Blogger Widgets




3 Ιουλίου 2011

Το υπερόπλο HAARP

Διαβάζοντας τον τίτλο γι`αυτό το όπλο, η μάλλον το υπερόπλο, φαίνεται κάπως τρομακτικό!
Διαβάζοντας το παρακάτω άρθρο για το τι κάνει, και τι αποτελέσματα φέρνει αυτό το όπλο, τότε δεν  μένει πνοή επάνω σου!
`Έχω όμως καλά νέα για το λαό Του Θεού.
Ακούστε τι λέει ο λόγος Του Θεού για το λαό Του.
Ψαλ. 20:5-7
Εις την σωτηρίαν σου θέλομεν χαρή· και εις το όνομα του Θεού ημών θέλομεν υψώσει τας σημαίας· ο Κύριος να εκπληρώση πάντα τα αιτήματά σου.
 Τώρα εγνώρισα ότι έσωσεν ο Κύριος τον χριστόν αυτού· θέλει εισακούσει αυτού εκ του ουρανού της αγιότητος αυτού· η σωτηρία της δεξιάς αυτού γίνεται εν δυνάμει.
Οι μεν εις αμάξας, οι δε εις ίππους, αλλ' ημείς εις το όνομα Κυρίου του Θεού ημών θέλομεν καυχάσθαι·

Ησ. 54:17
Ουδέν όπλον κατασκευασθέν εναντίον σου θέλει ευοδωθή· και πάσαν γλώσσαν, ήτις ήθελε κινηθή κατά σου, θέλεις νικήσει εν τη κρίσει. Αύτη είναι η κληρονομία των δούλων του Κυρίου· και η δικαιοσύνη αυτών είναι εξ εμού, λέγει ο Κύριος.
Λαέ  Του Κυρίου αυτά λέει ο Κύριος για μας!
Δεν φοβόμαστε τον εχθρό!
Μια από τις άπειρες δυνατότητες του HAARP είναι και η πρόκληση σεισμών σε οποιαδήποτε περιοχή με θέρμανση του επιλεγμένου σημείου μέσω της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Το HAARP εκπέμπει μικροκύματα υψηλής συχνότητας προς την ιονόσφαιρα, η οποία λειτουργεί σαν ένας τεράστιος καθρέφτης  που αντανακλά τα μικροκύματα και τα στέλνει πίσω στην επιφάνεια της γης με την μορφή μικροκυμάτων χαμηλής συχνότητας, από 1 ως 100Ηz.

Στις 11/3 έγινε στην Ιαπωνία σεισμός 8.9  της κλίμακας Ρίχτερ προκαλώντας και τσουνάμι 10 μέτρων. (Προσέξτε την ημερομηνία -- την ίδια ακριβώς ημερομηνία έγινε και το τρομοκρατικό χτύπημα στην Μαδρίτη.) Έκτοτε έχουν βγει άπλετες θεωρίες για το τι μπορεί να προκαλέσει ένα τόσο  μεγάλο σεισμό, εκτός από τα φυσικά αίτια βέβαια.
Μια από αυτές είναι ότι προκλήθηκε από την ηλιακή δραστηριότητα συνδυαζόμενη  από την λεγόμενη υπερσύνολο, όπου το φεγγάρι θα πλησιάσει την γη σε απόσταση 350.000 χλμ ,την πιο κοντινή από το 1992. Ωστόσο όμως η Ιαπωνία δεν ευθυγραμμίζεται σύμφωνα με τους ειδικούς με την υπερσέληνο της 19ης Μαρτίου,ούτε και η υπερσέληνος μπορεί να επηρεάσει την γη 8 μέρες πριν ξεκινήσει.
Πως όμως ο ήλιος και η σελήνη μπορούν να προκαλέσουν σεισμούς ;
Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης επηρεάζεται από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ηλίου και της σελήνης καθώς και από την θέση της σελήνης.Η κατάσταση αυτη εξουδετερώνει το μαγνητικό πεδίο της γης και την βαρύτητα της γης,με αποτέλεσμα των δημιουργία των σεισμών,οι οποίοι ουσιαστικά οφείλονται στην μείωση της βαρύτητας σε συγκεκριμένες περιοχές.
Επίσης,οι παλίρροιες στο γήινο φλοιό αντιγράφουν την κίνηση των παλιρροιών της θάλασσας, λόγω της έλξης του ηλίου και της σελήνης  προκαλώντας δονήσεις πολύ κάτω από το επίπεδο όπου συμβαίνουν οι σεισμοί.
Ας επιστρέψουμε και πάλι στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, το οποίο επηρεάζει και επηρεάζεται από την ιονόσφαιρα λόγω των ιόντων δηλαδή των ηλεκτρικά φορτισμένων σωματιδίων  που την απαρτίζουν.
Και εδώ εισέρχεται  το HAARP.

Το πειραματικό πρόγραμμα HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) έχει σκοπό τη μελέτη της ιονόσφαιρας για τη διέγερση και χρήση αυτής ως κεραίας ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τη βελτίωση των επικοινωνιών (πχ HF, VHF, επικοινωνίες υποβρυχίων ELF, κτλ) αλλά ακόμη και για επιτήρηση (surveillance). Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό.
Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (πχ υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια), προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ.
Επισημαίνεται, ότι οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 -- 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος (εφαρμογές τομογραφίας).
Μια από τις άπειρες δυνατότητες του HAARP είναι και η πρόκληση σεισμών σε οποιαδήποτε περιοχή με θέρμανση του επιλεγμένου σημείου μέσω της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Το HAARP εκπέμπει μικροκύματα υψηλής συχνότητας προς την ιονόσφαιρα, η οποία λειτουργεί σαν ένας τεράστιος καθρέφτης  που αντανακλά τα μικροκύματα και τα στέλνει πίσω στην επιφάνεια της γης με την μορφή μικροκυμάτων χαμηλής συχνότητας,από 1 ως 100Ηz.
Και επειδή πολλοί μπορεί να πουν ότι είναι θεωρίες συνωμοσίας, δείτε και τι λέει η Βικιπαίδεια:
Ο συντονισμός ενός ρήγματος από εξωτερικό διεγέρτη μπορεί να συμβεί και με άλλες μεθόδους ή φυσικές διαδικασίες. Οι πλήρους φάσματος συχνότητες της θραύσης από ένα πολύ κοντινό σεισμό μπορούν να συντονίσουν στιγμιαία το ρήγμα.
Στο ίδιο αποτέλεσμα μπορούμε θεωρητικά να καταλήξουμε με σταδιακή μεταφορά ενέργειας στο ρήγμα αν η διέγερση γίνεται σύμφωνα με την ιδιοσυχνότητα ταλάντωσής του, όπως να ανυψώνουμε και να αφήνουμε να πέφτει ρυθμικά στο έδαφος κοντά στο ρήγμα ένα μεγάλο βάρος.
Λόγω της έντονης αλληλεπίδρασης του φλοιού με την ιονόσφαιρα στο εύρος των χαμηλών συχνοτήτων (βλ. πρόγνωση σεισμών) και τις δοκιμές που γίνονται με το HAARP στις ίδιες χαμηλές συχνότητες θεωρείται πιθανή αν και δεν έχει γίνει δημόσια παραδεκτή η δυνατότητα επιλεκτικής πρόκλησης σεισμών και με τον τρόπο αυτό.
Βικιπαίδεια -- Πρόκληση σεισμών
Για να δούμε και κάποια στοιχεία από την ιστοσελίδα του HAARP για να κρίνετε και μόνοι σας.
Σε αυτό το άρθρο, θα δώσουμε στοιχεία που δείχνουν τον συσχετισμό του HAARP με τον φονικό σεισμό στην Ιαπωνία την 11/03/2011 και ώρα 05:46 UTC και δημιούργησε με την σειρά του σειρά από τεράστια τσουνάμι που πλήξανε το σύνολο της Ιαπωνίας, της Ινδονησίας αλλά και όλων των νησιών του Ειρηνικού.
Η σελίδα The High Frequency Active Auroral Research Program προσφέρει διάφορα εργαλεία τα οποία καταγράφουν την δραστηριότητα των μαγνητικών κυμάτων του HAARP και τα παρουσιάζουν σε γραφήματα.
Η σελίδα Earthquake Hazards Program δίνει μία πλήρη και αναλυτική καταγραφή όλων των σεισμών που γίνονται παγκοσμίως.
Σε περίπτωση που συνδιάσουμε τα δύο στοιχεία (τα γραφήματα από την δραστηριότητα του HAARP καθώς και τους μεγαλύτερους σεισμούς), τότε έχουμε το παρακάτω αποτέλεσμα

Γράφημα όπου φαίνεται η συσχέτιση μεταξύ της δραστηριότητας του ΥΠΕΡ-όπλου HAARP και των σεισμών που πλήξανε την Ιαπωνία, δημιουργώντας θανατηφόρα τσουνάμι.
Έχει γίνει συλλογή δεδομένων από την 05/03/2011 00:00 UTC έως 11/03/2011 19:30 UTC.
Φαίνεται καθαρά η αδράνεια του HAARP τις 4 πρώτες μέρες, ενώ τις δύο επόμενες που οι εκπομπές του δυναμώνουν, υπάρχει αύξηση των σεισμών.

Την 11/03/2011 υπήρξε ισχυρή σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της Ιαπωνίας, με ένα μεγάλο πλήθος σεισμών. Τις δύο προηγούμενες ημέρες, υπήρξαν έντονα πεδία παραγόμενα από το ΥΠΕΡ-όπλο HAARP.
Λίγο πριν τον μεγάλο σεισμό της Ιαπωνίας (11/03/2011 05:46 UTC), βλέπουμε να κορυφώνεται η δραστηριότητα του HAARP και αμέσως μετά να δημιουργούνται 10άδες σεισμοί μέσα σε λίγες μόνο ώρες.
Όμως η Ιαπωνία είχε ήδη απειληθεί  απο τις Η.Π.Α.

Ο Ben Fulford αναφέρει πως η επίθεση εναντίον της Ιαπωνίας πραγματοποιήθηκε από τις υπόγειες βάσεις του Νέου Μεξικού και της Νεβάδας, σύμφωνα με πηγές του από το Πεντάγωνο και την CIA.
Θα αναρωτηθείτε τώρα ποιος ο λόγος για να χρησιμοποιήσουν το HAARP, κάτι θα θέλουν να πετύχουν.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Ένας βασικός είναι ότι δημιουργείς μια τεχνητή καταστροφή  για να στρέψεις την προσοχή των Μ.Μ.Ε. και επομένως και της ανθρωπότητας, δεδομένου ότι αποτελούν την μοναδική πηγή πληροφόρησης,στο συγκεκριμένο γεγονός,ώστε να σταματήσουν να ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο και πολλά σημαντικά γεγονότα να περάσουν απαρατήρητα.
Μπορεί να ακούγεται ακραίο, αλλά έχει συμβεί πολλές φορές στην Ελλάδα και δεν έχουμε την αποκλειστικότητα.
Άλλος λόγος είναι να δημιουργήσουν χάος, τόσο στην Ιαπωνία,όσο και παγκοσμίως σε συνάρτηση με την ήδη χαοτική κατάσταση που επικρατεί στην Β.Αφρική, ώστε μέσα από το χάος να επιφέρουν την τάξη (Order ab chaos).

Ο πιο σημαντικός λόγος  ίσως είναι η άρνηση της Ιαπωνίας λίγες μέρες πριν τον μεγάλο σεισμό στην υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας με την Αμερική και ειδικά η άρνησή της να συνδράμει το ΝΑΤΟ για στρατιωτική επίθεση στην Λιβυή, γεγονός που προκάλεσε την έντονη δυσφορία του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών Τιμ Γκάϊτνερ.
Φήμες θέλουν τον Γκάϊτνερ να θέτει ως βασική προϋπόθεση ,η Ιαπωνία να αποδεχτεί την υποδούλωσή της στο ΔΝΤ και τους διεθνείς τοκογλύφους της Γουώλ Στρητ ζητώντας παράλληλα από το Τόκιο να σταματήσει εδώ και τώρα την πολιτική υποστήριξη που παρέχει στην Κίνα, τη Ρωσία ,το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα στο θέμα των πυρηνικών.
Μήπως το έκαναν λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, ώστε να ευνοηθούν οι τραπεζίτες ;
Ήδη οι τιμές του πετρελαίου μετά τον σεισμό έπεσαν κάτω από τα 100$,πράγμα που ευνόησε πολλούς επενδυτές. Όπως και το Yen ανατιμήθηκε.
Ας υπενθυμίσουμε μια δήλωση που έγινε μετά την τρομοκρατική επίθεση του 2001 στους δίδυμους πύργους,ότι δηλαδή η καταστροφή αυτή, όπως και γενικά όλοι οι πόλεμοι και οι φυσικές καταστροφές, μπορεί να δώσουν,  μια νέα πνοή στην ανάπτυξη της οικονομίας. Είναι η λεγόμενη θεωρία του σπασμένου παράθυρου, δείτε το βιντεάκι για να καταλάβετε περισσότερα.
Όπως αντιληφθήκατε, στην πραγματικότητα κρύβονται πολλά περισσότερα από την εικόνα που μας προωθούν…
Πηγές: mistiria.com, filoumenos.com, wikipedia.com,
Μ.Π.
Διαβάστε επίσης το σχετικό με το HAARP άρθρο του ΤΥΠΟΥ:

Μας «βομβαρδίζουν» με χημικές ουσίες!
Παραπομπές
Επίσημη ιστοσελίδα HAARP
HAARP -- Βικιπαίδεια
HAARP: Το σύγχρονο «Κουτί της Πανδώρας»;
Το υπερόπλο HAARP -- του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη
ΥΠΕΡΟΠΛΟ HAARP ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Ο Τέσλα και το υπερόπλο «Haarp» -- Του Σπύρου Χατζάρα
Νεκρά Πουλιά και HAARP
NEXUS Magazine -- H απειλή του HAARP για τη «Φωνή του Πλανήτη»
Χημικοί αεροψεκασμοί (Chemtrails) και HAARP
Σεισμικά όπλα: Πόσο αληθινά είναι; -- Πρόγραμμα ΗΑΑRP
Ο «ΧΑΜΕΝΟΣ» 8,4 Ρίχτερ Σεισμός της Λιβύης, HAARP, Βαθμωτά Όπλα
Μυστικά Όπλα Καιρού, Μπορούν να Σκοτώσουν Εκατομμύρια
ΤΟ ΒΗΜΑ -- Παιχνίδια της ιονόσφαιρας στη Γη (HAARP) 
Βίντεο / Ντοκιμαντέρ

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΕΣΛΑ
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ -- HAARP με τον Τζέσσι Βεντούρα (Μέρος Α)
Αν δεν βλέπετε ελληνικούς υπότιτλους 1) ξεκινήστε την αναπαραγωγή του βίντεο 2) πατήστε το βελάκι κάτω δεξιά του βίντεο 3) πατήστε το κουμπί «CC»
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ -- HAARP με τον Τζέσσι Βεντούρα (Μέρος Β)
Αν δεν βλέπετε ελληνικούς υπότιτλους 1) ξεκινήστε την αναπαραγωγή του βίντεο 2) πατήστε το βελάκι κάτω δεξιά του βίντεο 3) πατήστε το κουμπί «CC»
ET3 -- Ντοκιμαντέρ για τον έλεγχο του καιρού
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV -- ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV -- ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ
πηγη.otyposnews.gr το υπερόπλο HAARP

2 σχόλια :

Ανένταχτος είπε...

Παρακαλούμε να αντικαταστησετε την αναφορα σας στο site μας (Πηγη. otyposnews) με ενεργό σύνδεσμο που οδηγει στο αρθρο μας

Ευχαριστουμε προκαταβολικα
Ο διαχειριστης του otyposnews.gr

Ανώνυμος είπε...

ε χ ω ανατριχιασει...η κριση μου εχει δωσει αρκετο χρονο οποτε μπαινω μεσα στα site και προσπαθω να βγαλω ακρη πωσ φτασαμε ωσ εδω..πως η ελλαδιτσα εγινε ξαφνικα το επικεντρο ολου του κοσμου...και τωρα ανακαλυψα με αποδεικτικα στοιχεια οτι οι εβραιοι παιζουν ασχημα παιχνιδια με to google erth ..υπογεια ποντικια που μονο αυτοι θα επιβιωσουν μετα τισ καταστροφεσ που θα προκαλεσουν...γιατι μετα εχουν σκοπο να γιουν θεοι να δημιουργησουν την νεα τουσ κολαση...ομωσ δεν πτοουμε...η θρησκεια ειναι αληθινη ο πατερασ μου εζησε απο θαυμα..ειδε τον κυριο ιησου χριστο την παναγια μασ ...ασ μαλακωσουμε την καρδια μασ με την βοηθεια τησ θρηκειασ μασ αμην.

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη