Blogger Widgets




24 Μαρτίου 2011

Ο Αντίχριστος `‘παιχνίδι’ για υπολογιστές! ``

Ο Αντίχριστος έρχεται στις 11 Ιουνίου - σε 3D `‘παιχνίδι’ για υπολογιστές! ``

‘Μαύρη έμπνευση’; Μόδα; Πώρωση; Κατήχηση; Προετοιμασία;
Ο Αντίχριστος έρχεται σε μορφή 3D pc game (‘παιχνίδι για υπολογιστές), που λέγεται ‘Lucius’ (λέξη που παίζει με το ‘Lucifer’ ή με το όνομα ενός μάγου στο Harry Potter).
Πρόκειται για ένα παιδάκι (!) που στην ουσία είναι ο Αντίχριστος και που κάποια στιγμή παίρνει εντολές από τoν διάβολο να εξοντώσει τους γονεις του (!…) για να πάρει την περιουσία τους, ενώ απώτερος σκοπός του είναι να γίνει κυρίαρχος του κόσμου….
Ιδού πως περιγράφουν το 'στόρυ':
Η παιδική του αθωότητα δεν ήταν γραφτό να διαρκέσει πολύ, δυστυχώς: Όταν ο μικρός Lucius γεννήθηκε στην σημαδιακή ημερομηνία 6 Ιουνίου, 1966, κανείς δεν περίμενε να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από ένα κανονικό μικρό παιδί. Η παιδική του ηλικία, που την πέρασε σε ένα πολυτελές αρχοντικό, ήταν συνηθισμένη όπως τα νεανικά χρόνια κάθε παιδιού του - καλή, εκτός από τον ακραίο πλούτο των γονιών του, κι έτσι ο Lucius μεγάλωσε με όλα όσα επιθυμούσε, μεταξύ των οποίων αρκετές νταντάδες, το οικογενειακό κρεοπωλείο και τον ιδιωτικό δάσκαλο του Lucius.
Όλα άλλαξαν, όμως, όταν ο Lucius έγινε 6: ο πραγματικός πατέρας του, ο Διάβολος, εμφανίστηκε στα όνειρά του το βράδυ πριν από τα γενέθλιά του, αποκαλύπτοντάς του ότι ήταν ο γιος του.
Το Θηρίο σχεδίασε, μέσω του Lucius, να φέρει έναν απόγονο κάτω στη γη - και γι’ αυτό είναι το καθήκον του Lucius τώρα να ολοκληρώσει την αποστολή του Κακού, η οποία είναι να κερδίσει τον έλεγχο όλου του κόσμου. Πρώτον, ο Lucius πρέπει να απαλλαχτεί από όλα τα μέλη της οικογένειάς του και το υπηρετικό προσωπικό στην έπαυλη για να είναι σε θέση να κάνει τον δικό τους πλούτο και δύναμη δικά του.
Εξοπλισμένος με υπερφυσικές δυνάμεις, ο Lucius ξεκινάει με μια τρομακτική αιματηρή περιήγηση μέσα στο σπίτι του, χρησιμοποιώντας τις σατανικές εξουσίες της τηλεμεταφοράς και του ελέγχου του μυαλού για να ενορχηστρώσει θανατηφόρα ατυχήματα που θα ελαχιστοποιήσουν τον πληθυσμό του φέουδου, αποδεκατίζοντας τον ένα μετά τον άλλο ...
Το ‘Lucius’, το νέο 3D horror adventure game (τρομακτικό παιχνίδι περιπέτειας) από την Lace Mamba Global, έρχεται ‘κατευθείαν από την κόλαση’ και θα πωλείται σε καταστήματα λιανικής πώλησης παγκοσμίως, αρχής γενομένης από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Σκανδιναβία και αλλού, τον Ιούνιο, 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη