Blogger Widgets




30 Απριλίου 2012

Ο << μεγάλος αδελφός>> αντικαθιστά την κάρτα με την παλάμη


Η ιαπωνική τράπεζα Ogaki Kyoritsu προμηθεύτηκε από την εταιρεία Fujitsu τεχνολογία, που θα επιτρέπει στους πελάτες της να κάνουν αναλήψεις από το λογαριασμό τους χρησιμοποιώντας την παλάμη τους.
Τα σχετικά μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών θα εγκατασταθούν στην Ιαπωνία ως το Σεπτέμβριο αυτής της χρονιάς. Η Ogaki Kyoritsu σχεδιάζει να είναι η πρώτη τράπεζα, η οποία πλήρως θα καταργήσει τη χρήση των καρτών. (που το πάνε άραγε?)
Οι ειδικοί της τράπεζας θεωρούν ότι αυτός ο τρόπος απόκτησης πρόσβασης στις χρηματικές πράξεις είναι πολύ πιο ασφαλής, από ό,τι η χρήση των καρτών. Ένα ειδικό βιομετρικό σκάνερ θα εξετάζει το μοναδικό σχεδιάγραμμα των αιμοφόρων αγγείων στο χέρι του ανθρώπου.
Αυτό που θα απομένει είναι να εισαχθεί ένας κωδικός PIN και να επιβεβαιωθεί η ημερομηνία γέννησης.
 Αποκ. 13:16 -18
Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλουσίους και τους πτωχούς και τους ελευθέρους και τους δούλους, να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς........και να μη δύναται μηδείς να αγοράση ή να πωλήση, ειμή ο έχων το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Εδώ είναι η σοφία· όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου, διότι είναι αριθμός ανθρώπου· και ο αριθμός αυτού είναι χξς'. (666)
liako

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη