Blogger Widgets




11 Σεπτεμβρίου 2012

H Δραματική διάσωση μιας χριστιανής κοπέλας από στρατιωτικό ελικόπτερο καθώς ο βάρβαρος όχλος των μουσουλμάνων του Πακιστάν ήθελε να την κρεμάσει! Βίντεο

Με το πρόσωπό της τυλιγμένο σε μια πράσινο κουβέρτα , η Rimsha Masih, η 14-χρονη χριστιανή κοπέλα με νοητική καθυστέρηση , που κατηγορήθηκε άδικα από ένα τοπικό μουλά για βλασφημία , ενώ περιμένει το ελικόπτερο που θα την μεταφέρει σε μια μυστική τοποθεσία , επειδή οι μουσουλμάνοι γείτονές της απείλησαν να την κρεμάσουν αν δεν κριθεί ένοχη για την καύση σελίδων του Κορανίου.

Ένας δικαστής χορήγησε , την Παρασκευή , προσωρινή αποφυλάκιση με εγγύηση στην R. Masih  καθώς αποκαλύφθηκε ότι ο τοπικός ιμάμης ο οποίος την είχε κατηγορήσει για την καύση των σελίδων του κορανίου , είχε ήδη συλληφθεί με την κατηγορία της ενοχοποίησης με ψευδή στοιχεία και άλλων χριστιανών !
Η Rimsha Masih , κρατείτο από τις 16 Αυγούστου , όταν ένας  εξαγριωμένος ισλαμο-φασιστικός όχλος περικύκλωσε το σπίτι της για να την τιμωρήσει , εν μέσω των κατηγοριών ότι είχε κάψει σελίδες από το Κοράνι , ένα έγκλημα που τιμωρείται με θάνατο ή ισόβια κάθειρξη .

Ένας βίαιος ισλαμικός όχλος έχει διακόψει για πολλές ώρες την κυκλοφορία σε ένα κεντρικό αυτοκινητόδρομο στο Ισλαμαμπάντ, ζητώντας τη θανατική ποινή για την 14-χρονη χριστιανή με διανοητική αναπηρία.
Αλλά σε μια δραματική τροπή των γεγονότων … η αστυνομία συνέλαβε Hafiz Mohammed Khalid Chishti , τον ιμάμη από την γειτονιά-παραγκούπολη στο Ισλαμαμπάντ , όπου κατοικεί και η Masih , και που τώρα … αντιμετωπίζει ο ίδιος τις κατηγορίες για βλασφημία , όταν ένας  ενορίτης κατηγόρησε τον μουσουλμάνο κληρικό ότι είχε τοποθετήσει τις απανθρακωμένα σελίδες από το θρησκευτικό κείμενο στα πράγματα του κοριτσιού , προσκομίζοντας επίσης αποδείξεις για παρόμοιες πράξεις του ιμάμη εναντίον και άλλων χριστιανικών οικογενειών !
Δείτε το βίντεο

Μέσα σε αυτό το κλίμα του φόβου, ο εισαγγελέας προειδοποίησε την 14-χρονη Masih ότι θα μπορούσε να ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου , καθώς οι αθωωτικές αποφάσεις σε περιπτώσεις βλασφημίας … συχνά πυροδοτούν ταραχές και αντίποινα.
Παρά τη διεθνή καταδίκη, ο νόμος περί βλασφημίας εξακολουθεί να απολαμβάνει ευρείας υποστήριξης μεταξύ των Πακιστανών .
Δύο υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης , που είχαν προτείνει την μεταρρύθμιση του νόμου , πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν, ένας από τον σωματοφύλακα του. (είχαμε γράψει τον Ιανουάριο του 2011 … τότε με την κατηγορία περί βλασφημίας της κυρίας Bibi ).
katoxikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη