Blogger Widgets




30 Αυγούστου 2012

Aγαπητή `Αρτεμη το θέμα όντως είναι πολύ σοβαρό. Κατά πρώτον δεν υπάρχει προφητεία που να λέει κάποιος ο Κύριος είπε, και να μην εκπληρώνεται. Αυτό δεν είναι προφητεία. `Οταν λέμε ούτω λέγει Κύριος, λέει ο Κύριος, και γίνεται. Αν δεν εκπληρώνονται τότε είναι ο άνθρωπος εκεί. Και πρέπει το άτομο αυτό να προσέξει, γιατί βάζει σε κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό, και τους άλλους. Τον ίδιο του τον εαυτό, γιατί λέγοντας ο κύριος είπε, ενώ εκείνος δεν λάλησε, δίνει τόπο στον εχθρό ώστε να εκμεταλλευτεί το αγγείο του, την καρδιά και το στόμα του ώστε να βγαίνουν ψευτοπροφητίες, και το αποτέλεσμα είναι λυπηρό. κοίτα τι λέει η Βίβλος. (Δευτ. 18:20 )
Ο προφήτης όμως όστις ασεβήση και λαλήση εν τω ονόματί μου λόγον τον οποίον εγώ δεν προσέταξα εις αυτόν να λαλήση, ή όστις λαλήση..........ο προφήτης εκείνος θέλει θανατωθή.


(Δευτ. 18:22 )
Όταν τις προφήτης λαλήση εν τω ονόματι του Κυρίου και ο λόγος δεν γείνη ουδέ συμβή, ούτος είναι ο λόγος τον οποίον ο Κύριος δεν ελάλησεν· ελάλησεν αυτόν ο προφήτης εν υπερηφανία·

`Εχει εκατοντάδες εδάφια που μιλά ο Λόγος Του Θεού για τους προφήτες. Για να δεις πόσο σοβαρό είναι το Θέμα, Σε κάποιο εδάφιο λέει ο Λόγος του Θεού ότι και αν ακόμα εκπληρωθεί ο λόγος εκείνος που θα ακούσεις η το όνειρο πρέπει να προσέξεις αν αυτό σε οδηγεί σε ξένους θεούς, δηλαδή σε παίρνει κάπου μακρυά από τις αλήθειες της βίβλου. Με λίγα λόγια όλα τα διακρίνεις μέσα από το λόγο Του Θεού.
Διάβασε Εδώ.(Δευτ. 13:1-5)
Εάν εγερθή εν μέσω σου προφήτης ή ενυπνιαζόμενος ενύπνια και δώση εις σε σημείον ή τεράστιον,
και αληθεύση το σημείον ή το τεράστιον, περί του οποίου ελάλησε προς σε, λέγων, Ας υπάγωμεν κατόπιν άλλων θεών τους οποίους δεν εγνώρισας, και ας λατρεύσωμεν αυτούς,
δεν θέλεις δώσει ακρόασιν εις τους λόγους του προφήτου εκείνου ή εκείνου του ενυπνιαζομένου ενύπνια· διότι δοκιμάζει εσάς Κύριος ο Θεός σας, διά να γνωρίση εάν αγαπάτε Κύριον τον Θεόν σας εξ όλης της καρδίας σας και εξ όλης της ψυχής σας
Κύριον τον Θεόν σας θέλετε ακολουθεί και αυτόν θέλετε φοβείσθαι, και τας εντολάς αυτού θέλετε φυλάττει, και εις την φωνήν αυτού θέλετε υπακούει, και αυτόν θέλετε λατρεύει, και εις αυτόν θέλετε είσθαι προσκεκολλημένοι.
Εκείνος δε ο προφήτης ή εκείνος ο ενυπνιαζόμενος ενύπνια θέλει θανατωθή· διότι ελάλησεν αποστασίαν κατά Κυρίου του Θεού σας, όστις σας εξήγαγεν εκ γης Αιγύπτου και σας ελύτρωσεν εξ οίκου δουλείας, διά να σε αποπλανήση εκ της οδού, εις την οποίαν προσέταξεν εις σε Κύριος ο Θεός σου να περιπατής· και θέλεις εξαφανίσει το κακόν εκ μέσου σου.
Τι θα πεί  διακρύνουμε την προφητία? Βλέπεις  αν είναι βιβλικά τοποθετημένη, διακρύνεις την στάση του προφήτη, τον τόνο της φωνής του αν δένει με τον ειρμό, και τις κινήσεις που  θα κάνει. Δες ένα σημείο ψευδοπροφητίας που βγήκε κάποτε, πως διακρίθηκε, και που φυσικά το άτομο αυτό σταματήθηκε για να μην σπείρει λόγους που θα φέρουν δυσάρεστα αποτελε΄σματα στην εκκλησία, και στους γύρω του.  Πρόσεξε! Λέει μέσα σ`όλα αυτά που είπε. <<........και ο δρόμος μου είναι καλός, αλλά είναι γεμάτος από αγκάθια. >> Ποιο είναι το πρόβλημα? το βλέπεις εδώ? Ο δρόμος του κυρίου δεν έχει αγκάθια. Μπορεί να είναι με δοκιμασίες, αλλά δεν έχει αγκάθια. Ξέρεις τι συμβολίζουν τα αγκάθια? την κατάρα. Θυμάσαι στη Γέννεση τι είπε ο κύριος στους πρωτόπλαστους? (Γέν. 3:17-18 )
........ κατηραμένη να ήναι η γη εξ αιτίας σου.......και ακάνθας και τριβόλους θέλει βλαστάνει εις σέ·

Συμβολίζουν την κατάρα. Δηλαδή είπε ο κύριος στην προφητεία ότι ο δρόμος μου είναι καταραμένος? Ε? το κατάλαβες πως διακρίνονται οι προφητείες?  Είναι λεπτό κομμάτι, και πολύ σοβαρό το ούτω λέγει κύριος.  Τώρα για οποιονδήποτε που προφητεύει, πρέπει πρώτον να είναι άτομο άμεμπτο, καθαρό, να έχει μαρτυρία καλή από την εκκλησία μέσα, και από έξω. Να είναι αναγνωρισμένη,  διακρυμμένη, και υποταγμένη η προφητεία του κάτω από τον ποιμένα της εκκλησίας του, δεν μπορεί να ενεργεί αυτεξούσια, όλα τα υποτάσσουμε. Λέει ο λόγος ότι:
(1Κορ. 14:32-33)
και τα πνεύματα των προφητών υποτάσσονται εις τους προφήτας·
διότι ο Θεός δεν είναι ακαταστασίας, αλλ' ειρήνης. Καθώς εν πάσαις ταις εκκλησίαις των αγίων.

Υπάρχουν άτομα που δεν προφητεύουν στην εκκλησία και απομονώνουν άλλους σε σπίτια και προφητεύουν πάνω τους. Προσοχή εδώ! Και αν ακόμα προφητεύουν μέσα στην εκκλησία, πρέπει ο ποιμένας να είναι ενήμερος αν το άτομο αυτό προφητεύει έξω. Αυτές είναι τάξεις που πρέπει να υπάρχουν. `Ετσι είναι η εκκλησία του κυρίου.  Ο Προ φήτης έχει τις αισθήσεις του, καταλαβαίνει, δεν είναι εκτός εαυτού που λέμε.  Τώρα, δεν ξέρω αν καθαρίστηκε το άτομο αυτό, επιτημήθηκε, από όλα αυτά, της χαρτομαντείας, αν όχι έπρεπε να το είχε κάνει. Για το αν ήταν πνεύμα που μου λες, αν εκδηλονόταν στην προσευχή, δεν είναι πάντα απαραίτητο, γιατί ξέρει ο διάβολος να κρύβεται.  Kαι κάτι άλλο, ο σατανάς μπένει μέσα στην παρουσία του Θεού και διαδικάζεται, δες στο βιβλίο του ΙΩΒ.`Εχω πολλές προσωπικές εμπειρίες με άτομα που προσευχήθηκα.  Αδερφούλα δεν ξέρω αν σε κάλυψα, αν κάτι  θέλεις η δεν κατάλαβες, πες μου, είμαι εδώ. Ο Κύριος να σε ευλογεί.  Σε παρακαλώ αγνόησε τα ορθογραφικά μου λάθη. Δεν έχω διορθώση το κείμενο. Σου στέλνω την αδελφική μου αγάπη, και σε όλη σου  την οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη