δαιμόνια, επειδή είναι αμαρτία αυτό που υποτίθεται ότι έκαναν, οπότε οι κανονικοί άγγελοι δεν θα το έκαναν ποτέ. Το κείμενο φανερώνει τη πράξη αυτή σαν αμαρτία.
 3) Ο Θεός δεν θα επέτρεπε ποτέ κάτι τέτοιο. 
Να δώσει τέτοια εξουσία στα χέρια του διαβόλου;
 Να μπορεί να τεκνοποιήσει με τους υιούς των ανθρώπων; 
Τι θα γινόταν μετά όλη η γη; 
Μπορούμε να το φανταστούμε; 
Είναι τρέλα και μόνο να το σκεφτεί κανείς αυτό.
 4) Στο φιλοσοφικό ερώτημα που έθεσαν οι Σαδδουκαίοι στον Κύριο, όταν του είπαν ότι είναι εφτά αδέλφια που παντρεύτηκαν την ίδια γυναίκα, ρωτώντας ποιος από αυτούς θα την έχει όταν θα γίνει η ανάσταση των νεκρών?
 Ο Κύριος απάντησε ότι στην ανάσταση δεν παντρεύονται ούτε παντρεύουν αλλά είναι σαν άγγελοι. Άρα οι άγγελοι δεν έχουν σχέση με το σώμα το ανθρώπινο, όσον αναφορά τη σωματική επαφή. 
Είναι πνεύματα, είναι ουδέτερα. 
Δεν μπορούν οι άγγελοι και οι δαίμονες να αισθανθούν αυτό που αισθανόμαστε εμείς σαν άνθρωποι. Δεν μπορούν! Είναι άλλη κτίση, άλλη πλάση, τελείως διαφορετικοί. Μπορεί να φανερωθούν με σώματα, αλλά δεν είναι ακριβώς σώματα. Είναι ασώματα σώματα αυτά! Είναι απλά φανερώσεις και τίποτε άλλο.
 Ματ.κβ23- Εν εκείνη τη ημέρα προσήλθον προς αυτόν Σαδδουκαίοι, οι λέγοντες ότι δεν είναι ανάστασις, και ηρώτησαν αυτόν, λέγοντες· 24- Διδάσκαλε, ο Μωϋσής είπεν, Εάν τις αποθάνη μη έχων τέκνα, θέλει νυμφευθή ο αδελφός αυτού την γυναίκα αυτού και θέλει αναστήσει σπέρμα εις τον αδελφόν αυτού. 25- Ήσαν δε παρ' ημίν επτά αδελφοί· και ο πρώτος αφού ενυμφεύθη ετελεύτησε, και μη έχων τέκνον, αφήκε την γυναίκα αυτού εις τον αδελφόν αυτού· 26- ομοίως και ο δεύτερος, και ο τρίτος, έως των επτά. 27- Ύστερον δε πάντων απέθανε και η γυνή. 28- Εν τη αναστάσει λοιπόν τίνος των επτά θέλει είσθαι γυνή; διότι πάντες έλαβον αυτήν. 29- Αποκριθείς δε ο Ιησούς, είπε προς αυτούς· Πλανάσθε μη γνωρίζοντες τας γραφάς μηδέ την δύναμιν του Θεού. 30- Διότι εν τη αναστάσει ούτε νυμφεύονται ούτε νυμφεύουσιν, αλλ' είναι ως άγγελοι του Θεού εν ουρανώ.
 5) Τα ουράνια σώματα είναι διαφορετικά απ’ ότι τα γήινα.
 Α’Κορ.ιε40-
Είναι και σώματα επουράνια και σώματα επίγεια· πλην άλλη μεν η δόξα των επουρανίων, άλλη δε η των επιγείων.
 Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι δεν είναι άγγελοι, αλλά είναι οι υιοί του Θεού, οι άνθρωποι του Θεού, οι οποίοι πιέστηκαν απ’ τον διάβολο.
Ο διάβολος εργάστηκε μέσα τους, τους έφερε χλιαρότητα, εργάστηκε με τους πειρασμούς, έγινε αυτός ο συμβιβασμός, χάλασε το άγιο σπέρμα, χάλασε ο λαός του Θεού και έτσι μπήκε η αμαρτία σε όλους πια.
  -Το: άνδρες ονομαστοί, στα εβραϊκά είναι γκιμπορείμ, που σημαίνει ήρωες, κατακτητές (Αλέξανδρος), άνδρες φήμης, ισχυροί στρατιωτικοί ήρωες, ασεβείς ηγέτες (Νεβρώδ), υπερήφανοι κομπαστές τύραννοι (Χίτλερ, Τζένκινς Χαν, Ιούλιος Καίσαρας).
 Άνθρωποι μεγάλοι σε θέση, πολέμαρχοι, όχι αναγκαία μεγάλοι σε μέγεθος του σώματος.

xristianikanea.blogspot.gr

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστουμε για τις αληθινες και εμπεριστατωμενες βιβλικα,αναρτησεις σας!!!!!να συνεχισετε σας παρακαλουμε!!!!καθε μερα διαβαζουμε!!!

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη