Blogger Widgets




7 Οκτωβρίου 2011

Chemtrails! Το υπερόπλο! Έλεγχος του ανθρώπινου μυαλού. (Βίντεο)

Γιώργος Φραγκούλης 
 Αν ο κόσμος είναι ένα επικίνδυνο μέρος για να ζει κανείς, δεν είναι εξαιτίας των ανθρώπων που είναι κακοί, αλλά εξαιτίας των καλών ανθρώπων που δεν κάνουν τίποτα γι΄ αυτόν” [Albert Einstein].
η τεχνολογία θα θέσει στη διάθεση των ηγετών των μεγάλων κρατών, τα μέσα για τη διεξαγωγή μυστικού πολέμου όπου μόνο ένας ελάχιστος αριθμός στρατιωτών θα είναι απαραίτητος… Μέθοδοι τροποποίησης καιρικών φαινομένων θα χρησιμοποιηθούν, ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες μακροχρόνιας ξηρασίας ή καταιγίδων… και με τη βοήθεια ακτινοβολιών συγκεκριμένων συχνοτήτων θα μπορούμε να ελέγξουμε τη συμπεριφορά ολόκληρων πληθυσμών… με στόχο μία πιο ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη κοινωνία” [Ζμπίγκνιου Μπρζεζίνσκυ, Ανάμεσα σε δυο γενιές, 1970 (Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Προέδρου Κάρτερ)].



chemtrails. To μανιτάρι της Χιροσίμα είναι παιδικό αστείο μπροστά τους!
Δείτε το καταπληκτικό ξενόγλωσσο κείμενο του Connection Magazine [www.connectionmagazineonline.com] εδώ.
Τι είναι στ΄ αλήθεια τα chemtrails [χημικά ίχνη];
Ασχολούμαστε με τον Πόλεμο των Άστρων. Συμπεριλαμβάνει το συνδυασμό chemtrails [χημικών ιχνών] για τη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας που θα υποστηρίξει ηλεκτρομαγνητικά κύματα, με βάση το έδαφος, ηλεκτρομαγνητικά ταλαντευόμενα πεδία που ονομάζονται γύροτρονς, και ιονοσφαιρικούς θερμαντές. Τα σωματίδια [particulates] κάνουν τα κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα να λειτουργούν καλύτερα. Αυτό έχει να κάνει με τη «σταθερή κατάσταση» και τη μοριακή πυκνότητα για τη μετάδοση της ακτίνας πλάσματος.
Ψεκάζουν σκόνη από Βάριο, και την αφήνουν να ιονίζεται με το φως, από το υπερμενεξεδένιο φως του ήλιου. Μετά φτιάχνουν ένα πλάσμα από αλουμίνιο να γεννιέται με την αλλαγή μεταλλικών κατιόντων που βρίσκονται στο σπρέι είτε με ηλεκτρομαγνητικά από το HAARP, το σύστημα γύροτρον στο έδαφος [Δίκτυο Επειγόντων Γήινων Κυμάτων (Ground Wave Emergency Network)] είτε με lasers που έχουν τη βάση τους στο διάστημα. Το Βάριο κάνει το πλάσμα αλουμινίου περισσότερο πυκνό σε σωματίδια. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν ένα πυκνότερο πλάσμα από ό,τι θα μπορούσαν κανονικά να κάνουν από απλό ιονισμό της ατμόσφαιρας ή του αέρα.


1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

κρημα που δεν τα μεταφραζει στα ελληνικα

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη