Blogger Widgets
15 Φεβρουαρίου 2010

Μουσουλμάνος λέει ότι είναι ο Χριστός και καλεί τους μαθητές του να σκοτώσουν τους χριστιανούς!


Ένας ‘τρελός’ που αυτοαποκαλείται "προφήτης Ιησούς" και προέτρεπε σε πόλεμο εναντίον των Εβραίων και των Χριστιανών, συνελήφθη στο Μπαγκλαντές.


Dhaka (AsiaNews) – Ο μουσουλμάνος κληρικός Ansarul Haq, τα τελευταία δύο χρόνια έλεγε ότι είναι ο Ιησούς Χριστός και ότι έχει συγκεντρώσει χιλιάδες μαθητές γύρω του. Η Αστυνομία, βλέποντας την απάτη συνέλαβε τον αυτοαποκαλούμενο προφήτη.


Ο Anaraul Haq δουλεύει στην πόλη Ashramapara στη βορειοδυτική περιοχή της Thakurgaon περίπου 300 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Ντάκα.

Μαζί του είναι και ένας άλλος μουσουλμάνος κληρικός, ο Harun ur-Rashid, ο οποίος με τη σειρά του ισχυρίζεται ότι είναι ο Ιμάμ Mehdi, ένα χαρισματικό ιστορικό πρόσωπο για τους μουσουλμάνους (που θα εμφανιστεί στους ‘έσχατους καιρούς’).


Στις 5 Μαρτίου του 1999 οι δύο τους σχημάτισαν μια ομάδα που ονομάζεται 'Imam Mehdi Darbasarif'.


Τα τελευταία δύο χρόνια δηλώνουν ότι είναι προφήτες, καλώντας τους οπαδούς να προσευχηθούν γιατί το τέλος του κόσμου είναι κοντά. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την ισλαμική παράδοση ο προφήτης Ησαΐας (Ιησούς Χριστός) θα επιστρέψει στη γη για την Ημέρα της Κρίσεως, για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης και την ήττα του ‘al-Kasi ad-Dajjal’ (που σημαίνει «ψευδής Μεσσίας", ή ο Αντίχριστος).


Ο αυτοαποκαλούμενος προφήτης διακηρύσσει ότι θα διατάξει τους Χριστιανούς και τους Εβραίους να αναγνωρίσουν ότι υπάρχει μόνο μία αληθινή θρησκεία, το Ισλάμ.


Ωστόσο, τοπικές πηγές ανέφεραν ότι οι δύο "προφήτες" έχουν αρχίσει να υποκινούν τους μουσουλμάνους στην άσκηση βίας εναντίον των χριστιανών και των Εβραίων, λέγοντας ότι είναι καιρός για ένα βίαιο πόλεμο κατά των μη-μουσουλμάνων που θα τους αναγκάσει να ασπαστούν το Ισλάμ.


Οι δύο έχουν προσελκύσει χιλιάδες μαθητές και έχουν δημοσιεύσει πολυάριθμα βιβλία που διαλαλούν ένα βίαιο πόλεμο κατά των μη-ισλαμιστών και την αναγκαστική μετατροπή του καθενός στον Ισλαμισμό.


Η αστυνομία, ωστόσο, έκανε προσεκτικές κινήσεις και συνέλαβε τους δύο προφήτες, μαζί με τους πιστούς συνεργάτες τους, τον Zahurul Islam και τον Mukut Rana, με την κατηγορία ότι προετοίμαζαν βίαιες ενέργειες κατά των μη-μουσουλμάνων.


Ο Safikur Rahaman, Thakurgaon αρχηγός της αστυνομίας, είπε στο AsiaNews ότι υπάρχει υποψία ότι αυτή η ομάδα έχει διασυνδέσεις με μουσουλμάνους τρομοκράτες και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να αποδειχθεί ότι προετοίμαζαν επιθέσεις κατά των μη-μουσουλμάνων. Ο Thakurgaon τονίζει ότι, ωστόσο, ότι αυτή η ομάδα έχει προσελκύσει από καιρό Μουσουλμάνους εξαπατώντας τους και παρακινώντας τους σε πράξεις εις βάρος των μη-μουσουλμάνων.Σχόλιο του islamizationwatch.blogspot.: Το πρόβλημα με τις φαντασιώσεις των μουσουλμάνων σχετικά με τον Ιησού ότι ήταν μουσουλμάνος ~ είναι ότι ο Ιησούς δεν θα ζητούσε ποτέ τον θάνατο ή την βία εναντίον κανενός. Είπε στους άνδρες που ήταν γύρω του να αφήσουν κάτω τα ξίφη τους ~ σε αντίθεση με τον Μωάμεθ που σήκωσε το σπαθί. Και αν επρόκειτο για μόνο μάχη, μια φορά, τότε θα μπορούσαμε να πούμε εντάξει ~ αλλά έδωσε εντολή στους οπαδούς του να συνεχίσουν να πολεμάνε μέχρι ο κόσμος να γονατίσει για το Ισλάμ – μέχρι όλοι να γίνουν μουσουλμάνοι. Ο Ιησούς ήταν η αντίθεση του Μωάμεθ.


Το κοράνι γράφει για τον Ιησού Χριστό, (υπάρχουν περίπου 25 αναφορές) τον οποίον παραδέχεται ως ένα ‘προφήτη’, κατώτερο όμως του Μωάμεθ. Και φυσικά προφήτη του Ισλάμ.

Δεν τον δέχεται βέβαια ως Θεό, ούτε ως Υιό του Θεού και ούτε ότι σταυρώθηκε, πέθανε και αναστήθηκε. Στην σούρα 5, 17, διακηρύσσει ότι «είναι άπιστοι» όσοι λένε ότι ο Χριστός είναι ο Αλλάχ, αφού «ο Αλλάχ θα μπορούσε να θανατώσει το Χριστό». Και ο στίχος 18 απευθύνεται στους χριστιανούς και τους ρωτά: αν έχετε αληθινή πίστη στον Αλλάχ, «γιατί τότε σας παιδεύει για τις αμαρτίες σας;» (αναφέρεται προφανώς στις στρατιωτικές ήττες τους κατά τον 7ο αιώνα, όταν γράφτηκε το ισλαμικό κοράνι).

Κατά τη σούρα 9, 30-31, ο Χριστός δεν είναι Κύριος, ούτε γιος του Αλλάχ, ενώ η σούρα 19, 15, διακηρύσσει ότι «δεν ταιριάζει στον Αλλάχ να γεννήσει ένα γιο. Όταν αποφασίζει για κάτι, λέει μόνον “Γεννηθήτω” και γίνεται».

Στη σούρα 61, 6, ο Ιησούς εμφανίζεται να προαναγγέλλει τον ερχομό ενός άλλου προφήτη, του «Αχμέντ» (που προφανώς ταυτίζεται με το Μωάμεθ).


πηγη: kokkinos ouranos http://islamizationwatch.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου
Η δύναμη Του Αγίου Πνεύματος μέσα στην ιστορία
Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη

Ξύπνα εκκλησία και αγρύπνησε στην προσευχή!